• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamadan sonra sizde de alt karın bölgesinde rahatsız edici bir şişkinlik oluyor mu? Sanki gaz gibi, hava gibi? Benim bugün 5. Günü aşılamanın. Üşüttüm sanırım iğne batıyo gibi kasıklarıma , rahimde bir zonklama. Ara sıra şiddetleniyo, sonra azalıyo.

Stres yapmayın, su gibi aksın süreciniz ve güzel haberlerinizi alalım inşallah. Benim bugün 4. Gün salı günü yapılmıştı. Aşırı rahatım bilmiyorum neden. Belki de ümidim yok ondan 🙈 yine sizin bi evladınız var ne güzel Allah bağışlasın, diğerininde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah 🙏🏻
Amiiiin inşallah, hamdolsun rabbime. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız.
Nasıl geçti aşılama esnası ve sonrası, nasıl bir süreç oldu sizin için, ağrı sancı v.s oldu mu? 🌸

Selam kızlar bende 7 ay klomen kullandım malesef olmadı polikistik over var. 🤷Bu ay aşılama yaptırmak istiyorum pazartesi randevum var kısmetse iğneli tedavi ve arkasında aşılama olacak umarım hep izin güzel sonuçlanır ⭐⭐⭐🧿
Benimde aynı, şuan ilaç tedavisi başlandı hafta iğne ve aşılama olacak nasipse. Benimde sorunum polikistik over 😏

Benimde aynı, şuan ilaç tedavisi başlandı hafta iğne ve aşılama olacak nasipse. Benimde sorunum polikistik over 😏
Ben başladım tedaviye canım pazartesi iğne yapıldı doktora gittiğimde şimdi iğnele evde kendim devam ediyorum

Amiiiin inşallah, hamdolsun rabbime. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız.
Nasıl geçti aşılama esnası ve sonrası, nasıl bir süreç oldu sizin için, ağrı sancı v.s oldu mu
Nasıl geçti aşılama esnası ve sonrası, nasıl bir süreç oldu sizin için, ağrı sancı v.s oldu mu? 🌸

Progesteran karında şişkinlik ve gaz, kasıkta ağrı yapıyo. Onun dışında bi sıkıntım olmadı. Bel ağrılarım var, afedersiniz bugün biraz akıntı başladı.Ama hepsinin ilacın yan etkisi olduğu düşünüyorum. Göğüs hassasiyeti azaldı mesela. Allah büyüktür ama benim pek umudum yok 😔 9. Gün bugün 1 hafta kaldı teste. Hayırlısıyla olur inşallah hepimizin tüm samimiyetimle bunun için dua ediyorum 🙏🏻

Kızlar maalesef aşılamam bu ay iptal oldu :KK43: Covid pozitif çıktım 😓 Dilerim sizin bu ay ki aşılamanız tutar ve pozitif sonuçları görürsünüz 👏 Sizi takip edeceğim
Geçmiş olsun bende aşılama yaptırdım 2.gün kovit olduğumu öğrendim inşallah sağlıklı sıhhatli turmuştur

Geçmiş olsun bende aşılama yaptırdım 2.gün kovit olduğumu öğrendim inşallah sağlıklı sıhhatli turmuştur
İnşallah kovit olmanız durumunuzu etkilememistir. Belki de olumsuz görünen durum sonucunda pozitif haberi alacaksınız 🥰

Merhaba, ben de yarin aşılama tedavisine başlamak için hastaneye gideceğim. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağımız gün gelir
Merhaba, ben de yarin aşılama tedavisine başlamak için hastaneye gideceğim. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağımız gün gelir 😇

Hayırlısı olsun 🌸 Umarım Güzel ve rahat geçen bir tedavi süreci sonunda bebişine kavuşursun 🙏🏻

İnşallah kovit olmanız durumunuzu etkilememistir. Belki de olumsuz görünen durum sonucunda pozitif haberi alacaksınız 🥰
İnşallah güzel yürekli insan rabbim dualarımızı kabul eylesin evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin amin

Herkese merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2022 Ocak ayı içinde aşılama yapılacaklar olarak bu başlık altında toplanırsak birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşıp bu süreci birlikte atlatabiliriz. Benim nasipse yarın 2. Aşılamam yapılacak, ilki haziran 2021 deydi. Ondan önce iptal edilen bi aşılamam oldu ki fazla yumurta gelişmişti çoğul gebelik riski yüzünden iptal edilmişti. Ne umutluyum ne de umutsuz akışına bıraktım herşeyi. Rabbim nasip ettiyse bir şekilde olacak biliyorum. 10.30 da ovitrelle çatlatma iğnemi yaptım, yarın da 10.30 da aşılamam gerçekleşecek nasipse. Umarım bu başlık uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimize kavuşuru

Merhaba benim de bu ay 3.aşılamam olacak. Mart ve nisan 2021 de arka arkaya 2 aşılamam oldu ve negatif sonuçlandı. Yumurta gelişimi ve sperm iyi olmasına rağmen maalesef gebelik elde edemedik. Sonrasında prolaktin 25-45 arasında seyrettiği için dostinex kullandım şuan 8 e düştü ve 3.aşılamaya geçtik. İnş tüpe gerek olmadan bu aşılamadan olumlu sonuç alırız. Siz yarın olacakmışsınız dilerim kendi topiğiniz size ve ardından bize uğur getirir pozitif haberler alırsınız 🤩❤️
amin amin

Herkese merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2022 Ocak ayı içinde aşılama yapılacaklar olarak bu başlık altında toplanırsak birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşıp bu süreci birlikte atlatabiliriz. Benim nasipse yarın 2. Aşılamam yapılacak, ilki haziran 2021 deydi. Ondan önce iptal edilen bi aşılamam oldu ki fazla yumurta gelişmişti çoğul gebelik riski yüzünden iptal edilmişti. Ne umutluyum ne de umutsuz akışına bıraktım herşeyi. Rabbim nasip ettiyse bir şekilde olacak biliyorum. 10.30 da ovitrelle çatlatma iğnemi yaptım, yarın da 10.30 da aşılamam gerçekleşecek nasipse. Umarım bu başlık uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 🤗
Benimde ilk aşılamam olacak devlet hastanesinde bu gece çatlatma iğnesi olacağım kısmetse de çarşamba aşılama olacağım

Back