- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Canim psikolojik olabilir daha çok erkenKızlar benim aşılamanın 5. Günü ellerim ayaklarım buz gibi bi türlü ısıtanıyorum ve başım ağırlaştı dönüyor gibi. Belki psikolojik ama böyle şeyler oluyor neden acaba
Şuan kaçıncı günündesin ve tekrar test hiç yaptın mı inşallah hamilesindir6. Gun kuzu
AynenCanim psikolojik olabilir daha çok erken
Peki devlette mi oldun özelde miBenimde ilk aynı duyguları paylaşıyorum seninle
İnşallah canımCanım inşallah vardır biraz daha bekleyelim bakalım
Canimm 12. Gün oluyor senin galiba değil mi ilacın etkisi kalmaz ayyy hadi inşallah ya
Özelde canim eskisehirdePeki devlette mi oldun özelde mi
Aaa bende eskişehir devletteÖzelde canim eskisehirde
Aaaa ne çok Eskişehirli var ya ozeldende bir arkadas yazdı dün oda Anadolu has. Devlette hangi hoca canim birini duydum bende. Bu ay tutmazsa devlette denicem bende ne kadar tuttu devlette canimAaa bende eskişehir devlette
2200ü buldu şehir hastanesi Nihat inanın hastasıyım 1.5 yıldırAaaa ne çok Eskişehirli var ya ozeldende bir arkadas yazdı dün oda Anadolu has. Devlette hangi hoca canim birini duydum bende. Bu ay tutmazsa devlette denicem bende ne kadar tuttu devlette canim
Sanırım sen iğneli yaptırdın canim benim famera ile geliştirdik yumurtayı 5 aydır ümit has. Dilek ulusoya gidiyorum bende. Sperm yıkamayı hastanede mi yaptılar tatlım devlette bizim dışarda yapıldı aşılama ve yıkama 2000tuttu ama ilacım geçen aydan vardı ilaç parası odemedimo yüzden2200ü buldu şehir hastanesi Nihat inanın hastasıyım 1.5 yıldırsen hangi hastanede ve doktor
Ben iğne kullandım gonal f 450 2 kutu olarak bide progestan çatlatma iğnesi aldım aslında 1 kutu yazsa yetecekti o yüzden ilaçlar şuan duruyo allah korusun eğer tutmazsa önümüzdeki ay ilaç almaya gerek kalmayacak 2200ün içinde rahim filmi ilaçlar sperm yıkama aşılama kanülü hep içinde sperm yıkama dışarda yapıldı hastane yapmıyomuşSanırım sen iğneli yaptırdın canim benim famera ile geliştirdik yumurtayı 5 aydır ümit has. Dilek ulusoya gidiyorum bende. Sperm yıkamayı hastanede mi yaptılar tatlım devlette bizim dışarda yapıldı aşılama ve yıkama 2000tuttu ama ilacım geçen aydan vardı ilaç parası odemedimo yüzden
Oo tatlım çok iyi ya insan maddi manevi yıpranıyor bu süreçte ve açıkçası şunu gördüm bu işte doktor önemli hastane çok mühim değilmiş. Senin heyet raporun var mı pekiBen iğne kullandım gonal f 450 2 kutu olarak bide progestan çatlatma iğnesi aldım aslında 1 kutu yazsa yetecekti o yüzden ilaçlar şuan duruyo allah korusun eğer tutmazsa önümüzdeki ay ilaç almaya gerek kalmayacak 2200ün içinde rahim filmi ilaçlar sperm yıkama aşılama kanülü hep içinde sperm yıkama dışarda yapıldı hastane yapmıyomuş
İlaçlar için mi canım? Eğer onun içinse evet rapor çıkarttım 1000 dozluk rapor çıkarttı doktorum 450lik doz olunca bir kutu ilaç 2 kutu aldım ama onlar bile fazla geldiOo tatlım çok iyi ya insan maddi manevi yıpranıyor bu süreçte ve açıkçası şunu gördüm bu işte doktor önemli hastane çok mühim değilmiş. Senin heyet raporun var mı peki
İşte tatlım sanırım bana rapor çıkmıyor. Bende veya eşimde problem yok 3 senelik evlilik sartinida saglamiyorum. Rapor için şartlar var diye okudumİlaçlar için mi canım? Eğer onun içinse evet rapor çıkarttım 1000 dozluk rapor çıkarttı doktorum 450lik doz olunca bir kutu ilaç 2 kutu aldım ama onlar bile fazla geldi
Bizde 3 senelik evli değiliz 2018 nisanda evlendik tüplerde rahimde bi sıkıntı çıkmadı eşimde de şükür tahlillerde bişi çıkmadı ama şu vardı yumurta gelişmiyordu belki ondan çıkmıştır famerayla gelişmedi bendeİşte tatlım sanırım bana rapor çıkmıyor. Bende veya eşimde problem yok 3 senelik evlilik sartinida saglamiyorum. Rapor için şartlar var diye okudum
Ondandir belki tatlım ama önümüzdeki ay şansımı deniyim ben devlette belki yazilanlardan farklı koşullar vardır. Aslında sene bazında bakıldığında 3 sene olmuş oluyor devlette aya bakmıyorlar seneye bakıyorlar diye biliyorum. Ben bir dahaki ay tekrar yapalım desem muhtemelen famerada şansım bitiyor iğne diyecek doktorum çok Maliyetli oluyor böyle 3 defa denicegime 1 defa tüp Bebek yaparım en azından olasılık yüksekBizde 3 senelik evli değiliz 2018 nisanda evlendik tüplerde rahimde bi sıkıntı çıkmadı eşimde de şükür tahlillerde bişi çıkmadı ama şu vardı yumurta gelişmiyordu belki ondan çıkmıştır famerayla gelişmedi bende
Rapor çıkmazsa iğnenin kutusu 700 800 civarıOndandir belki tatlım ama önümüzdeki ay şansımı deniyim ben devlette belki yazilanlardan farklı koşullar vardır. Ben bir dahaki ay tekrar yapalım desem muhtemelen famerada şansım bitiyor iğne diyecek doktorum çok Maliyetli oluyor böyle 3 defa denicegime 1 defa tüp Bebek yaparım en azından olasılık yüksek. Neyse olumsuz dusunmiyim belkide bu ay tutmustur ikimizinde inşallah ikinci aya ilaç ihtiyacın olmaz belki bir gariban sevindirirsin ihtiyacı olan iyi ki fazla yazmış boşver
Geçmiyor günler yaaRapor çıkmazsa iğnenin kutusu 700 800 civarıinşallah gerek kalmaz da şubata hamiş olarak gireriz canım mutlaka haber verelim birbirimize olumsuz düşünmeyelim ☺ zaten tutarsa direk ihtiyacı olana vericem ilaçları
Benim daha 1. Günüm ben ne yapayımGeçmiyor günler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?