Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin aşılama sonrası durumun ne canim belirti ağrı falan var mı nasıl oldu asilaman
Kuzum benim aşılamadan sonra eve gelince 1-2 damla çok az bi kan geldi o da zorlandı diye hafif heralde ondandır diye takmadım hiçbir ağrım olmadı geçen ay ilk kez yumurta çatlama yaptığımızda çatlarken çok ağrı olmuştu sonrasında çok gaz olmuştu bu ay hiçbişey yok hafif bile ağrı yok şuana kadar. Aşılamada ilk tedavide 2. Ayım

Ay benim normalde kendi çatlıyordu canıma okunuyordu öyle böyle ağrı yapmıyordu. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi uyguladım hiç birşey anlamadım catladigindan aşılamadan beride hafif hafif ağrım var bakalim. İnşallah güzel haberlerini alırız canim

Aynen bende onu anlatmaya calistim geçen ay baya agrımıstı bu ay hiç anlamadım ne aşılamadan çatlatmadan sonra bi ağrım olmadı ama bakalım artık 1 haftaya belli olur

Merhabalar yaklasik 4 gundur geciktim bugun test verdim daha henuz cikmadi lakim 4 gundur bir kahverengi bir akintim var fitil gonderince oluyordu akintim ama bugun sabah kendiliginden oldu. Ama surekli ve yoğun bir akinti değil bende doktorumla gorustum test verdim onu beklemekteyim endiselenmelimiyim siz hic çevrenizde şahit oldunuzmu boyle bir duruma.

Canim yerlesmelerde her ne kadar pembe deselerde kahverengi olanlarda oluyormuş ama en iyi cevabı testin verir regliler fitilde de gecikebilirmis çünkü. Sende fitilin ilk günleri su gibi akıntı oluyor muydu bende 3 4 gün su gibi akıntı oldu fitili koyunca Şimdi yok

Yerleşme olabilir canım inşallah. Güzel haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…