• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama da devlette ilaçlar falan 500 ü geçmiyo, aşılama günü 244 ödedim işlem için, 170 e katater aldım. 2 kere de 122 tl den muayene ücreti verdim twdavi süresince 1000-1100 e mal oldu bütün tedavi ve aşılama. Özelde olsa hepsi 5000 i bulurdu muhtemelen belki geçerdi
Asılama ucretti yani spermin rahime yerleştirmesi için devlettemi 244 TL ödediniz muane ucretti ne için verdiniz devlet karşılaşıyor mu bide bisey daha sorucam sperm verince devletteki verdiniz verdiyseniz ücret verdiniz mi tam ayrıntılı anlatabilirmisiniz bn 19 ocakta testler falan vericem Eşimde hafif haraket bozukluğu var bndede pkos var

Ayy bnde çok merak ediyorum biri cvp yazsa biran önce diye bekliyorum.. 😔
Ben kasım ayında doktor yapalım demişti ama eşim yanımda değildi o gün. Ben de eşimin geleceği tarihe uygun iğne almıştım acaba bu sefer yaptırsam yine aynı şeyleri mi yaşarım yoksa klomen değil farklı bir ilaç mı kullanırım? Sen klomen+iğne kullandın mı

Ben kasım ayında doktor yapalım demişti ama eşim yanımda değildi o gün. Ben de eşimin geleceği tarihe uygun iğne almıştım acaba bu sefer yaptırsam yine aynı şeyleri mi yaşarım yoksa klomen değil farklı bir ilaç mı kullanırım? Sen klomen+iğne kullandın mı
Bn femara ve duphaston kullaniyorum doktorum bu ay 20sinde testler yapicak rahim filmi falan çekecek ama femaraya devam edicem hangi aşı verilir bilmiyorum vitamin falanda kullaniyorum

Bisey sorucam aşı olarak ne kullanıyorsun ve fiyatı neydi devlettemi oluyorsun sperm için ayriyeten mı ücret ödeniyor bide hemen kolaylıkla sperm veriliyormu

Bn femara ve duphaston kullaniyorum doktorum bu ay 20sinde testler yapicak rahim filmi falan çekecek ama femaraya devam edicem hangi aşı verilir bilmiyorum vitamin falanda kullaniyorum
Yumurta takibi yaptırdın mı? Canım duphaston ne işe yarıyor? Vitamin ne kullanıyorsun doktor mı yazdı kendin mi aldın? Bu ay hsg çektirirsen herhalde öbür aya kalır aşılama inşallah gerek kalmadan hamile olursun 🤰

Bisey sorucam aşı olarak ne kullanıyorsun ve fiyatı neydi devlettemi oluyorsun sperm için ayriyeten mı ücret ödeniyor bide hemen kolaylıkla sperm veriliyormu
Ben devlete gidiyorum canım. Aşı dediğin iğne mi? Eğer iğne ise ovitrelle gibi bir şeydi tek seferlik çatlatma iğnesi oldum. Eşim de emniyet personeli olduğu için randevusuz direkt muane olup sperm test vermek istediğini göreve gideceğini söyledi hemen işlemi yaptılar. Çok kolay oldu bizim.

Yumurta takibi yaptırdın mı? Canım duphaston ne işe yarıyor? Vitamin ne kullanıyorsun doktor mı yazdı kendin mi aldın? Bu ay hsg çektirirsen herhalde öbür aya kalır aşılama inşallah gerek kalmadan hamile olursun 🤰
Bn pkos liyim doktorum verdi duphaston addet olmam için verildi femara yumurtaliklarim için prosed kullaniyorum vitamin doktor yazdı bide gilfor kullaniyorum insülin direnci için zayıflamaya yardımcı olsun diye biraz kiloluyum

Bn pkos liyim doktorum verdi duphaston addet olmam için verildi femara yumurtaliklarim için prosed kullaniyorum vitamin doktor yazdı bide gilfor kullaniyorum insülin direnci için zayıflamaya yardımcı olsun diye biraz kiloluyum
Ne kadardır istiyorsunuz çocuk? İnşallah yardımcı olur canım zayıflarsın. Başka sorun var mı

Yumurta takibi yapmadı doktorum aşılamaya geçince zaten takip edilecek dedi bana 6 ay bu bahsettiğim ilaçları kullandım esimdede hafif haraket bozukluğu çıkınca aşılamaya gecizez adetin 2 günü kan vericem çok merak ediyorum nasıl oluyor diye bazıları devlette de 2000 ödedikleri söylüyorlar hazırlıklı gitmek istiyorum ondan şimdiden araştırıyorum çok teşekkür ederim 😍🥰

Yumurta takibi yapmadı doktorum aşılamaya geçince zaten takip edilecek dedi bana 6 ay bu bahsettiğim ilaçları kullandım esimdede hafif haraket bozukluğu çıkınca aşılamaya gecizez adetin 2 günü kan vericem çok merak ediyorum nasıl oluyor diye bazıları devlette de 2000 ödedikleri söylüyorlar hazırlıklı gitmek istiyorum ondan şimdiden araştırıyorum çok teşekkür ederim 😍🥰
Ben devlete gidiyorum canım ilaç parası dışında para ödemedim. İlaç da en pahalısı iğne o da 150 TL civariydı yanlış hatırlamıyorsam. Adetin 2.günü hormonlara bakıyorlar sonra 21.günü yumurtlamaya bakıyorlar. Ultrason, hsg. En son aşılama. Ben bunları iki ayda yaptırdım tam aşılama olacaktım eşim görevdeydi mecbur sadece iğne olup kendimiz değerlendirdik.

Back
X