- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ay harıka yaaaa maşallaahhh, benımde dun akıntım oldu ovulasyonumda pıke yakın ,bugun umarım pık olur . ıkı gunde bır degerlendıryoruz bakalım. belkı bugun pık olursa ıkı uc gun pespese degerlendırırız.Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun aminnn
22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama oldu. Söyle oldu ben yumurtlarsan acayip akıntım oldu ve ovülasyon testi yapmasam yumurtlamadım dicektim o derece akıntı olmadı. Sonra takip ettim yumurtlamadan 1 hafta sonra bembeyaz akıntım oldu iç çamasırım siyah olduğu zaman bembeyaz oldu. Sonra camsil kokusuna acayip midem bulandı yumurtlamadan 10 gün sonra midem bulandı sonra acayip gazım oldu ve kabızlık sorunu yaşadım. Sonra bugün yani yumurtlamadan 12 gün geçti yani bugün ve göğüslerim agrıdı ve adet olacakmışım gibi agrım oldu . Adetim hep düzenlidir persembe günü adet olmam gerekiyordu ama ben şüphelendim bugün sabah da midem bulandı eşim işe gidince test idrar testi yaptım böyle çıktı yani sonuç olarak yumurtlamadan 13 gün çatlamadan ise 12 gün sonra testim pozitif gözüktü kan testi verdim sonucu bekliyorum ovülasyon testimi de koyuyorum
dmeekkı catlamadan sonra 10gunde bellı oluyor