• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asılama ucretti yani spermin rahime yerleştirmesi için devlettemi 244 TL ödediniz muane ucretti ne için verdiniz devlet karşılaşıyor mu bide bisey daha sorucam sperm verince devletteki verdiniz verdiyseniz ücret verdiniz mi tam ayrıntılı anlatabilirmisiniz bn 19 ocakta testler falan vericem Eşimde hafif haraket bozukluğu var bndede pkos var
İşlem günü 244 ödedim muayene gibi alıyorlar. Yazdığım gibi 2 kere muayene parası ödedim 122 tl her biri. 1 kere ödeyince 10 hün geçerli. Benim adetin 3. Günü tedaviye başladık (ilk muayene ücreti), aralarda gittiğim kontrollerde ücret ödemedim, 11. Gün muayene (ikinci muayene ücreti) 13. Gün aşılama olduğu için (aşılama günü hem eşinizden hem sizden 122 alınıyo). Daha önce 10. Gün aşılama yapılmıştı onda tek muayene ücreti vermiştim. Her hastane değişiklik gösterir ama mutlaka.

Gecemiş olsun inşallah bebeğinize kavuşursunuz benim ilk asilamam ikiz gebelik olarak tutmuştu bir kız bir erkek evladım olacaktı ama ebesi xi ayda rahim agzim aniden kısaldı açılmam oldu ve doğum gerçeklesti oğlum sekiz gün kızım üç saat yaşadı🥺👶🏻👶🏼dört ay dolacak ve hala ogsumden süt geliyor bir hafta sağıp oğlana vermiştim ondan galiba 48 çıktı prolaktin ne kadar zamanda sekize düştü acaba bu hafta dostinexe bende başladım
Yaa asıl ben üzüldüm. Kaybınıza çok çok çok üzüldüm. Dilerim sağlıklı gebelik ler elde eder sağlıkla ve uzunca kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Ben sürekli aralıklarla yarım yarım 2 hafta kullanıyordum. Ve bir türlü 28 in altına düşmüyordu. Doktorum 23 altında olursa kontrol altında olduğunu kabul eder öyle devam edelim demişti. Düşen ayda yarım yarım 4 hafta kullan dedi. Bana iyi geldi diye size önermiyorum ama ben tam doz kullandım doktorumdan habersiz 4 dozumu. Ve sonuç olarak hiç düşmediği kadar düşmüştü. Ama şöyle ki benim dirençli idi (mr bakıldı bu arada hiçbir sorun yok). Kiminde 95 olduğu halde yarım kullanım ve 2 hafta sonunda 18 e düşen de oldu. Dediğim gibi benim ki inatçı idi. Ben de ondan inatçı idim :) Ama kısmet aşılama ayı olan bu ayda covid oldum

Bende varım bu başlık altında 🥺 6 yaşında bir oğlum var, ilk denememizde oldu. Şimdi tekrar istiyoruz polikistik ten sebep malesef olmuyor. 29 yaşındayım. Ekim ayında klomen ve ovitrelle ile de denedik olmadı. Bu ay aşılama deneyeceğiz dedi doktorum. Çok stresliyim ve umutlarım çok tükendi 🥺

Yaa asıl ben üzüldüm. Kaybınıza çok çok çok üzüldüm. Dilerim sağlıklı gebelik ler elde eder sağlıkla ve uzunca kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Ben sürekli aralıklarla yarım yarım 2 hafta kullanıyordum. Ve bir türlü 28 in altına düşmüyordu. Doktorum 23 altında olursa kontrol altında olduğunu kabul eder öyle devam edelim demişti. Düşen ayda yarım yarım 4 hafta kullan dedi. Bana iyi geldi diye size önermiyorum ama ben tam doz kullandım doktorumdan habersiz 4 dozumu. Ve sonuç olarak hiç düşmediği kadar düşmüştü. Ama şöyle ki benim dirençli idi (mr bakıldı bu arada hiçbir sorun yok). Kiminde 95 olduğu halde yarım kullanım ve 2 hafta sonunda 18 e düşen de oldu. Dediğim gibi benim ki inatçı idi. Ben de ondan inatçı idim :) Ama kısmet aşılama ayı olan bu ayda covid oldum
Benim de doğumdan 40 gün sonra 35 ti ama şimdi dört ay oldu 48 olmuş düşer denen şey yükseldi zaten sıkınca geliyor süt beş aylık doğum yaptım bir hafta sagdim verdim ama duvarlara fışkırıyordu evlatlarım kalsa da doya doya içselerdi bende pazrtesi yarım persembe tam alıyorum insin diye

Bende varım bu başlık altında 🥺 6 yaşında bir oğlum var, ilk denememizde oldu. Şimdi tekrar istiyoruz polikistik ten sebep malesef olmuyor. 29 yaşındayım. Ekim ayında klomen ve ovitrelle ile de denedik olmadı. Bu ay aşılama deneyeceğiz dedi doktorum. Çok stresliyim ve umutlarım çok tükendi 🥺

Stres yapmayın, su gibi aksın süreciniz ve güzel haberlerinizi alalım inşallah. Benim bugün 4. Gün salı günü yapılmıştı. Aşırı rahatım bilmiyorum neden. Belki de ümidim yok ondan 🙈 yine sizin bi evladınız var ne güzel Allah bağışlasın, diğerininde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah 🙏🏻

Benim de doğumdan 40 gün sonra 35 ti ama şimdi dört ay oldu 48 olmuş düşer denen şey yükseldi zaten sıkınca geliyor süt beş aylık doğum yaptım bir hafta sagdim verdim ama duvarlara fışkırıyordu evlatlarım kalsa da doya doya içselerdi bende pazrtesi yarım persembe tam alıyorum insin diye
Şifa olsun size o zaman. Dilerim tez zamanda düşer. Peki ikizlere gebe kaldığınızda prolaktin sorununuz var mıydı?

Şifa olsun size o zaman. Dilerim tez zamanda düşer. Peki ikizlere gebe kaldığınızda prolaktin sorununuz var mıy

Şifa olsun size o zaman. Dilerim tez zamanda düşer. Peki ikizlere gebe kaldığınızda prolaktin sorununuz var mıydı?
Amin inşallah teşekkürler ederim hayır gebelik öncesinde böyle bir problem yoktu gebeliğe bağlı kesilmedi hala büyük ihtimal bakalım bu ay kullanayım tekrar verip baktıracagım bakalım

Bu ay aşılama yaptırmak için hastaneye gidecegim ancak bugun adet oldum araya haftasonu giriyor pazartesi gidersem sorun olur mu
Genelde olmuyor canim cnku bnm doktorumda oncesnde demisti haftasonuna denk gelsede pazartesi gel diye . Ama 2.gun yarn kapali mi ozelse acik cnku

Selam kızlar bende 7 ay klomen kullandım malesef olmadı polikistik over var. 🤷Bu ay aşılama yaptırmak istiyorum pazartesi randevum var kısmetse iğneli tedavi ve arkasında aşılama olacak umarım hep izin güzel sonuçlanır ⭐⭐⭐🧿

Back