Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg den sonra doktor 1 dolu 1 boş gidin dedi de biz biraz telaş yaptık ya tutmazsa diye.Kritik günlerde her günü doldursak bişey olur mu ?

Yani bilmiyorum canım çünkü kesenin de görünmesi için kanda belirli bir HCG çıkması lazim. Yani kanda o belirli sayıda HCG ye rastlanır ama kese vajinal bile görünmesse Dr dıs gebelikten şüphe duyabilir ama belirli bir HCG miktarı olmadan zaten kese görünmez sanırım sat a göre sayarsak 5.hafta falandr. Yanlış yönlendirmek istemem

Hangi akla hizmet bana erken öğren diyo doktor o zaman anlamadım.Dış gebelik olursa hcg artışı normal gebelikten farklı oluyo o zaman.Bi noktada erken teşhis edileceği bi açık olması gerek alttan üstten kese görünmüyorsa ben erken öğrenip haftalarca o korkuyla mı yaşicam saçma sapan.Olana kadar dert olduktan sonra da dert nası iş bu

Benim de sağ da çikolata kisti var soldan yumurtlama olunca aha bu ay tutacak dedim ama tutmadı siz de inşallah tutar hem de sağlıkla

Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah çok ağır bir imtihan ama verende rabbim alanda elden bişey gelmiyor.
Rabbim büyük kaynanalarimiz bize bir yapiyorsa evlatları başka kapıda gelin onlarda iki cekiyo rabbim karşılığını veriyor ama gören yok.
Hakettikleri şey kendi evlatlari cezalandırıyor bizlerin bişey yapmasına gerek yok eşim ne arar ne gider ailesine yüzlerini gösterdikleri için

Evet canım zaten 600 ken falan görünmez netten okudum şimdi
3000 civarı olursa görülürmus kese

Hamile olduğunu ogrendikten snra doktor bir süre değer artışına bakmak için iki günde bı kan istiyor eğer değer güzel ilerlerse dış gebelik yada kimyasal ihtimali olmuyor. Değer güzel artsa bile kesenin oluşması 6 -7 haftayı buluyor yani alttan görmesi için kan değerin güzel ilerlerse zaten kese için korkma bence

Hayırlı olsun sperm değerleri ameliyat öncesi nasıldı eşinizin acaba?
Sonrasında da test verdi mi ?
Sağolun Eşimin ameliyat öncesi ileri hareket 7 idi ameliyat sonrası 15 olmuştu galiba. Şu an nasıl bilmiyorum 3 ay falan oldu en son test vereli

Cnm kendin demissin zaten, dogurganlik araligim diye. Yumurtlama belirtisidir o, ilk gunden gebelik belirtisi olmaz bence. Benzer sikayetler bende de var, benim de bat 7 gun sonra. Gelecek reglin belirtileri malesef benimkisi. Bu yumurtlama belirtilerini ben de yeni ogrendim. Hatta soylenirdim daha 2 hafta var reglime niye bu kadar erken belirtilerini yasiyorum derdim. Bugunleri degerlendirin siz.

Merhaba ben az önce Kağan Kocatepe’nin videosunda gördüm, dış gebelikte 48 saatte 2 kat artışlar olmuyormuş. O sebeple doktorun erken bakmanı istemiş olabilir. Bir de gebelik materyali büyümeden erken tanıyla ameliyatsız ilaçla tedavi etmek için erken tanı önemli. İnşallah dış gebelik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…