- Konu Sahibi Cotton Candy
Senin bat ne zaman2 seneye yakındır istiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat ne zaman2 seneye yakındır istiyoruz
Bat ne oluyor acabaSenin bat ne zaman
Beklenen adet tarihin ne zaman yani. Devlete mi gitmeyi düşünüyorsun adet oluncaBat ne oluyor acaba
19 u 20 sinde hastaneye gidicem 20 ocak yani ewt devlete gidicemBeklenen adet tarihin ne zaman yani. Devlete mi gitmeyi düşünüyorsun adet olunca
Hakkında hayırlısı olsun canım.19 u 20 sinde hastaneye gidicem 20 ocak yani ewt devlete gidicem
Hepimizn çok teşekkür ederim tekrar içimi ferahlatan Allah sahada banada her istiyenede nasip etsin hayırlı evlatlarHakkında hayırlısı olsun canım.
Amin isteyen herkese versin allahım inşallah ben de yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorumHepimizn çok teşekkür ederim tekrar içimi ferahlatan Allah sahada banada her istiyenede nasip etsin hayırlı evlatlar
Amin isteyen herkese versin allahım inşallah ben de yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Ay insalah hepimiz güzel haberleri alırız senin için dua edicem her isteyen içinAmin isteyen herkese versin allahım inşallah ben de yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Yarın ne yaptırmaya gideceksin allahim her isteye nasip etsinAmin isteyen herkese versin allahım inşallah ben de yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Allah razı olsun ben de senin için edeceğimAy insalah hepimiz güzel haberleri alırız senin için dua edicem her isteyen için
Ben bugün bir iki damla kan geldi galiba adet oluyorum yarında 2.gün var sayarak gitmeyi planlıyorum. Kasım ayında klomen kullanmıştım Aralık ayını ilaçsız geçirdim bu ay o yüzden gidip görüncem bu ay ne yapacaklarYarın ne yaptırmaya gideceksin allahim her isteye nasip etsin
İnşallah bu ay güzel haberler alirsinBen bugün bir iki damla kan geldi galiba adet oluyorum yarında 2.gün var sayarak gitmeyi planlıyorum. Kasım ayında klomen kullanmıştım Aralık ayını ilaçsız geçirdim bu ay o yüzden gidip görüncem bu ay ne yapacaklar
Bu ay benden geçti ama inşallah sen güzel haberler alırsınİnşallah bu ay güzel haberler alirsin
Nasıl geçti ki 2. Gune girdin tekrar denenmiycekmiBu ay benden geçti ama inşallah sen güzel haberler alırsın
Denencek de şubata kaldı yani benim sonuç Ocak ayı kapandıNasıl geçti ki 2. Gune girdin tekrar denenmiycekmi
Anladım bnde şubatta sonuç alırım büyük ihtimalle haber ver lütfen insalah olurda umut olursunDenencek de şubata kaldı yani benim sonuç Ocak ayı kapandı
Bizim hiç bir sorunumuz yok canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım aşılama yaptırmaktan da korkuyorum ama sanırım mecbur yaptırcam bu ay. Sen de bana haber ver güzel sonuçlar alalımAnladım bnde şubatta sonuç alırım büyük ihtimalle haber ver lütfen insalah olurda umut olursun
Haber veririm hayırlı güzel sonuçlar alalimda hayırlısıyla cevapların için teşekkür ederim kafamda soru kalmadı hayırlı geceler hersey kalbince olsunBizim hiç bir sorunumuz yok canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım aşılama yaptırmaktan da korkuyorum ama sanırım mecbur yaptırcam bu ay. Sen de bana haber ver güzel sonuçlar
Canım ne soruna yanıt verdim ki ben teşekkür ederim hayırlı gecelerin olsun senin de haberleşirizHaber veririm hayırlı güzel sonuçlar alalimda hayırlısıyla cevapların için teşekkür ederim kafamda soru kalmadı hayırlı geceler hersey kalbince olsun