Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Bu gördüğüm hayal mi ?

Eklentiler

• 02176F07-5DB7-4BB8-8BB6-45AEB2B1E15D.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 098CAA5E-D979-4EB0-97FA-A64B6D2D303C.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 86
Torpiller falan bana yaramıyor girmicem bi daha buralara yeter burda umutlanıyorum sonra hüsran olmuyo işte 5 yumurta olsa da olmuyo 2 de olsa da olmuyor benim çocuğum olmicak galiba neyse by by hepinize sizi tanımak güzeldi

Merhabalar tekrardan dün gece ovulasyon testlerimi sormuştum tanışma mesajı atmak istedim yeni yazıyorum ama aylardır okuyorum sizleri bir gün oturup yazarım demiştim ben yaklaşık 13 aydır bebek denemelerindeyim ilk kontrole gittiğimde çikolata kisti ile karşılaştım yani endometriozis hastasıyım ilk başlarda doktor dene kistin 2,5 cm sorun olmaz dedi şimdi 5 cm oldu hemde bebek yok sonra ca değerim yüksekti düşürdük ama hiç yumurtlama için falan bişey kullanmadım sonra ekim ayında hsg çektirdim temiz çıktı eşim test yaptırdı sorun yok yumurtlama takip ediyorum şimdilerde reglilerim hep düzenlidir. Çok yoruldum bittim dualar ediyorum yalvarıyorum isteyen herkese sağlıklı hayırlı olsun diye inş bu yıl 2022 bize uğurlu gelsin :) ayrıca geçen aylarda yeni bir kistim daha oluşmuş basit kist önemli değil dedi doktor geçen ay gittiğim kontrolde bu keste çikolata kistine yapışmış 5 cm hemde bi bit artık be... hsg çektirmiş olmak beni rahatlattı biraz ama eğer bu aylardada olmazsa lakoroskopi yaptırcam

Bende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim
Canim bundan sonraki ay aşılama mi olacak sizi böyle görünce yeminle bende çok üzülüyorum bırakma kendini nolur

Canim bundan sonraki ay aşılama mi olacak sizi böyle görünce yeminle bende çok üzülüyorum bırakma kendini nolur
Bilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…