- Konu Sahibi Cotton Candy
Ben bugün kan verdim, negatif çıktı. Tutmadı yani benim aşılama malesef.Bende anlamadım yani test olaylarından da bıktım yani artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün kan verdim, negatif çıktı. Tutmadı yani benim aşılama malesef.Bende anlamadım yani test olaylarından da bıktım yani artık
Kaçıncı gündü canım üzme canını olsun zamanı var demekki benimde testler negatifBen bugün kan verdim, negatif çıktı. Tutmadı yani benim aşılama malesef.
Kaçıncı asilama seninkiBen bugün kan verdim, negatif çıktı. Tutmadı yani benim aşılama malesef.
12. Günde erken gebelik testi yaptım negatif cikti. 14. Günde de kanda negatif ciktiKaçıncı gündü canım üzme canını olsun zamanı var demekki benimde testler negatif
İlk aşılamaydıKaçıncı asilama seninki
Çok üzüldüm ya senin içinde 14. Gün mü negatifi gördün sende.Kaçıncı gündü canım üzme canını olsun zamanı var demekki benimde testler negatif
canımm devlet sart degıl Sgk anlasmalı hastaanelerdekı asılama ıgnelı olma sartı var kabul edılıyorKızlar araştırınca devlet tüp bebek desteği için devlet hastanesinde yapılmış 2 aşılama diyor. Benim devlette yapıldı 3 üde ama aramızda özelde yaptıranlar var. Bilgisi olan var mı? Umarım öyle değildir. Zaten sırf o şart yüzünden aşılama deniyoruz yoksa direkt tüp bebek yapardı çoğumuz
Üzülmeyin ama insan üzülüyor benimde 11.gün lekelenme oldu 12.gün adet oldum hem de bat a 4 gün kala oldum çok üzüldüm ama insanoğlu çare arıyor illaki doktorum tüp bebek dedi ama 1 ay dinlen dedi bende bir umut maydanoz süt kürü deneyeceğim brokoli suyu içiyorum tüp bebek denemeden son bir umut bilgisi tecrübesi olan varmı bilmiyorum inşallah işe yararBen bugün kan verdim, negatif çıktı. Tutmadı yani benim aşılama malesef.
Üzülmemek elde değil dediğiniz gibi. Bende bu yaz belki tüp bebek yaptırırım diye düşünüyorum ama yumurta toplama işleminden de çok korkuyorumÜzülmeyin ama insan üzülüyor benimde 11.gün lekelenme oldu 12.gün adet oldum hem de bat a 4 gün kala oldum çok üzüldüm ama insanoğlu çare arıyor illaki doktorum tüp bebek dedi ama 1 ay dinlen dedi bende bir umut maydanoz süt kürü deneyeceğim brokoli suyu içiyorum tüp bebek denemeden son bir umut bilgisi tecrübesi olan varmı bilmiyorum inşallah işe yarar