- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Ben buhara oturucam bu ay. Babaannemin zoru ile. Sonra yine olmazsa maydanoz ısırgan oto süt buharı deniycem. Nisan mayısa kadar beklerim her halde. Ovulasyon testi denermiyim bilmiyorum. Herşey için araftayım.yok yavrum ben beklemedeyım, doktorum degerler ıyı yumurta rezervınde ıyı kendınız deneyın bır kac ay dedı, hıc olmazsa tup bebege gıderım
Ahh kuzum ne güzel diyorsun ama insan nereye kadar böyle gidecek bilmediği için çaresiz hissediyor kendini. Normalde ağlardım ama şuan o kadar donuğum ki garip Bi haldeyimMaviHayallerim @Bahar_Darcan48 kizlarr üzüleceksiniz elbette uzulmeden edemiyor insan biliyorum ama ne olur uzulsenizde aglasanizda kendinizi toplayın tekrar.oyle olmadan olmuyor napalim hepimizin bir nasibi bir kısmeti var ben 2 buçuk sene nerdeyse 3 5 ay hariç nerdeyse her ay test yapdim her ay üzüldüm ağladım yeri geldi böyle olmayacak olsa olurdu olmuyor işte benimde çocuğum olmayacak demekki dediğim zamanlarda oldu ama sonra tekrar inandım sizinde öyle olacağınıza eminim.insanin içindeki evlat aşkı çok başka çünkü yine umut ediyor insan, karşına ne sorunlar çıkarsa çıksın.pes etmeyin lütfen toplarlanip tekrar başlayın yeni aya yeni umutlarla
Çok iyi biliyorum ve anlıyorum canım bilsek zaten bu kadar stres olmayacağız bilinmezlik bizi bu hale getiriyor malesefAhh kuzum ne güzel diyorsun ama insan nereye kadar böyle gidecek bilmediği için çaresiz hissediyor kendini. Normalde ağlardım ama şuan o kadar donuğum ki garip Bi haldeyim
Buralardan uzaklaş kuzum biraz kafanı dağıt dikkatini başka şeylere vermeye çalış.. Ama o mutlu haberi aldığında gel ve bize müjdeyi ver.. Dualarımda olacaksın.. İnşallah daha bekletmeden gelsin bizim de müjdelerimizBilmiyorum hiç ama ben bu sayfadan ayrılıyorum artık girmicem olmuyo Kızlar boşuna umutlanmamın şimdi de geç döllenmedir belki dieceksiniz ama yok ben inanmıyorum artık çok yıprandım olmazsa da uğraşmak zor geliyor artık 1,yıl 7 ay oldu artık
yaa evet pes edip sürpriz bi şekilde hamile kalana çok rastladım . kısmet artıkÇok iyi biliyorum ve anlıyorum canım bilsek zaten bu kadar stres olmayacağız bilinmezlik bizi bu hale getiriyor malesefinan ama olacağına canım ne sorunu olanlar sürpriz bir şekilde gebe kaliyor inanamazsin.sorunlar vs de önüne geçemiyor rabbim istedikden sonra.sen inan dua et inan bir gün kısmetin seni bulacak
ılk regl gunu ve, negatıf gırunce bende de aynı hıs oluyor ne bulursam yapmaya calısıyorum, hayırlısı olsun ya hepımız ıcınBen buhara oturucam bu ay. Babaannemin zoru ile. Sonra yine olmazsa maydanoz ısırgan oto süt buharı deniycem. Nisan mayısa kadar beklerim her halde. Ovulasyon testi denermiyim bilmiyorum. Herşey için araftayım.
Ah kuzu, senin haberin dün gibiMaviHayallerim @Bahar_Darcan48 kizlarr üzüleceksiniz elbette uzulmeden edemiyor insan biliyorum ama ne olur uzulsenizde aglasanizda kendinizi toplayın tekrar.oyle olmadan olmuyor napalim hepimizin bir nasibi bir kısmeti var ben 2 buçuk sene nerdeyse 3 5 ay hariç nerdeyse her ay test yapdim her ay üzüldüm ağladım yeri geldi böyle olmayacak olsa olurdu olmuyor işte benimde çocuğum olmayacak demekki dediğim zamanlarda oldu ama sonra tekrar inandım sizinde öyle olacağınıza eminim.insanin içindeki evlat aşkı çok başka çünkü yine umut ediyor insan, karşına ne sorunlar çıkarsa çıksın.pes etmeyin lütfen toplarlanip tekrar başlayın yeni aya yeni umutlarla
Öyle gerçekten canım bende bazen hala inanamıyorum :) Rabbim daha daha güzel sevinçlerini sana yaşatsın inşallahAh kuzu, senin haberin dün gibi
Tüp bebek sürecine ramak kala gelen müjde
Hatırladıkça çok mutlu oluyorum
İnşallah tatlımÖyle gerçekten canım bende bazen hala inanamıyorum :) Rabbim daha daha güzel sevinçlerini sana yaşatsın inşallah
Oyy çok sevindimmmÇok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedimerkengebelik belirtis sormak isteyen yazsın reglim persembe günü idi yumurtlamam 22 aralık çatlama 23 aralık adetten 3 gün önce şüphelerim üzerine testim pozitif çıktı
masallaahh canım hosgeldın, bebısın hayırlı olsun. ılıskın nasıldı yumurtlama zamanı bırde belırtın neler oldu ?Çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedimerkengebelik belirtis sormak isteyen yazsın reglim persembe günü idi yumurtlamam 22 aralık çatlama 23 aralık adetten 3 gün önce şüphelerim üzerine testim pozitif çıktı
Amin canım inşallahİnşallah tatlım
Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşsllahcinsiyet belli oldu mu?
MaşallahAmin canım inşallahgeçen hafta ikili test yaptırdık 12+0 da doktor kıza benzetti şu an öyle görünüyor ama erken dönem ya değişebilir dedi bakalım kısmet
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun aminnnmasallaahh canım hosgeldın, bebısın hayırlı olsun. ılıskın nasıldı yumurtlama zamanı bırde belırtın neler oldu ?
İlşkimde 18-19-20-21-22-23 bugun hergün oldu çatlamadan yani 23 ünden sonra baska ilşki yaşamadımmasallaahh canım hosgeldın, bebısın hayırlı olsun. ılıskın nasıldı yumurtlama zamanı bırde belırtın neler oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?