Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh kuzumm yaa çok üzüldümm.. Bizlerde pozitifi görecez ama ne zaman nasıl..
Bilmiyorum hiç ama ben bu sayfadan ayrılıyorum artık girmicem olmuyo Kızlar boşuna umutlanmamın şimdi de geç döllenmedir belki dieceksiniz ama yok ben inanmıyorum artık çok yıprandım olmazsa da uğraşmak zor geliyor artık 1,yıl 7 ay oldu artık

Bende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim
Gerçekten mi şimdi sende benim gibi 5 yumurtanın biri bile mi tutmaz diyorsun demi. Bende de 3 yumurta vardı 1 tanede emin olmamakla birlikte çatlayan vardı

Yol yorucu süreç uzun olmus ikiniz de çok yipranmissin ama sen kendini böyle bırakırsan olmaz eşinle birbirinize sarılıp birbirinize güç vereceksiniz önünüzde daha aşılama var umutsuzluklar yeni umutları doğurur ben inanıyorum olacak

Gerçekten mi şimdi sende benim gibi 5 yumurtanın biri bile mi tutmaz diyorsun demi. Bende de 3 yumurta vardı 1 tanede emin olmamakla birlikte çatlayan vardı
Ama doktora göre sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur hani yok ya ben düşüğe bile razıydım ya en azından hamile kaldığımı görmek istedim bi kere bile olsa ama o bile yok

Ben 1 kere aşılama olmuştum daha önce zaten o da tutmadı tüp bebeğe de imkanım yok zaten

Sinirlerimiz bozuluyor valla artık her ay her ay. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Gecen ay bende öyleydim yeter artık bıktık negatif görmekten dedim çocuk falan denemicem dedim inan ki şuan taze olduğu için oylr düşünüyorsun sonra geciyor yeniden yeşeriyor umutlar

Ama doktora göre sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur hani yok ya ben düşüğe bile razıydım ya en azından hamile kaldığımı görmek istedim bi kere bile olsa ama o bile yok
Bende senden çok umutluydum canım. Nasip değilmiş maalesef. Bende yarın test yapacaktım Umutla erken geldi ona bile izin vermedi regl

Torpiller falan bana yaramıyor girmicem bi daha buralara yeter burda umutlanıyorum sonra hüsran olmuyo işte 5 yumurta olsa da olmuyo 2 de olsa da olmuyor benim çocuğum olmicak galiba neyse by by hepinize sizi tanımak güzeldi
canım oyle dusunme vardır bır zamanı, evet sen ben ıkıncı asılamayı olurken buralara gırmeyecegım dıyordun cok etkılenıyorsan ara ver gırme okuma duusnme bu konu hakkında belkı ozaman nasıp olacak, Allah ınsallah saglıkla hayırlı zamanda nasıp etsn,

emin olun herkes aynı durumda krizler sinirlenmeler her negatifte eşimde dahil herkesi yok etmek istiyorum diyorumki
yani neden ben ama dememek lazımmış allh büyük kocaman yutkun ve umutlar devam ediyor şöyle düşünmeyi seviyorum her negatifte pozitife bir adım yaklaşıyoruz

MaviHayallerim BaharDarcan48 kizlarr üzüleceksiniz elbette uzulmeden edemiyor insan biliyorum ama ne olur uzulsenizde aglasanizda kendinizi toplayın tekrar.oyle olmadan olmuyor napalim hepimizin bir nasibi bir kısmeti var ben 2 buçuk sene nerdeyse 3 5 ay hariç nerdeyse her ay test yapdim her ay üzüldüm ağladım yeri geldi böyle olmayacak olsa olurdu olmuyor işte benimde çocuğum olmayacak demekki dediğim zamanlarda oldu ama sonra tekrar inandım sizinde öyle olacağınıza eminim.insanin içindeki evlat aşkı çok başka çünkü yine umut ediyor insan, karşına ne sorunlar çıkarsa çıksın.pes etmeyin lütfen toplarlanip tekrar başlayın yeni aya yeni umutlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…