Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok be canım bi kaç kişiden erken olduğunu duydum da o yüzden sordum. Artık sende benim gibi salma dönemine girdin sanırım bi daha dener misin ? Ben denemeyi hiç dusunmuyorum
yok canım nisan mayısa kadar bişey yapmıycam süt buharı falan deniycem. ondan sonra 1 kere daha aşılama yaptırırm tüp bebeğe geçmek için

Slm kizlar. Negatif gorenler icin uzgunum, soyleyecek sey bulamiyorum. O gune dogru ben de yaklasiyorum. Her ay yeni bir baslangic, yeni bir umut diyelim. Sormak istedigim birsey var. Daha once kist, miyom vs. herhangi bir hastalik olmadi. Catlatma ignesinden onceki gun yani 28aralikta butun gece siddetli bel, bacak ve kasik agrisi cektigimi soylemistim. Dun gece de onceki kadar siddetli olmasa da baya agrim oldu yine. Bir de bacagim sogukken yani vucutta ates yokken, kasigim alev gibi oluyor. Bugun iyiyim, agri filan yok. Nedir bu durum, kist mi olustu sizce klomenden sonra. Hep sol taraf. Dr. randevuma daha var, size sormak istedim.

Bat tarihi 10 0cak 2022 ocak ayı umutluyum inşallah pozitif görürüz bir kürtaj sonrası anne olmayı tekrar çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benide ekler misiniz acaba bu topiğe

Kızlar aynı idrarla farklı iki test yaptım yumurtlama için bi bakar mısınız

Eklentiler

• 6F4F144D-3AB3-4E31-93B1-6F5DBFE79787.jpeg
    235 KB · Görüntüleme: 39
  • F854DEFF-8E4B-4614-A71F-913741552411.jpeg
    220,8 KB · Görüntüleme: 40
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin insalalh canim
maviss_34 tatlım beni 10 ocak olarak değiştirirmisin birinci yumurta tutmadı anlaşıldı kısmet 2. Yumurtaya
Tabi ki guncelliyorum canim
Benimde kırmızılar geldi canım hayırlısı değilmiş nasip kısmet 31 ocağa kaldı artık umutlar Rabbim hayırlısını versin gönlümüzdekinide hayırlı eylesinsin
Sağlık olsun kuzum umutsuzluk yok guncelliuorum seni de
Bence var canım
gebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin çok sevindim
Beni de ekler misiniz bat tarihim 11 ocak
Ekliyorum canim hosgeldin
maviss_34 27 Ocak beni de ekler misin canım :) Mevlam herkesin muradını sağlıkla versin inşallah :)
Ekliyorum canim hosgeldin

Bat tarihi 10 0cak 2022 ocak ayı umutluyum inşallah pozitif görürüz bir kürtaj sonrası anne olmayı tekrar çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benide ekler misiniz acaba bu topiğe
Ekliyorum canim hosgeldin hayirlisi olsun

yok canım nisan mayısa kadar bişey yapmıycam süt buharı falan deniycem. ondan sonra 1 kere daha aşılama yaptırırm tüp bebeğe geçmek için
Bende direk tüp bebeğe gitmek istiyorum zaten rapor çıkmıyor deneyebilirsem de anca 1 sene sonra

Hayirlisi olsunn kaçıncı gunde pozitif gördün acabaa
Ovulasyon testi yapmadim canim cok sklmistim artik tamamen akisina biraktim aslinda adet gunum yarin ama elimde kalan ovulasyonlari yapinca pozitif olabilir diye test yaptim cumartrsi gunu adetim geldi sandim leke olmustu

Şöyle diyeyim catlatma ignesinden 1 gün sonra genellikle belirti gibi durumlar oluyor benim mesela baş dönmem ve aşırı uyku halim vardı. Belki size de bu sekilde etki etmiş olabilir. Ama eğer kist olduysa ben 13 yaşımdan beri çekerim çok iyi biliyorum genelde adetiniz erken gelir. Ben mesela 40 günde iki kere adet olduğumu bilirim 3 4 gün sürerdi biterdi 15-20 gün sonra tekrar olurdum. Burda bi arkadaşın da adet dönemi 6 7 gün önce gelmisti kist olusunca. Belirtisi de aşırı ağrı ve kanama oluyordu bende genelde

Tebrikler
Bu kaçıncı denemenizde acaba
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Tesekkur ederim darisii size olsun insallah
Gecen yil subatta kimyasal oldum neredyse bir yildir bekliyordum esimde hareketlilik sikintisi cikmisti takviye kullandi bu ay baska hicbisey yapmadim aslinda ovulasyon takibi bile yapmadim elimde test olmasina ragmen heralde tek sir vazgecmek artik yorulmus vazgecmistim cunku

Bu söylemi o kadar çok duyuyorum ki vazgeçtim umursamadık sanırım gerçekten önemli bu
Peki ilişki günleriniz nasıl oldu

Ben 04 ocak yazdırmıştım iğneyi 23 aralıkta vurulunca 02.01 'da Pazar günü oldum :) 2.gün ultrasona gel demişlerdi bugün de doktora gittim kontrole herşey normal çok şükür transfer süreci için 3 hafta hap verdi sonrasında duruma göre transfer günü netleşecek bu ayın sonuna doğru inş. :)

Benim bı oğlum var 5 yaşında o zaman yoktu bu kist 5 ayda hamile kalmıştım 2. Çocuğu düşünmeden önce doktora gittim o zaman öğrendim bu çikolata kistini ama bana gittiğim hiçbir doktor engel olur demedi bende takmamistim ama oluyo işte 15 ay oldu dile kolay. Kist küçük olduğu için ne ameliyat nede başka bişe onerilmedi rahim filmini 19 Ekim de çekildi 3 ay oldu benimde ümidim artmıştı ama olmadı. Doktor şubata kadar dene olmassa aşılama deneyelim dedi ama ben şuan aşılama yaptırmak istemiyorum yaza kadar beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…