Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende oldum aşılama ocak 15 inde ve rastgele erken gebelik testi yaptim silik cikti sonra dayanamadim cok erken cikmasina ragmen gittik kan testi verdim ve sonuc pozitif ilk asilamamdi 12 15 gun degil eger varsa 4. Gunden sonra cikiyor ben canli ornegim

Kesinlikle umitsiz olmayin Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aşılamanın Kaçıncı günü test yapmıştın canım

Bende dün aşılama oldum sonrasında ağrınız oldu mu bende oldu aman aman derecede değildi ama yinede işlem sonrası ağrı hissettim sanırım sıktım biraz kendimi.. ganol f kullandım 75lik 2 yumurtam oluştu 18.7mm ve 16.8mm inşallah hayırlı haberler alırız şuan nelere dikkat ediyorsunuz?

Canim masada benimde kasmaktan karnıma ağrı girdi beklerken biraz sonra eve geldim ağrım olmadı 3 4 saat sonra başladı ağrı halada arada devam ediyor yokluyor. Ama kivranicak regli agrisi gibi değil kasigimda bir nokta düğüm olmuş gibi değişik bir ağrı inşallah güzel haberler veririz birbirimize

İnşallah insan ister istemez stres yapıyo oldu mu olmadı mı diye doktorum çok ilgiliydi ve umutluydu zor bir süreç Allahım gönlümüze göre verir inşallah

Kızlar benim aşılamanın 5. Günü ellerim ayaklarım buz gibi bi türlü ısıtanıyorum ve başım ağırlaştı dönüyor gibi. Belki psikolojik ama böyle şeyler oluyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…