Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay harıka yaaaa maşallaahhh, benımde dun akıntım oldu ovulasyonumda pıke yakın ,bugun umarım pık olur . ıkı gunde bır degerlendıryoruz bakalım. belkı bugun pık olursa ıkı uc gun pespese degerlendırırız.
dmeekkı catlamadan sonra 10gunde bellı oluyor

Çatlamadan 9 gün sonra test yaptım midem bulantısı olduğu için ama silik bile çıkmadı çatlamadan bu yana 12. gün oldu ve kopkoyu fotodaki gibi çıktı

Merhaba tebrikler
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey denediniz mi
İlişki günleriniz nasıl oldu

Çatlamadan 9 gün sonra test yaptım midem bulantısı olduğu için ama silik bile çıkmadı çatlamadan bu yana 12. gün oldu ve kopkoyu fotodaki gibi çıktı
evet ya demekkı yerlsme vs anca 12.gunde netleısyor. ay ınsallahhhh bende bu ay o ıkı kırmızı cızgıyı gorurum ya hayırlıısyla.
ıkı negatıf asılamam var benımde ıkı bucuk sene olacak. ılk asılamam kımyasal oldu ama tutunmadı

Tatlım üzülme benim de 2,5 yıldır olmuyor birkez bile hamile kalmadım ama umutla bekliyorum herzamn bu az önce bende test yaptım negatif ama kırmızılar gelene kadar umudum var

Merhaba tebrikler
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey denediniz mi
İlişki günleriniz nasıl oldu
Çok teşekkür ediyorum darısı sizlere hayırlısıyla inşAllah. Açıkçası söyle ben daha gebelik planlamıyordum yani yaza bırakmıştım sonra 3 aydır adetlerim 3 gün hatta 2.5 gün sürmeye başladı ama düzenliydi bende adetin 2. Günü dr gittim ve fsh 8.14 çıktı 10 kadar normal 10 dan sonra zorlanabilirler diyince tedirgin oldum ve 9 aralık son adet tarihim korunmayı bıraktım adetten sonra yumurtlama takibine başladım ve hemen bu ay hamile kalmışım yumurtlama 22 aralık çatlama 23 aralık ilşki 18-19-20-21-22-23 sonra yani çatlamadan sonra ilkini yaşamadım. Adetime 3 gün vardı yukardakş belirtiler üzerine test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim sonucu bekliyorum tabi test doğrudur inşAllah

Aminnn inşAllah inşAllah en kısa zamanda görürsün

Hadi hayirlisi bakalim, guzel haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…