Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaaa ne çok Eskişehirli var ya ozeldende bir arkadas yazdı dün oda Anadolu has. Devlette hangi hoca canim birini duydum bende. Bu ay tutmazsa devlette denicem bende ne kadar tuttu devlette canim
2200ü buldu şehir hastanesi Nihat inanın hastasıyım 1.5 yıldır sen hangi hastanede ve doktor

2200ü buldu şehir hastanesi Nihat inanın hastasıyım 1.5 yıldır sen hangi hastanede ve doktor
Sanırım sen iğneli yaptırdın canim benim famera ile geliştirdik yumurtayı 5 aydır ümit has. Dilek ulusoya gidiyorum bende. Sperm yıkamayı hastanede mi yaptılar tatlım devlette bizim dışarda yapıldı aşılama ve yıkama 2000tuttu ama ilacım geçen aydan vardı ilaç parası odemedimo yüzden

Ben iğne kullandım gonal f 450 2 kutu olarak bide progestan çatlatma iğnesi aldım aslında 1 kutu yazsa yetecekti o yüzden ilaçlar şuan duruyo allah korusun eğer tutmazsa önümüzdeki ay ilaç almaya gerek kalmayacak 2200ün içinde rahim filmi ilaçlar sperm yıkama aşılama kanülü hep içinde sperm yıkama dışarda yapıldı hastane yapmıyomuş

Oo tatlım çok iyi ya insan maddi manevi yıpranıyor bu süreçte ve açıkçası şunu gördüm bu işte doktor önemli hastane çok mühim değilmiş. Senin heyet raporun var mı peki

Oo tatlım çok iyi ya insan maddi manevi yıpranıyor bu süreçte ve açıkçası şunu gördüm bu işte doktor önemli hastane çok mühim değilmiş. Senin heyet raporun var mı peki
İlaçlar için mi canım? Eğer onun içinse evet rapor çıkarttım 1000 dozluk rapor çıkarttı doktorum 450lik doz olunca bir kutu ilaç 2 kutu aldım ama onlar bile fazla geldi

İlaçlar için mi canım? Eğer onun içinse evet rapor çıkarttım 1000 dozluk rapor çıkarttı doktorum 450lik doz olunca bir kutu ilaç 2 kutu aldım ama onlar bile fazla geldi
İşte tatlım sanırım bana rapor çıkmıyor. Bende veya eşimde problem yok 3 senelik evlilik sartinida saglamiyorum. Rapor için şartlar var diye okudum

İşte tatlım sanırım bana rapor çıkmıyor. Bende veya eşimde problem yok 3 senelik evlilik sartinida saglamiyorum. Rapor için şartlar var diye okudum
Bizde 3 senelik evli değiliz 2018 nisanda evlendik tüplerde rahimde bi sıkıntı çıkmadı eşimde de şükür tahlillerde bişi çıkmadı ama şu vardı yumurta gelişmiyordu belki ondan çıkmıştır famerayla gelişmedi bende

Ondandir belki tatlım ama önümüzdeki ay şansımı deniyim ben devlette belki yazilanlardan farklı koşullar vardır. Aslında sene bazında bakıldığında 3 sene olmuş oluyor devlette aya bakmıyorlar seneye bakıyorlar diye biliyorum. Ben bir dahaki ay tekrar yapalım desem muhtemelen famerada şansım bitiyor iğne diyecek doktorum çok Maliyetli oluyor böyle 3 defa denicegime 1 defa tüp Bebek yaparım en azından olasılık yüksek. Neyse olumsuz dusunmiyim belkide bu ay tutmustur ikimizinde inşallah ikinci aya ilaç ihtiyacın olmaz belki bir gariban sevindirirsin ihtiyacı olan iyi ki fazla yazmış boşver

Rapor çıkmazsa iğnenin kutusu 700 800 civarı inşallah gerek kalmaz da şubata hamiş olarak gireriz canım mutlaka haber verelim birbirimize olumsuz düşünmeyelim ☺ zaten tutarsa direk ihtiyacı olana vericem ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…