Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yavrum ben beklemedeyım, doktorum degerler ıyı yumurta rezervınde ıyı kendınız deneyın bır kac ay dedı, hıc olmazsa tup bebege gıderım
Ben buhara oturucam bu ay. Babaannemin zoru ile. Sonra yine olmazsa maydanoz ısırgan oto süt buharı deniycem. Nisan mayısa kadar beklerim her halde. Ovulasyon testi denermiyim bilmiyorum. Herşey için araftayım.

Ahh kuzum ne güzel diyorsun ama insan nereye kadar böyle gidecek bilmediği için çaresiz hissediyor kendini. Normalde ağlardım ama şuan o kadar donuğum ki garip Bi haldeyim

Ahh kuzum ne güzel diyorsun ama insan nereye kadar böyle gidecek bilmediği için çaresiz hissediyor kendini. Normalde ağlardım ama şuan o kadar donuğum ki garip Bi haldeyim
Çok iyi biliyorum ve anlıyorum canım bilsek zaten bu kadar stres olmayacağız bilinmezlik bizi bu hale getiriyor malesef inan ama olacağına canım ne sorunu olanlar sürpriz bir şekilde gebe kaliyor inanamazsin.sorunlar vs de önüne geçemiyor rabbim istedikden sonra.sen inan dua et inan bir gün kısmetin seni bulacak

Buralardan uzaklaş kuzum biraz kafanı dağıt dikkatini başka şeylere vermeye çalış.. Ama o mutlu haberi aldığında gel ve bize müjdeyi ver.. Dualarımda olacaksın.. İnşallah daha bekletmeden gelsin bizim de müjdelerimiz

yaa evet pes edip sürpriz bi şekilde hamile kalana çok rastladım . kısmet artık

Ben buhara oturucam bu ay. Babaannemin zoru ile. Sonra yine olmazsa maydanoz ısırgan oto süt buharı deniycem. Nisan mayısa kadar beklerim her halde. Ovulasyon testi denermiyim bilmiyorum. Herşey için araftayım.
ılk regl gunu ve, negatıf gırunce bende de aynı hıs oluyor ne bulursam yapmaya calısıyorum, hayırlısı olsun ya hepımız ıcın

Ah kuzu, senin haberin dün gibi
Tüp bebek sürecine ramak kala gelen müjde
Hatırladıkça çok mutlu oluyorum

ben yumurtlama belirtisi sorabilirmiyim size çünkü ben agrı yaşadım yumurtlama sandım ama tam pik olmadan yani T çizgisi biraz koyulatı tekrar silikleşti

Ah kuzu, senin haberin dün gibi
Tüp bebek sürecine ramak kala gelen müjde
Hatırladıkça çok mutlu oluyorum
Öyle gerçekten canım bende bazen hala inanamıyorum :) Rabbim daha daha güzel sevinçlerini sana yaşatsın inşallah

masallaahh canım hosgeldın, bebısın hayırlı olsun. ılıskın nasıldı yumurtlama zamanı bırde belırtın neler oldu ?

İnşallah tatlım
Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşsllah cinsiyet belli oldu mu?
Amin canım inşallah geçen hafta ikili test yaptırdık 12+0 da doktor kıza benzetti şu an öyle görünüyor ama erken dönem ya değişebilir dedi bakalım kısmet

Günaydın kızlarrr ben de bugün olmazsam iki gün gecikme olcak yarın test yapıcam ama bugün olurum gibi düne kdr hiç olcam gibi değildi bugün olcam gibime geliyo sol meme ucumun zonklaması ve acısıyla uyandım ama çok saçma tek taraflı normalde regl öncesi hassaslaşan memelerimde hiçbişi hissetmiyorum sadece böyle saçma bişi oldu belki de regl olcak işte ne bileyim

masallaahh canım hosgeldın, bebısın hayırlı olsun. ılıskın nasıldı yumurtlama zamanı bırde belırtın neler oldu ?
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun aminnn
22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama oldu. Söyle oldu ben yumurtlarsan acayip akıntım oldu ve ovülasyon testi yapmasam yumurtlamadım dicektim o derece akıntı olmadı. Sonra takip ettim yumurtlamadan 1 hafta sonra bembeyaz akıntım oldu iç çamasırım siyah olduğu zaman bembeyaz oldu. Sonra camsil kokusuna acayip midem bulandı yumurtlamadan 10 gün sonra midem bulandı sonra acayip gazım oldu ve kabızlık sorunu yaşadım. Sonra bugün yani yumurtlamadan 12 gün geçti yani bugün ve göğüslerim agrıdı ve adet olacakmışım gibi agrım oldu . Adetim hep düzenlidir persembe günü adet olmam gerekiyordu ama ben şüphelendim bugün sabah da midem bulandı eşim işe gidince test idrar testi yaptım böyle çıktı yani sonuç olarak yumurtlamadan 13 gün çatlamadan ise 12 gün sonra testim pozitif gözüktü kan testi verdim sonucu bekliyorum ovülasyon testimi de koyuyorum

Eklentiler

• 4ACD9E91-1537-4A94-A09C-A6DA97BD8A01.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 82
  • 7A59557E-15BE-4692-984F-58009C043AB9.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…