- 10 Mart 2021
- 30
- 16
- 8
- 25
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
- #1.101
Insallah canim sen hangi ıldesinO kadar haklısın ki canım su sıkıntınız var deseler tedavisine bari bakardık ama oda olmayinca insanin eli kolu bağlanıyor hayırlısı olsun vardir bi yolu illaki verecek olan rabbim o ne zaman derse o zaman olacak canim bizde mecbur beklicezben devlet hastanesinde aşılama oldum canim ordaki doktoru hemsireleri falan cok begendim memnun kaldım o yuzden orda yaptircam tup bebegimide hatta bu kis tanidigim biri yaptirdi tup bebek tuttu onun benimde tutar insallah hayirlisi
Ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim14. Ğün kan testi versem yine aşa yukarı düştüyse negatif olur yükseldiyse pozitife gidiyor
Çorum dayim canımInsallah canim sen hangi ıldesin
Anladım canım insallah hakkımızda hayırlısı olur benim bulunduğum ilde tup bebek yapmadıkları ıcın yakın cevredılere gıdıcem o yuzden benim arastırmam daha zor oluyorÇorum dayim canım
Sen hangi ildesin canim? Hakkimizda hayırlısı olur inşallah allah büyüktürAnladım canım insallah hakkımızda hayırlısı olur benim bulunduğum ilde tup bebek yapmadıkları ıcın yakın cevredılere gıdıcem o yuzden benim arastırmam daha zor oluyor
Ben Zonguldaktayım canım en yakın da Ankara var banaSen hangi ildesin canim? Hakkimizda hayırlısı olur inşallah allah büyüktür
Anladim canim ankarada ablam yaptirdi bi tup bebek denemesi ama malesef olmadı timur gürganda yaptırmıştı galibaBen Zonguldaktayım canım en yakın da Ankara var bana
Yazdıklarınız bana çok umut oldu bende aşılamanın 12. Gününde idrar testi negatif çıktı kendimi kocaman boşlukta hissettiğim an yazdıklarınızı okudum. Sizce değişir mi hala umut var mıdırYa kızlar bende çok yaptım yaşayınca anladım belirtiyi gecikme olmadan beklemeyin belirtim vardı diyenlerinki hayal mantıklı yaklaşın olaya belirtiyi yapan bhcg zaten en erken 12. Günde yükselmeye başlayan hcg belirtisi daha erken olabilir mi olmaz. Sonra tutmadı diye üzülüyoruz ben tutmadı diye ilacı bile bıraktım reglimi bekledim hep bu olumsuz konuşmalar beklentiler yüzünden. Regli gecikmeden belirti beklemeyin kendinizde olan belirti sandiginizda çatlatma iğnesi in etkisi. Benim regli sancım bile oldu yerleşme kanamam olmadı mesela geçen hafta kahverengi peçeteye akıntı süründü o kadar 6+5te duydum kalbi dün. Erkenden test yapıp tutmadı demeyin doktorun bir bildiği var ki ilk kanda bakın diyorlar bende yaptım ama yapmayın gerçekten beklemek zor evet daha bir sürü şey beklicez 2 gün daha sabredip kanda bakın
Ya 14.gun kanda baktirana kadar umutvar arkadaşım. Ama keşke bir tek hamile kalmakla bitse stresi dün sabah acil bir şekilde yoğun kanama ile hastaneye gittim yatirdi doktor düşük tehlikem oluştu sabaha kadar serum ve iğne vuruldum. Bunlara stres yapmayın sonradan stres yapicak çok şey oluyorYazdıklarınız bana çok umut oldu bende aşılamanın 12. Gününde idrar testi negatif çıktı kendimi kocaman boşlukta hissettiğim an yazdıklarınızı okudum. Sizce değişir mi hala umut var mıdır
Canım nasıl oldun ? Her şey yolunda mı ?Ya 14.gun kanda baktirana kadar umutvar arkadaşım. Ama keşke bir tek hamile kalmakla bitse stresi dün sabah acil bir şekilde yoğun kanama ile hastaneye gittim yatirdi doktor düşük tehlikem oluştu sabaha kadar serum ve iğne vuruldum. Bunlara stres yapmayın sonradan stres yapicak çok şey oluyor
Yolunda suanlik bir daha kanamam olmadı kasık ağrılarım var biraz ama dikkat ediyorum sadece bu kadar progestan beni sarhoş etti resmenCanım nasıl oldun ? Her şey yolunda mı ?
Canım benim cevabını açmadan besmele çektim inşallah bi şey yoktur diye. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYolunda suanlik bir daha kanamam olmadı kasık ağrılarım var biraz ama dikkat ediyorum sadece bu kadar progestan beni sarhoş etti resmen
Sağol Allah razı olsun. Çok zormuş ya az önce durduk yere diklesen göğüs uclarim için kendimi camdan atasim geldi acısından mesela. O gün yaşadığım korku aynı şekilde 4cm boyu ile hoplattı yüreğimizi güzel ama zor dogurmadan bile diyebilirim bunu Allah dahasiyla sınamasın. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsinCanım benim cevabını açmadan besmele çektim inşallah bi şey yoktur diye. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahSağol Allah razı olsun. Çok zormuş ya az önce durduk yere diklesen göğüs uclarim için kendimi camdan atasim geldi acısından mesela. O gün yaşadığım korku aynı şekilde 4cm boyu ile hoplattı yüreğimizi güzel ama zor dogurmadan bile diyebilirim bunu Allah dahasiyla sınamasın. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Ben 2 asilamami da devlette yaptırdım canımKızlar devlet hastanesinde aşılama olanlar var mı?
Geçmiş olsun canim rabbim bi daha yasatmasin insallah sağ salim kucağına alırsın bebisiniSağol Allah razı olsun. Çok zormuş ya az önce durduk yere diklesen göğüs uclarim için kendimi camdan atasim geldi acısından mesela. O gün yaşadığım korku aynı şekilde 4cm boyu ile hoplattı yüreğimizi güzel ama zor dogurmadan bile diyebilirim bunu Allah dahasiyla sınamasın. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
canım süreç nasıl ilerledi pzartesi rahim filmi istedi sonra ki ay aşılama olur heraldeBen 2 asilamami da devlette yaptırdım canım
Canım adetinin 2. Veya 3. Gunu cagiriyolar kan testi yapiyolar muan ediyolar hersey normalse o gun rapor cikartip ilaclarinin recetesini veriyolar aliyon ignelere basliyon işte 2 gunde bi kontrole cagirirlar duruma gorede asilama tarihi verirler benimki boyle ilerledicanım süreç nasıl ilerledi pzartesi rahim filmi istedi sonra ki ay aşılama olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?