- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Bir gün var aramızda tatlım hadi hayırlısı iyi haberlerini alırız inşallahMerhaba arkadaşlar bende 13 Ocak Çarşamba ilk aşılamamı oldum beklemedeyim yumurtam 1 taneydi sol overde 21 cm Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim hepimizin hepimizin inşallahBir gün var aramızda tatlım hadi hayırlısı iyi haberlerini alırız inşallah
Senin aşılama sonrası durumun ne canim belirti ağrı falan var mı nasıl oldu asilamanMerhaba arkadaşlar bende 13 Ocak Çarşamba ilk aşılamamı oldum beklemedeyim yumurtam 1 taneydi sol overde 21 cm Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Senin bir sorun var mıydı pcos var bende eşimde problem yok hsg de çekildim o da temizdiBir gün var aramızda tatlım hadi hayırlısı iyi haberlerini alırız inşallah
Kuzum benim aşılamadan sonra eve gelince 1-2 damla çok az bi kan geldi o da zorlandı diye hafif heralde ondandır diye takmadım hiçbir ağrım olmadı geçen ay ilk kez yumurta çatlama yaptığımızda çatlarken çok ağrı olmuştu sonrasında çok gaz olmuştu bu ay hiçbişey yok hafif bile ağrı yok şuana kadar. Aşılamada ilk tedavide 2. AyımSenin aşılama sonrası durumun ne canim belirti ağrı falan var mı nasıl oldu asilaman
Yok canım benimde esiminde bir problemi yok olmadı hayat stresinden diye düşünüyorum. İlk denememiz bakalımSenin bir sorun var mıydı pcos var bende eşimde problem yok hsg de çekildim o da temizdi
Çok güzel inşallah kısa sürede mutlu haberi alırsınız canım :)Yok canım benimde esiminde bir problemi yok olmadı hayat stresinden diye düşünüyorum. İlk denememiz bakalım
Ay benim normalde kendi çatlıyordu canıma okunuyordu öyle böyle ağrı yapmıyordu. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi uyguladım hiç birşey anlamadım catladigindan aşılamadan beride hafif hafif ağrım var bakalim. İnşallah güzel haberlerini alırız canimKuzum benim aşılamadan sonra eve gelince 1-2 damla çok az bi kan geldi o da zorlandı diye hafif heralde ondandır diye takmadım hiçbir ağrım olmadı geçen ay ilk kez yumurta çatlama yaptığımızda çatlarken çok ağrı olmuştu sonrasında çok gaz olmuştu bu ay hiçbişey yok hafif bile ağrı yok şuana kadar. Aşılamada ilk tedavide 2. Ayım
Ay benim normalde kendi çatlıyordu canıma okunuyordu öyle böyle ağrı yapmıyordu. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi uyguladım hiç birşey anlamadım catladigindan aşılamadan beride hafif hafif ağrım var bakalim. İnşallah güzel haberlerini alırız cani
Aynen bende onu anlatmaya calistim geçen ay baya agrımıstı bu ay hiç anlamadım ne aşılamadan çatlatmadan sonra bi ağrım olmadı ama bakalım artık 1 haftaya belli olurAy benim normalde kendi çatlıyordu canıma okunuyordu öyle böyle ağrı yapmıyordu. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi uyguladım hiç birşey anlamadım catladigindan aşılamadan beride hafif hafif ağrım var bakalim. İnşallah güzel haberlerini alırız canim
İnşallah tutmuştur hiç belli olmuyor ya insandan insana değişiyor belirtilerdeAynen bende onu anlatmaya calistim geçen ay baya agrımıstı bu ay hiç anlamadım ne aşılamadan çatlatmadan sonra bi ağrım olmadı ama bakalım artık 1 haftaya belli olur
Yok canım daha 11 gün varCanım sonucun belli oldu mu
imde pcos var inşallah tutmuştur hepimizinSenin bir sorun var mıydı pcos var bende eşimde problem yok hsg de çekildim o da temizdi
İnşallahh canım daha önce aşılama vs olmus muyduBen
imde pcos var inşallah tutmuştur hepimizin
Daha önce hiç aşılama olmadı canım. Bi kere klomen kullanmıştım ama yanıt alamamıştım. Yine klomen kullandım bu sefer iki yumurtam oluştu bakalım inşallah tutarİnşallahh canım daha önce aşılama vs olmus muydu
Aynen kuzumHayırlısı olsun canım inşallah bidaha ki ay umudumuzu kaybetmeyelim
Coknsafol kuzum benim aynen vakti var demekki hayırlı zamanda hepimize bebisler nasip eylesin yarabbimCanım belli olmaz belki geç çıkar... üzülme diyeceğim ama seni de anlıyorum inan... bazı şeyler Allah’ın takdiri.. zamanı vardır İnan... ennnn güzel zamanda en güzel şekilde gelecek Bebişleer
Selam ne yaptın merak ediyorumMerhabalar bende ilk kez aşılamami ocak 4 de oldum Insellah hayirlisi ile sonuclarimizi aliriz.
Canim yerlesmelerde her ne kadar pembe deselerde kahverengi olanlarda oluyormuş ama en iyi cevabı testin verir regliler fitilde de gecikebilirmis çünkü. Sende fitilin ilk günleri su gibi akıntı oluyor muydu bende 3 4 gün su gibi akıntı oldu fitili koyunca Şimdi yokMerhabalar yaklasik 4 gundur geciktim bugun test verdim daha henuz cikmadi lakim 4 gundur bir kahverengi bir akintim var fitil gonderince oluyordu akintim ama bugun sabah kendiliginden oldu. Ama surekli ve yoğun bir akinti değil bende doktorumla gorustum test verdim onu beklemekteyim endiselenmelimiyim siz hic çevrenizde şahit oldunuzmu boyle bir duruma.
Yerleşme olabilir canım inşallah. Güzel haberler inşallahMerhabalar yaklasik 4 gundur geciktim bugun test verdim daha henuz cikmadi lakim 4 gundur bir kahverengi bir akintim var fitil gonderince oluyordu akintim ama bugun sabah kendiliginden oldu. Ama surekli ve yoğun bir akinti değil bende doktorumla gorustum test verdim onu beklemekteyim endiselenmelimiyim siz hic çevrenizde şahit oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?