- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ay harıka yaaaa maşallaahhh, benımde dun akıntım oldu ovulasyonumda pıke yakın ,bugun umarım pık olur . ıkı gunde bır degerlendıryoruz bakalım. belkı bugun pık olursa ıkı uc gun pespese degerlendırırız.Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun aminnn
22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama oldu. Söyle oldu ben yumurtlarsan acayip akıntım oldu ve ovülasyon testi yapmasam yumurtlamadım dicektim o derece akıntı olmadı. Sonra takip ettim yumurtlamadan 1 hafta sonra bembeyaz akıntım oldu iç çamasırım siyah olduğu zaman bembeyaz oldu. Sonra camsil kokusuna acayip midem bulandı yumurtlamadan 10 gün sonra midem bulandı sonra acayip gazım oldu ve kabızlık sorunu yaşadım. Sonra bugün yani yumurtlamadan 12 gün geçti yani bugün ve göğüslerim agrıdı ve adet olacakmışım gibi agrım oldu . Adetim hep düzenlidir persembe günü adet olmam gerekiyordu ama ben şüphelendim bugün sabah da midem bulandı eşim işe gidince test idrar testi yaptım böyle çıktı yani sonuç olarak yumurtlamadan 13 gün çatlamadan ise 12 gün sonra testim pozitif gözüktü kan testi verdim sonucu bekliyorum ovülasyon testimi de koyuyorum
anladım canım bende dun oldu bugun yarın yapayım.oncekı gunler ıkı gunde bır olduİlşkimde 18-19-20-21-22-23 bugun hergün oldu çatlamadan yani 23 ünden sonra baska ilşki yaşamadım
Çatlamadan 9 gün sonra test yaptım midem bulantısı olduğu için ama silik bile çıkmadı çatlamadan bu yana 12. gün oldu ve kopkoyu fotodaki gibi çıktıay harıka yaaaa maşallaahhh, benımde dun akıntım oldu ovulasyonumda pıke yakın ,bugun umarım pık olur . ıkı gunde bır degerlendıryoruz bakalım. belkı bugun pık olursa ıkı uc gun pespese degerlendırırız.
dmeekkı catlamadan sonra 10gunde bellı oluyor
Merhaba tebriklerÇok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedimerkengebelik belirtis sormak isteyen yazsın reglim persembe günü idi yumurtlamam 22 aralık çatlama 23 aralık adetten 3 gün önce şüphelerim üzerine testim pozitif çıktı
evet ya demekkı yerlsme vs anca 12.gunde netleısyor. ay ınsallahhhh bende bu ay o ıkı kırmızı cızgıyı gorurum ya hayırlıısyla.Çatlamadan 9 gün sonra test yaptım midem bulantısı olduğu için ama silik bile çıkmadı çatlamadan bu yana 12. gün oldu ve kopkoyu fotodaki gibi çıktı
Tatlım üzülme benim de 2,5 yıldır olmuyor birkez bile hamile kalmadım ama umutla bekliyorum herzamn bu az önce bende test yaptım negatif ama kırmızılar gelene kadar umudum varBilmiyorum hiç ama ben bu sayfadan ayrılıyorum artık girmicem olmuyo Kızlar boşuna umutlanmamın şimdi de geç döllenmedir belki dieceksiniz ama yok ben inanmıyorum artık çok yıprandım olmazsa da uğraşmak zor geliyor artık 1,yıl 7 ay oldu artık
Çok teşekkür ediyorum darısı sizlere hayırlısıyla inşAllah. Açıkçası söyle ben daha gebelik planlamıyordum yani yaza bırakmıştım sonra 3 aydır adetlerim 3 gün hatta 2.5 gün sürmeye başladı ama düzenliydi bende adetin 2. Günü dr gittim ve fsh 8.14 çıktı 10 kadar normal 10 dan sonra zorlanabilirler diyince tedirgin oldum ve 9 aralık son adet tarihim korunmayı bıraktım adetten sonra yumurtlama takibine başladım ve hemen bu ay hamile kalmışımMerhaba tebrikler
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey denediniz mi
İlişki günleriniz nasıl oldu
Aminnn inşAllah inşAllah en kısa zamanda görürsünevet ya demekkı yerlsme vs anca 12.gunde netleısyor. ay ınsallahhhh bende bu ay o ıkı kırmızı cızgıyı gorurum ya hayırlıısyla.
ıkı negatıf asılamam var benımde ıkı bucuk sene olacak. ılk asılamam kımyasal oldu ama tutunmadı
ınsallaahh canımmmAminnn inşAllah inşAllah en kısa zamanda görürsün
Hormonlarda ve eşinde birsey var mıydı ?Aminnn inşAllah inşAllah en kısa zamanda görürsün
hormonlar normal canım benım, esımde sperm hızı ve sayısı dusuktu oda 6aydır ılac ve takvıye gıdalar ıle suan baya toparladık. beklıyoruz bakalım :)Hormonlarda ve eşinde birsey var mıydı ?
Dualarım sizinle en yakın zamanda o mutluluğu yasarsanızı inşAllah Yasınız kaç acabahormonlar normal canım benım, esımde sperm hızı ve sayısı dusuktu oda 6aydır ılac ve takvıye gıdalar ıle suan baya toparladık. beklıyoruz bakalım :)
ay ınsallaahh canımm cok sagol, 30 yasındayım suan subatta 31Dualarım sizinle en yakın zamanda o mutluluğu yasarsanızı inşAllah Yasınız kaç acaba
Ben de 24 doğru hitap etmek için sordum ablamay ınsallaahh canımm cok sagol, 30 yasındayım suan subatta 31
sorun yok canım :) hayırlısı olsun herseyın saglıkla sıhhatle nasıp etsın Allahım herkeseBen de 24 doğru hitap etmek için sordum ablam
tebrikler canım çizgi görülüyor ben olsam kan verirdim adetine kaç gün varGünaydın kızlar. Bu gördüğüm hayal mi ?
Hadi hayirlisi bakalim, guzel haber bekliyoruzGünaydın kızlarrr ben de bugün olmazsam iki gün gecikme olcak yarın test yapıcam ama bugün olurum gibi düne kdr hiç olcam gibi değildi bugün olcam gibime geliyo sol meme ucumun zonklaması ve acısıyla uyandım ama çok saçma tek taraflı normalde regl öncesi hassaslaşan memelerimde hiçbişi hissetmiyorum sadece böyle saçma bişi oldu belki de regl olcak işte ne bileyim
Biraz daha beklicem cuma günü kan verdim 0.10 çıktıtebrikler canım çizgi görülüyor ben olsam kan verirdim adetine kaç gün var
Yerleşme kanaması olmasın?Kızlar ben regl oldum maalesef hemde 2 gün erkenaşılama olumsuz sonuçlandı. Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 MaviSasa234 @SevimliKedii @Bahar_Darcan48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?