- 22 Mayıs 2018
- 101
- 16
- 98
- 32
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Aynen kuzum akşamları kuraniminokurken tüm duam ben ve benim gibi bebiş özlemi duyan herkese sağlıklı bebisler nasip eylesin yarappim diyeCoknsafol kuzum benim aynen vakti var demekki hayırlı zamanda hepimize bebisler nasip eylesin yarabbim
Bende oldum aşılama ocak 15 inde ve rastgele erken gebelik testi yaptim silik cikti sonra dayanamadim cok erken cikmasina ragmen gittik kan testi verdim ve sonuc pozitif ilk asilamamdi 12 15 gun degil eger varsa 4. Gunden sonra cikiyor ben canli ornegimKızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısıhadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Kesinlikle umitsiz olmayin Allah hepimizin yardimcisi olsunBende oldum aşılama ocak 15 inde ve rastgele erken gebelik testi yaptim silik cikti sonra dayanamadim cok erken cikmasina ragmen gittik kan testi verdim ve sonuc pozitif ilk asilamamdi 12 15 gun degil eger varsa 4. Gunden sonra cikiyor ben canli ornegim
Canım beta Hcg değerin kaçtı peki ?Kesinlikle umitsiz olmayin Allah hepimizin yardimcisi olsun
7.66 cikti benim kullandigim ilaclarla da etkisi yok dedi kesin hamilesin dedi doktor kucuk ama daha bekle persembede yaptir dediCanım beta Hcg değerin kaçtı peki ?
İnşallah canim persembe haberini bekliyoruz7.66 cikti benim kullandigim ilaclarla da etkisi yok dedi kesin hamilesin dedi doktor kucuk ama daha bekle persembede yaptir dedi
Bende ilaçlardan olabilir diyecektim kıyamadım. Doktorun öyle diyorsa öyledir hayırlı olsun canım gözün Aydın7.66 cikti benim kullandigim ilaclarla da etkisi yok dedi kesin hamilesin dedi doktor kucuk ama daha bekle persembede yaptir dedi
Aşılamanın Kaçıncı günü test yapmıştın canımBende oldum aşılama ocak 15 inde ve rastgele erken gebelik testi yaptim silik cikti sonra dayanamadim cok erken cikmasina ragmen gittik kan testi verdim ve sonuc pozitif ilk asilamamdi 12 15 gun degil eger varsa 4. Gunden sonra cikiyor ben canli ornegim
Bende dün aşılama oldum sonrasında ağrınız oldu mu bende oldu aman aman derecede değildi ama yinede işlem sonrası ağrı hissettim sanırım sıktım biraz kendimi.. ganol f kullandım 75lik 2 yumurtam oluştu 18.7mm ve 16.8mm inşallah hayırlı haberler alırız şuan nelere dikkat ediyorsunuz?Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısıhadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Canim masada benimde kasmaktan karnıma ağrı girdi beklerken biraz sonra eve geldim ağrım olmadı 3 4 saat sonra başladı ağrı halada arada devam ediyor yokluyor. Ama kivranicak regli agrisi gibi değil kasigimda bir nokta düğüm olmuş gibi değişik bir ağrı inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBende dün aşılama oldum sonrasında ağrınız oldu mu bende oldu aman aman derecede değildi ama yinede işlem sonrası ağrı hissettim sanırım sıktım biraz kendimi.. ganol f kullandım 75lik 2 yumurtam oluştu 18.7mm ve 16.8mm inşallah hayırlı haberler alırız şuan nelere dikkat ediyorsunuz?
İnşallah insan ister istemez stres yapıyo oldu mu olmadı mı diye doktorum çok ilgiliydi ve umutluydu zor bir süreç Allahım gönlümüze göre verir inşallahCanim masada benimde kasmaktan karnıma ağrı girdi beklerken biraz sonra eve geldim ağrım olmadı 3 4 saat sonra başladı ağrı halada arada devam ediyor yokluyor. Ama kivranicak regli agrisi gibi değil kasigimda bir nokta düğüm olmuş gibi değişik bir ağrı inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Şevkini kırmak istemiyor insan ama o değerler genelde iğneden dolayı oluyor yinede belli olmaz Allah'tan ümit kesilmez be arkadasimBende ilaçlardan olabilir diyecektim kıyamadım. Doktorun öyle diyorsa öyledir hayırlı olsun canım gözün Aydın
Sorma canım beklemek her ay çok zorluyor insanı hayal kuruyorum pozitif sonucu aldığımda ne yaparım acaba diyeİnşallah insan ister istemez stres yapıyo oldu mu olmadı mı diye doktorum çok ilgiliydi ve umutluydu zor bir süreç Allahım gönlümüze göre verir inşallah
6. Gun kuzuAşılamanın Kaçıncı günü test yapmıştın canım
Rüyamda doktor mesaj atıyodu gözünüz aydın pozitif diye o derece etkilenmişimSorma canım beklemek her ay çok zorluyor insanı hayal kuruyorum pozitif sonucu aldığımda ne yaparım acaba diye
Benimde ilk aynı duyguları paylaşıyorum seninleRüyamda doktor mesaj atıyodu gözünüz aydın pozitif diye o derece etkilenmişimkorkuyorum kalkıp gezinmeye sanki bişi olacakmış diye ilk aşılama acemiyim
Canım inşallah vardır biraz daha bekleyelim bakalımHcg sonucum 9 çıkmış ne var ne yok herşey için cok erken dedi doktor, uff insallah vardir
Canimm 12. Gün oluyor senin galiba değil mi ilacın etkisi kalmaz ayyy hadi inşallah yaHcg sonucum 9 çıkmış ne var ne yok herşey için cok erken dedi doktor, uff insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?