- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
- Konu Sahibi Cotton Candy
Bende o kafadayim 2 normal olmadi nasip belki ciplide olurinsallah seninde guzl gecer ve olur
Kızlar çiplideki fark ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o kafadayim 2 normal olmadi nasip belki ciplide olurinsallah seninde guzl gecer ve olur
Bana anlatilanKızlar çiplideki fark ne
İnş oyle olur canim biraz umitsizim ama nasip işi belki olcagi tutar bu kez hepimiz guzeh haberler alalimOlmaz bişey. 18 mm çok güzel ideal. Hadi bakalım hayırlısı olsun, su gibi aksın zaman ve güzel haberlerini alalım
Ay gulecektimİnş oyle olur canim biraz umitsizim ama nasip işi belki olcagi tutar bu kez hepimiz guzeh haberler alalim
İnşallah ikimizde yanılırız, biliyosun bende hiç ümitli değilim. İnşallah nasip eder rabbimİnş oyle olur canim biraz umitsizim ama nasip işi belki olcagi tutar bu kez hepimiz guzeh haberler alalim
İns canim. Allah büyüktür bakalımİnşallah ikimizde yanılırız, biliyosun bende hiç ümitli değilim. İnşallah nasip eder rabbim
Asılama ucretti yani spermin rahime yerleştirmesi için devlettemi 244 TL ödediniz muane ucretti ne için verdiniz devlet karşılaşıyor mu bide bisey daha sorucam sperm verince devletteki verdiniz verdiyseniz ücret verdiniz mi tam ayrıntılı anlatabilirmisiniz bn 19 ocakta testler falan vericem Eşimde hafif haraket bozukluğu var bndede pkos varAşılama da devlette ilaçlar falan 500 ü geçmiyo, aşılama günü 244 ödedim işlem için, 170 e katater aldım. 2 kere de 122 tl den muayene ücreti verdim twdavi süresince 1000-1100 e mal oldu bütün tedavi ve aşılama. Özelde olsa hepsi 5000 i bulurdu muhtemelen belki geçerdi
Devlette de mi paralı canım?Benim raporlu devlette yapılıyor. Normal aşılama. İlaçlar dahil herşey 1000 tl civarı tutuyor
Ayy bnde çok merak ediyorum biri cvp yazsa biran önce diye bekliyorum..Kızlar ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum? Süreç nasıl ilerliyor ?
Ben kasım ayında doktor yapalım demişti ama eşim yanımda değildi o gün. Ben de eşimin geleceği tarihe uygun iğne almıştım acaba bu sefer yaptırsam yine aynı şeyleri mi yaşarım yoksa klomen değil farklı bir ilaç mı kullanırım? Sen klomen+iğne kullandın mıAyy bnde çok merak ediyorum biri cvp yazsa biran önce diye bekliyorum..
Bn femara ve duphaston kullaniyorum doktorum bu ay 20sinde testler yapicak rahim filmi falan çekecek ama femaraya devam edicem hangi aşı verilir bilmiyorum vitamin falanda kullaniyorumBen kasım ayında doktor yapalım demişti ama eşim yanımda değildi o gün. Ben de eşimin geleceği tarihe uygun iğne almıştım acaba bu sefer yaptırsam yine aynı şeyleri mi yaşarım yoksa klomen değil farklı bir ilaç mı kullanırım? Sen klomen+iğne kullandın mı
Bisey sorucam aşı olarak ne kullanıyorsun ve fiyatı neydi devlettemi oluyorsun sperm için ayriyeten mı ücret ödeniyor bide hemen kolaylıkla sperm veriliyormuBen kasım ayında doktor yapalım demişti ama eşim yanımda değildi o gün. Ben de eşimin geleceği tarihe uygun iğne almıştım acaba bu sefer yaptırsam yine aynı şeyleri mi yaşarım yoksa klomen değil farklı bir ilaç mı kullanırım? Sen klomen+iğne kullandın mı
Yumurta takibi yaptırdın mı? Canım duphaston ne işe yarıyor? Vitamin ne kullanıyorsun doktor mı yazdı kendin mi aldın? Bu ay hsg çektirirsen herhalde öbür aya kalır aşılama inşallah gerek kalmadan hamile olursunBn femara ve duphaston kullaniyorum doktorum bu ay 20sinde testler yapicak rahim filmi falan çekecek ama femaraya devam edicem hangi aşı verilir bilmiyorum vitamin falanda kullaniyorum
Ben devlete gidiyorum canım. Aşı dediğin iğne mi? Eğer iğne ise ovitrelle gibi bir şeydi tek seferlik çatlatma iğnesi oldum. Eşim de emniyet personeli olduğu için randevusuz direkt muane olup sperm test vermek istediğini göreve gideceğini söyledi hemen işlemi yaptılar. Çok kolay oldu bizim.Bisey sorucam aşı olarak ne kullanıyorsun ve fiyatı neydi devlettemi oluyorsun sperm için ayriyeten mı ücret ödeniyor bide hemen kolaylıkla sperm veriliyormu
Bn pkos liyim doktorum verdi duphaston addet olmam için verildi femara yumurtaliklarim için prosed kullaniyorum vitamin doktor yazdı bide gilfor kullaniyorum insülin direnci için zayıflamaya yardımcı olsun diye biraz kiloluyumYumurta takibi yaptırdın mı? Canım duphaston ne işe yarıyor? Vitamin ne kullanıyorsun doktor mı yazdı kendin mi aldın? Bu ay hsg çektirirsen herhalde öbür aya kalır aşılama inşallah gerek kalmadan hamile olursun
Ne kadardır istiyorsunuz çocuk? İnşallah yardımcı olur canım zayıflarsın. Başka sorun var mıBn pkos liyim doktorum verdi duphaston addet olmam için verildi femara yumurtaliklarim için prosed kullaniyorum vitamin doktor yazdı bide gilfor kullaniyorum insülin direnci için zayıflamaya yardımcı olsun diye biraz kiloluyum
Yumurta takibi yapmadı doktorum aşılamaya geçince zaten takip edilecek dedi bana 6 ay bu bahsettiğim ilaçları kullandım esimdede hafif haraket bozukluğu çıkınca aşılamaya gecizez adetin 2 günü kan vericem çok merak ediyorum nasıl oluyor diye bazıları devlette de 2000 ödedikleri söylüyorlar hazırlıklı gitmek istiyorum ondan şimdiden araştırıyorum çok teşekkür ederimYumurta takibi yaptırdın mı? Canım duphaston ne işe yarıyor? Vitamin ne kullanıyorsun doktor mı yazdı kendin mi aldın? Bu ay hsg çektirirsen herhalde öbür aya kalır aşılama inşallah gerek kalmadan hamile olursun
2 seneye yakındır istiyoruzNe kadardır istiyorsunuz çocuk? İnşallah yardımcı olur canım zayıflarsın. Başka sorun var mı
Ben devlete gidiyorum canım ilaç parası dışında para ödemedim. İlaç da en pahalısı iğne o da 150 TL civariydı yanlış hatırlamıyorsam. Adetin 2.günü hormonlara bakıyorlar sonra 21.günü yumurtlamaya bakıyorlar. Ultrason, hsg. En son aşılama. Ben bunları iki ayda yaptırdım tam aşılama olacaktım eşim görevdeydi mecbur sadece iğne olup kendimiz değerlendirdik.Yumurta takibi yapmadı doktorum aşılamaya geçince zaten takip edilecek dedi bana 6 ay bu bahsettiğim ilaçları kullandım esimdede hafif haraket bozukluğu çıkınca aşılamaya gecizez adetin 2 günü kan vericem çok merak ediyorum nasıl oluyor diye bazıları devlette de 2000 ödedikleri söylüyorlar hazırlıklı gitmek istiyorum ondan şimdiden araştırıyorum çok teşekkür ederim