• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar tekrardan dün gece ovulasyon testlerimi sormuştum tanışma mesajı atmak istedim yeni yazıyorum ama aylardır okuyorum sizleri bir gün oturup yazarım demiştim ben yaklaşık 13 aydır bebek denemelerindeyim ilk kontrole gittiğimde çikolata kisti ile karşılaştım yani endometriozis hastasıyım ilk başlarda doktor dene kistin 2,5 cm sorun olmaz dedi şimdi 5 cm oldu hemde bebek yok sonra ca değerim yüksekti düşürdük ama hiç yumurtlama için falan bişey kullanmadım sonra ekim ayında hsg çektirdim temiz çıktı eşim test yaptırdı sorun yok yumurtlama takip ediyorum şimdilerde reglilerim hep düzenlidir. Çok yoruldum bittim dualar ediyorum yalvarıyorum isteyen herkese sağlıklı hayırlı olsun diye inş bu yıl 2022 bize uğurlu gelsin :) ayrıca geçen aylarda yeni bir kistim daha oluşmuş basit kist önemli değil dedi doktor geçen ay gittiğim kontrolde bu keste çikolata kistine yapışmış 5 cm hemde bi bit artık be... hsg çektirmiş olmak beni rahatlattı biraz ama eğer bu aylardada olmazsa lakoroskopi yaptırcam
Merhaba canım Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin tez zamanda. Ben de senin gibi bir süredir burayı okuyup bu ay yazanlardanım. Burda herkesin kendine göre bir çabası var danışmak fikir almak iyi geliyor. Kistlerle ilgili benim bir bilgim yok ama lakoroskopi yi okuldan yaptıran arkadaşlarım olmuştu sanırım rahmi temizliyorlarmış faydalı olduğunu biliyorum

Merhaba canım Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin tez zamanda. Ben de senin gibi bir süredir burayı okuyup bu ay yazanlardanım. Burda herkesin kendine göre bir çabası var danışmak fikir almak iyi geliyor. Kistlerle ilgili benim bir bilgim yok ama lakoroskopi yi okuldan yaptıran arkadaşlarım olmuştu sanırım rahmi temizliyorlarmış faydalı olduğunu biliyorum
kist ameliyatı yumurtalıklar için riskli olduğundan dahada 29 yaşındayım hiç gebelikte oluşmadığı için yumurtalıkları riske sokacak bir ameliyat önerilmiyo lakoroskopi daha matıklı geldi hayırlısı bakalım çalışmalar tam gaz herkese 2022 de bebek diliyorum allahım isteyen herkese nasip etsin yanısırada bana

şu an progestoron takip ediyoruz düzgün yumurtlama oluyomu diye

çikolata kisti biraz piskopat bir kist oldugundan zaten lakoroskopi esnasında doktor tüplerde bir deforme görürse direk tüp bebek yönlendirmesi yapıcak çünkü başka ihtimal yok

Merhabalar tekrardan dün gece ovulasyon testlerimi sormuştum tanışma mesajı atmak istedim yeni yazıyorum ama aylardır okuyorum sizleri bir gün oturup yazarım demiştim ben yaklaşık 13 aydır bebek denemelerindeyim ilk kontrole gittiğimde çikolata kisti ile karşılaştım yani endometriozis hastasıyım ilk başlarda doktor dene kistin 2,5 cm sorun olmaz dedi şimdi 5 cm oldu hemde bebek yok sonra ca değerim yüksekti düşürdük ama hiç yumurtlama için falan bişey kullanmadım sonra ekim ayında hsg çektirdim temiz çıktı eşim test yaptırdı sorun yok yumurtlama takip ediyorum şimdilerde reglilerim hep düzenlidir. Çok yoruldum bittim dualar ediyorum yalvarıyorum isteyen herkese sağlıklı hayırlı olsun diye inş bu yıl 2022 bize uğurlu gelsin :) ayrıca geçen aylarda yeni bir kistim daha oluşmuş basit kist önemli değil dedi doktor geçen ay gittiğim kontrolde bu keste çikolata kistine yapışmış 5 cm hemde bi bit artık be... hsg çektirmiş olmak beni rahatlattı biraz ama eğer bu aylardada olmazsa lakoroskopi yaptırcam
Çikolata kist belası bendede var cnm 15 aydır deniyorum benimde bütün hsg hormonlar eşimin değerleri temiz ama 2 buçuk cm lik kist 15 aydır engel oluyo

Çikolata kist belası bendede var cnm 15 aydır deniyorum benimde bütün hsg hormonlar eşimin değerleri temiz ama 2 buçuk cm lik kist 15 aydır engel oluyo
doktor bana aşılama yada yumurtlama ilaçlarını önermediğini söyledi çikolata kisti olmasıyla alakalı olarak lakoroskopi sana önerildimi??? bana artık gecikmeden yaptırmamı birden fazla doktor söyledi biraz korkuyorum ama çünkü zaman geçtikçe bu lanet kist sürekli zarar veriyo bize içerde oluşturduğu yapışıklık ortamı nedeni ile sperm yumurta buluşamıyor artık araştırmaktan ve yüzlerce doktordan unu ögrendim
Hsg çektireli ne kadar oldu birazda olsa ihtimal arttığı için ben şu an o süreçteyim

kurtulmak mümkün değil onu anladık ama bizde hamile olalım

Merhaba kızlar buraya yazıyorum çünkü buradakilerin eminim bir bilgisi tecrübesi vardır diye ek konu açmak istemedim. Kızlar sorum şu; dün gece eşimle birlikte olduk biliyorsunuz iki tarafta aynı anda boşalma olmuyor orgazm oluyor ama boşalma olmuyor. Dün gece denemek için ilk ben boşaldım sonra eşim içime boşaldı hemen yatağın yanına uzanıp sırtımı yatağa dayanarak ayaklarımı kalkırdım (amuda kalktım resmen) sizce bu şekilde hamile kalabilir miyim ? Kadınların önce boşalmasının yararı etkisi olur mu ? Yoksa tam tersi engeller mi ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏

Hadi hayirlisi bakalim, guzel haber bekliyoruz
Keşke…Valla dayanamadım eşimin bi cümlesi üstüne dayanamadım kalktım yaptım olmadıkça onun üzüldüğünü görmekten kahroluyorum ama yine hüsran tertemiz… ilk idrar değil ama fark etmez bat günü geçince her türlü olsa çıkardı silik milik de olsa…

Eklentiler

• AD63653C-CA1F-4576-BD1C-90252C4C74D1.jpeg
    AD63653C-CA1F-4576-BD1C-90252C4C74D1.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 91
  • 41FB3087-0900-4CA7-82EF-CCB10C2F163F.jpeg
    41FB3087-0900-4CA7-82EF-CCB10C2F163F.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 65
  • C3D81458-FCED-473C-A88A-03924F380021.jpeg
    C3D81458-FCED-473C-A88A-03924F380021.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 93
Canim bundan sonraki ay aşılama mi olacak sizi böyle görünce yeminle bende çok üzülüyorum 🙄 bırakma kendini nolur
Benimde kırmızılar geldi canım hayırlısı değilmiş nasip kısmet 31 ocağa kaldı artık umutlar 😊 Rabbim hayırlısını versin gönlümüzdekinide hayırlı eylesinsin💕

Merhaba kızlar buraya yazıyorum çünkü buradakilerin eminim bir bilgisi tecrübesi vardır diye ek konu açmak istemedim. Kızlar sorum şu; dün gece eşimle birlikte olduk biliyorsunuz iki tarafta aynı anda boşalma olmuyor orgazm oluyor ama boşalma olmuyor. Dün gece denemek için ilk ben boşaldım sonra eşim içime boşaldı hemen yatağın yanına uzanıp sırtımı yatağa dayanarak ayaklarımı kalkırdım (amuda kalktım resmen) sizce bu şekilde hamile kalabilir miyim ? Kadınların önce boşalmasının yararı etkisi olur mu ? Yoksa tam tersi engeller mi ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏
Önce kadın boşaldığında vajinayı kayganlaştırdığı için spermlere yardımcı ortam oluşturduğunu okumuştum bi yerde ben

Merhaba kizlar bat 4 ocak benim de bir haftadir ovulasyon ile takip ediyordum 3 gundur pik olunca artik dayanamadim kaset test yaptim ama neden boyle cikti anlamadim iki cizgi de silik cikti kan yaptirma imkanim da yok suan sizce nedir test mi bozuk acaba

Eklentiler

• 47350E38-A7AB-41E5-9E16-D2AB0D7B4701.jpeg
    47350E38-A7AB-41E5-9E16-D2AB0D7B4701.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 92
  • A979E8B0-6370-4320-B1A8-BB036498B57E.jpeg
    A979E8B0-6370-4320-B1A8-BB036498B57E.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba kizlar bat 4 ocak benim de bir haftadir ovulasyon ile takip ediyordum 3 gundur pik olunca artik dayanamadim kaset test yaptim ama neden boyle cikti anlamadim iki cizgi de silik cikti kan yaptirma imkanim da yok suan sizce nedir test mi bozuk acaba
C niye silik onun koyu olması gerek miyor mu T silik olsa bile

Back