- 16 Aralık 2021
- 143
- 131
- 33
- 26
Yumurtlama takibi yaptın mıBir tane daha var ama yarin sabah tekrarlarim diye dusunuyorum
Aynı koyulukta veya c den daha koyu olması gerekiyormuş bir gebenin günlüğü bana bugünü degerlendir dedi yumurtlama var sanırımT çizgisi eşit ama henüz koyulmamis c ye göre daha koyu olması gerekiyor canim
Selam sizce yumurtlama var mıYumurtlama takibi yaptın mı
Ya gerçekten mi kimden duysam erken oluyor yumurtlama erken olduğu için mi bilmiyorum amaKızlar ben regl oldum maalesef hemde 2 gün erkenaşılama olumsuz sonuçlandı. @papatyamveben Dilos6342 @Sasa234 @SevimliKedii @Bahar_Darcan48
Ben de umutlanmistim senin için hepimiz aynı kederdeyiz işteBende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim
Bende de çikolata kisti var 3cm ve bende 17 18 ay oldu deneyeli bi kere bile tutmadı ne yapicaz bilmiyorumemin olun herkes aynı durumda krizler sinirlenmeler her negatifte eşimde dahil herkesi yok etmek istiyorum diyorumki
yani neden ben ama dememek lazımmış allh büyük kocaman yutkun ve umutlar devam ediyor şöyle düşünmeyi seviyorum her negatifte pozitife bir adım yaklaşıyoruz
bende erken olmadı canım yumurtlama aşılamayı 18. gün yaptıkYa gerçekten mi kimden duysam erken oluyor yumurtlama erken olduğu için mi bilmiyorum amageçmiş olsun seni anlayabiliyorum insallah bizde bi an önce kavuşuruz bebelerimize
Değerlendir bungunleri ve testi yarın tekrarla silikleşir silikleşmediniz kontrol edelimSelam sizce yumurtlama var mı
Hemen kan ver koş koşgebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
Biliyorum canımda yumurtlamanin üstünden 14 gun mu geçti bugünbende erken olmadı canım yumurtlama aşılamayı 18. gün yaptık
Maşallah hayırlı olsun ben burdayım diyorgebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
çikolata kistinde aşılama ile gebelik zor keşke bu strese kendini sokmasaydın bizimki ya mucize ya mucize yada tüp bebekMaşallah hayırlı olsun ben burdayım diyor
Hayirlisi olsunn kaçıncı gunde pozitif gördün acabaagebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
aşılamanın 12. günü bugün. ama ben evde de ovulasyon yapmıştım ona göre 14 gün bitti 15. gün . bata 2 gün var .normalde yumurtlamadan 17 gün sonra regl olurdum oda adet günüme denk gelirdi . amaan sonuç olarak adet olduk işte olmadıBiliyorum canımda yumurtlamanin üstünden 14 gun mu geçti bugün
Benim erken gelmedi gerçi tam zamanında oldu asilamadan 15 gün sonra
Bilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün ya
Hafif cikolata kistlerinde faydalı olabiliyor yazıyor çoğu yerde bende o yüzden yaptırmistim, hemde boyutu çok büyük olmadığı için 2.5 3cm arasıçikolata kistinde aşılama ile gebelik zor keşke bu strese kendini sokmasaydın bizimki ya mucize ya mucize yada tüp bebek
Yok be canım bi kaç kişiden erken olduğunu duydum da o yüzden sordum. Artık sende benim gibi salma dönemine girdin sanırım bi daha dener misin ? Ben denemeyi hiç dusunmuyorumaşılamanın 12. günü bugün. ama ben evde de ovulasyon yapmıştım ona göre 14 gün bitti 15. gün . bata 2 gün var .normalde yumurtlamadan 17 gün sonra regl olurdum oda adet günüme denk gelirdi . amaan sonuç olarak adet olduk işte olmadıbir mucize olsada sasa nın dediği gibi yerleşme kanaması olsa ama nerde bizde o şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?