• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın ne yaptırmaya gideceksin allahim her isteye nasip etsin
Ben bugün bir iki damla kan geldi galiba adet oluyorum yarında 2.gün var sayarak gitmeyi planlıyorum. Kasım ayında klomen kullanmıştım Aralık ayını ilaçsız geçirdim bu ay o yüzden gidip görüncem bu ay ne yapacaklar

Ben bugün bir iki damla kan geldi galiba adet oluyorum yarında 2.gün var sayarak gitmeyi planlıyorum. Kasım ayında klomen kullanmıştım Aralık ayını ilaçsız geçirdim bu ay o yüzden gidip görüncem bu ay ne yapacaklar
İnşallah bu ay güzel haberler alirsin 💕

Anladım bnde şubatta sonuç alırım büyük ihtimalle haber ver lütfen insalah olurda umut olursun 🙏🤲
Bizim hiç bir sorunumuz yok canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım aşılama yaptırmaktan da korkuyorum ama sanırım mecbur yaptırcam bu ay. Sen de bana haber ver güzel sonuçlar alalım

Bizim hiç bir sorunumuz yok canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım aşılama yaptırmaktan da korkuyorum ama sanırım mecbur yaptırcam bu ay. Sen de bana haber ver güzel sonuçlar
Haber veririm hayırlı güzel sonuçlar alalimda hayırlısıyla cevapların için teşekkür ederim kafamda soru kalmadı hayırlı geceler hersey kalbince olsun

Back
X