- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
- #1.081
Baktirdim canım simdiye kadar hic bi problem var demediler hersey yolunda dendi 2 asilamam da tutmayinca sebep ne olabilir dedim herseyiniz güzeldi bi sebep yok dediler nasip degilmis dedilerHormonlarina baktirdinmi eger prolaktinin yani sut hormonunda yukseklik varsa cok fazla incir tuketmeyin diyolar ama insallah sifa olur hayirlisiyla nasip etsin Allah
Senin sıkıntı neydi canım? Pes etme güçlü ol canim hayallerimiz bir gün gerçek olacak insallah ben negatif sonucu her aldığımda umutlarim tukenmesin diye hep kendimi cocugum kucagimda hayal ediyorum tekrar gaza geliyorum bi güç geliyo sende öyle yap hayalinden vazgeçme olacak allahin izniyleBende iyiyim cok sukur bu ay doktora gitmedim yine olmayinca bi ay ara vermek istedim onumuzdeki adetle giderim bakalim artik bende haziran gibi tupbebek dusunuyorum artik ikinci olacak tupbebek benim birinci tutmasi 2019 kasimda yapilmisti nasip olmadi bende cabuk pes eden biriyim biraktim hemen
Bazen gercekten zamanini bekliyor hersey napalim nasip diyip bekliyecegiz hayirlisiyla nasip etsin Rabbim hepimize insallahBaktirdim canım simdiye kadar hic bi problem var demediler hersey yolunda dendi 2 asilamam da tutmayinca sebep ne olabilir dedim herseyiniz güzeldi bi sebep yok dediler nasip degilmis dediler
İnsallah tabi Rabbim umudumuzu her daim diri tutsun bende durmadan tazelemeye calisiyorum ama zor bi durum 6 yil oldu benim benim pco var esiminde hareket azligi sayi azligi vs ama esin tedavi gordu yukseldi degerler benim yumurtlamam iyi durumda hormonlarda iyi ama nasip iste vaktinde gelecektir bizde vaktini bekliyoruz tabi elimizden gelenide yapmaya calisiyoruzSenin sıkıntı neydi canım? Pes etme güçlü ol canim hayallerimiz bir gün gerçek olacak insallah ben negatif sonucu her aldığımda umutlarim tukenmesin diye hep kendimi cocugum kucagimda hayal ediyorum tekrar gaza geliyorum bi güç geliyo sende öyle yap hayalinden vazgeçme olacak allahin izniyle
Amim canım inşallahBazen gercekten zamanini bekliyor hersey napalim nasip diyip bekliyecegiz hayirlisiyla nasip etsin Rabbim hepimize insallah
Aynen oyle canim benim esimde de vardi sayi azligi hareket azlığı tedavi gördü simdi cok iyi olmasada idare eder ama su bu bahane gerçekten zamani vakti gelince olacak inşallah allah hepimize sabır versinİnsallah tabi Rabbim umudumuzu her daim diri tutsun bende durmadan tazelemeye calisiyorum ama zor bi durum 6 yil oldu benim benim pco var esiminde hareket azligi sayi azligi vs ama esin tedavi gordu yukseldi degerler benim yumurtlamam iyi durumda hormonlarda iyi ama nasip iste vaktinde gelecektir bizde vaktini bekliyoruz tabi elimizden gelenide yapmaya calisiyoruz
Amin canim insallahAynen oyle canim benim esimde de vardi sayi azligi hareket azlığı tedavi gördü simdi cok iyi olmasada idare eder ama su bu bahane gerçekten zamani vakti gelince olacak inşallah allah hepimize sabır versin
Normal canım bakılmıstı hepsi kımyasal gebelıgın acıkcası Bı neden sunamıyorlar malasef kendiliğinden dustu kurtaja gerek kalmadı 1 2 ay normal yoldan olmasını bekleyelim dedi doktor 2 ay sonra tekrar asilama deneriz dedı biz de yaptırsak mı yoksa tup bebek mi denesek diye dusunuyoruz acıkcası ama tup bebektede aynı sıkıntıyı yasayabilirız bide acaba genetik Bı problem mi var o aklımıza takıldı tek neden olarak int oyle seyler yazıyor bakalım biraz dinlenme ve acıkcası arastırma ıcındeyımGecmis olsun canim ne oldu merak ettim insallah kurtaj olmam yazmissin insallah olmamistirsin ve sorabildin mi doktora neden kaynaklandigini birde esinin sperm sayisi morfolojisi hareketliligi normal mi bunlarda bebegin gelismesini etkiliyor cunku
Yok canım olmadım deger kendiliğinden dustu pesıne adet oldum suan 1 2 ay beklemeye aldı doktor kendiliğinden olur diye belki bence hıc umut yok amaNaptın canım kürtaj falan olmam inşallah diyordun olmamışsındır inşallah
Hic ummadigin zaman guzel kapilar acar Allah hayirlisiyla evlat nasip etsin en yakin zamanda insallah kalbini rahatlat biraz uzucu bir donem Allahim yar ve yardimcin olsun kardesim insallah gonlunce olur herseyNormal canım bakılmıstı hepsi kımyasal gebelıgın acıkcası Bı neden sunamıyorlar malasef kendiliğinden dustu kurtaja gerek kalmadı 1 2 ay normal yoldan olmasını bekleyelim dedi doktor 2 ay sonra tekrar asilama deneriz dedı biz de yaptırsak mı yoksa tup bebek mi denesek diye dusunuyoruz acıkcası ama tup bebektede aynı sıkıntıyı yasayabilirız bide acaba genetik Bı problem mi var o aklımıza takıldı tek neden olarak int oyle seyler yazıyor bakalım biraz dinlenme ve acıkcası arastırma ıcındeyım
Anladim canım bu düşüklerin nedenini biraz araştırın isterseniz canım belki bisey cikarda bi daha gebeliklerinde yaşamazsın allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten cok zor şeylerYok canım olmadım deger kendiliğinden dustu pesıne adet oldum suan 1 2 ay beklemeye aldı doktor kendiliğinden olur diye belki bence hıc umut yok amabende acıkcası psikolojik olarak bu beklemede iyi gelir belki artık bakalım 2 ay sonra tekrar bakıcaz suan ne yapsak diye acıkcası dusunuyoruz
Cok tesekkur ederim canım amin insallah Allah isteyen herkese nasip olsun biraz uzucu oldu bizim ıcın ama vardır bunda da Bı hayır diyoruzHic ummadigin zaman guzel kapilar acar Allah hayirlisiyla evlat nasip etsin en yakin zamanda insallah kalbini rahatlat biraz uzucu bir donem Allahim yar ve yardimcin olsun kardesim insallah gonlunce olur hersey
Ben ilk dusuk yaptığımda gecen sene kımyasal gebelikti doktorum arastırdın o zaman bana kanda purtılasma var bundan sonraki gebelıklerde tutmazdı demıstı simdikı asilama da tutunca yine doktoruma belirttik bana ıgneye baslattı pırtılasma ıcın ama o da kımyasal la sonuclandı purtılasma in kımyasala etki ettıgını dusunmuyorum yanı anlamadık bizde genetik bısey mı yoksa bıdaha olmaz mı bunun endısesı ıcındeyımAnladim canım bu düşüklerin nedenini biraz araştırın isterseniz canım belki bisey cikarda bi daha gebeliklerinde yaşamazsın allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten cok zor şeyler
Genetikte değildir inşallah canim yine de bi genetik testi yaptırın isterseniz iciniz rahat etsin inşallah tedaviye hic gerek kalmadan dogal yollarla sağlıklı bi gebelik yaşarsın canım yine hamile kalabiliyosun buda bi avantaj benceBen ilk dusuk yaptığımda gecen sene kımyasal gebelikti doktorum arastırdın o zaman bana kanda purtılasma var bundan sonraki gebelıklerde tutmazdı demıstı simdikı asilama da tutunca yine doktoruma belirttik bana ıgneye baslattı pırtılasma ıcın ama o da kımyasal la sonuclandı purtılasma in kımyasala etki ettıgını dusunmuyorum yanı anlamadık bizde genetik bısey mı yoksa bıdaha olmaz mı bunun endısesı ıcındeyım
Amün canım insallah evet geceki sefer kendiliğinden olmustu doktorum da dedı Ke dılıgınden hamıle kalabıldıgını gormus olduk dedi o zamanda beklemıstık olmayınca asilama yaptırdık o da tutunca sevindik ama sonu gelmedi vardır vakti zamanı diyip bu gunumuze sukur ediyoruz artık kendiliğinden olmasını beklemekte bizi yoruyor 5 sene oldu evleneli yas 30 oldu nereye kadar diyoruz Bı yandan tup bebek diyoruz aynılarını tekrar yasama ihtimali olunca o da bizi dusunduruyor Vala hakkımızda hayırlısı olsun zor surec bazen pes ediyorum bazen yine umutlanıyorum insan ne yapacağını da sasırıyor Allah isteyen herkez nasip etsınGenetikte değildir inşallah canim yine de bi genetik testi yaptırın isterseniz iciniz rahat etsin inşallah tedaviye hic gerek kalmadan dogal yollarla sağlıklı bi gebelik yaşarsın canım yine hamile kalabiliyosun buda bi avantaj bence
Aynen oyle valla canim bende ayni senin gibi çıkmazın içindeyim doktor hic bi problem.yoj kendiliginden olur diyo 2 bucuk senedir olmayan simdi mi olacak diyorum bazen bizde simdilik artik tüp bebek düşünüyoruz bi yandanda oda olumsuz olursa kendimi toparlicam diyorum valla allah yardımcımız olsun stres yapma diyolar stres yapmamak elde değil bi yandan esimin ailesi cok istiyo bakalim nasip insallag rabbim cok fazla bekletmez canımAmün canım insallah evet geceki sefer kendiliğinden olmustu doktorum da dedı Ke dılıgınden hamıle kalabıldıgını gormus olduk dedi o zamanda beklemıstık olmayınca asilama yaptırdık o da tutunca sevindik ama sonu gelmedi vardır vakti zamanı diyip bu gunumuze sukur ediyoruz artık kendiliğinden olmasını beklemekte bizi yoruyor 5 sene oldu evleneli yas 30 oldu nereye kadar diyoruz Bı yandan tup bebek diyoruz aynılarını tekrar yasama ihtimali olunca o da bizi dusunduruyor Vala hakkımızda hayırlısı olsun zor surec bazen pes ediyorum bazen yine umutlanıyorum insan ne yapacağını da sasırıyor Allah isteyen herkez nasip etsın
Aynı benimde oyle canım benim bide 5 yıl oldu nereye kadar beklıcez diyorum Bı yandan sonra diyorum tup bebektede aynı seylerıde yasayabilirz diyorum strest degil ya ben cidden oyle etki ettıgını dusunmuyorum aileler insanı daha cok etkiliyor hele ben 2 defa hamıle kalıp ıkıısnıde kaybedince hem aile hem esim ıcın daha cok etkilendim herkezın uzuntusu bana yansıdıkca kendi uzuntumle birlikte zor oldu ama hep sukur diyorum bu gunumuze nasipten ote yol yol malasef bu da bizim imtihanımız sınavımız ınsallah bir an önce bizede nasip eder Allahim her zaman duamdasınız hanı diyorum Bı neden olsa gıdersın direk tup bebek ama neden yok olma ihtimali varken bu adamı cok kararsızlıga surukluyor bide tup bebek ıcınde iyi Bı doktor ve hastane bulmak gerekiyor senin arastırdın var mı canımAynen oyle valla canim bende ayni senin gibi çıkmazın içindeyim doktor hic bi problem.yoj kendiliginden olur diyo 2 bucuk senedir olmayan simdi mi olacak diyorum bazen bizde simdilik artik tüp bebek düşünüyoruz bi yandanda oda olumsuz olursa kendimi toparlicam diyorum valla allah yardımcımız olsun stres yapma diyolar stres yapmamak elde değil bi yandan esimin ailesi cok istiyo bakalim nasip insallag rabbim cok fazla bekletmez canım
O kadar haklısın ki canım su sıkıntınız var deseler tedavisine bari bakardık ama oda olmayinca insanin eli kolu bağlanıyor hayırlısı olsun vardir bi yolu illaki verecek olan rabbim o ne zaman derse o zaman olacak canim bizde mecbur beklicezAynı benimde oyle canım benim bide 5 yıl oldu nereye kadar beklıcez diyorum Bı yandan sonra diyorum tup bebektede aynı seylerıde yasayabilirz diyorum strest degil ya ben cidden oyle etki ettıgını dusunmuyorum aileler insanı daha cok etkiliyor hele ben 2 defa hamıle kalıp ıkıısnıde kaybedince hem aile hem esim ıcın daha cok etkilendim herkezın uzuntusu bana yansıdıkca kendi uzuntumle birlikte zor oldu ama hep sukur diyorum bu gunumuze nasipten ote yol yol malasef bu da bizim imtihanımız sınavımız ınsallah bir an önce bizede nasip eder Allahim her zaman duamdasınız hanı diyorum Bı neden olsa gıdersın direk tup bebek ama neden yok olma ihtimali varken bu adamı cok kararsızlıga surukluyor bide tup bebek ıcınde iyi Bı doktor ve hastane bulmak gerekiyor senin arastırdın var mı canım
Canim idrar testinde cikicak kadar kalmaz etkisi sanmıyorum benim 12.gunde erken testte negatifti 4 gün sonra pozitifi gördüm. Etkisi geçmiş oluyor yan
Ilaç etkisi geçmiş şuan çıkmaz idrarda 4 gün sonra kanda bakmanız lazım yani 16.gundeMerhaba benim de 9. güne kadar pozitif 10. Ğün Kan değerim 1.72 ama 12.ğün idrar testi yaptım kaset negatif çıktı sizin biğiniz var mı bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?