- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Doğrudur canım benimde hic bir problemim olmadığı halde 2 bucuk senedir olmuyor ilk asilamamda da sadece gogus agrim vardi ama o daha siddetliydi 11. Gunu falan agrim geçti kesin adet olacam dedim ve oldum bakalim bu sefer daha az agriyo göğüslerim insallah bu defa da aynısı olmazAllahım isteyen herkese nasip etsin 6 yıllık evliyim inanki ilk defa testte pozitif gördüm 50 yi gecik test yapmışımdır . Belirtiye gelirsek hiç bir belirtim yok suanlik hiç olmadi da
Anladım canim benimde bu 2. Asilamam benim de hic bi problem yok ama ilk asilamam tutmadi maalesef benimde aynen hafif göğüs agrim var su anlik baska bişey yok bakalım hayırlısıCanim ilk asilamamdi. Bende veya eşimde problem yoktu bizim sadece normal ilişkide spermler çok geri geliyordu ben ona çok takılmıştım. birde hsg cektirmistim 7 8 ay olmayınca. hsgyi değerlendirmek istedim aşılama yaptık. iğne kullanmadım ilaçla tek yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vurduk. Çatlatma iğnesinide ilk defa vuruldum onun etkisiyle ilk 8 9 gün göğüslerim hafif acıdı kiramplarim bacak ağrım bel ağrım oldu sonra 8. Günde bıçak gibi kesildiler. 13 veya 14. Günde regli sancılarım başladı sonrasıda yazdığım gibi
Basin sağolsun canim baya zor gunler geçirmişsin aynen oyle stres cok onemli bende pek takmak istemiyorum ama işte elden gelen bisey olmayinca takılıyo maalesef rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bide benimde 9 senelik evli eltim var onunda çocuğu olmuyor oda pko hastası ondan dolayi kayinvalidem falan hep benden istiyorlar biraz onun yükü var üstümde ama elden bisey gelmiyo maalesef vakti zamanı var demek kiİnşallah hepimizin inşallah ben tam 1senedir deniyorum geçen sene ocaktan beri. Stres çok önemli kızlar ben bu ay kendime hep olumlama yaptım. Çok zor günlerden geçtim 2020 çok kötüydü benim için 5 ay arayla gencecik annemi babamı kaybettim hiçbir sıkıntım yokken stresten olmadı bu ay kendimi çok simarttim hep yattım dinlendim bu platform dışında bu konuyu çok konusmadim kafa çok önemli Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canım asilama oldugun günü sıfır olarak al ertesi günden itibaren sayÇatlatma iğnesininden mi gün sayıyoruz test yapmak ıcın ?
Aynen öyle senin kaçıncı gününVala zaman gecmıyor gıbı bizde ınsallah mutlu haberler alırızasılama yaptırmaktan ziyade bu surec adamı daha cok merak ettırıyor
Benim bugun 8. Gunum senin kacıncıAynen öyle senin kaçıncı günün
Benimde 4. Günüm canım senin ilk asilaman miBenim bugun 8. Gunum senin kacıncı
Aslında benim surec biraz uzun ben 5 senelik evliyim ilk senesinde asılama yaptırdıgımda yumurtalıklarım gelısmedıgı o yuzden yarıda bırakmıstık sonra ustunde durmadım gecen sene kendiliğinden hamıle kaldım ama kimyasal gebelık le sonuclandı simdi de asılama yaptırdık bu sefer yumurtalık gelmıstı tum sureci gecırdım ilk dıyebılırımBenimde 4. Günüm canım senin ilk asilaman mi
Anladim canim benimde 2. Asilamam benimse esimin sperm hizi pek iyi degildi 1 sene boyunca ilac kullandi yemesine icmesine dikkat etti simsi duzene girdi ama hala olmadi ilk asilamada da degerleri güzeldi ama yinede tutmadi bakalim bu sefer nasıl sonuçlanacakAslında benim surec biraz uzun ben 5 senelik evliyim ilk senesinde asılama yaptırdıgımda yumurtalıklarım gelısmedıgı o yuzden yarıda bırakmıstık sonra ustunde durmadım gecen sene kendiliğinden hamıle kaldım ama kimyasal gebelık le sonuclandı simdi de asılama yaptırdık bu sefer yumurtalık gelmıstı tum sureci gecırdım ilk dıyebılırım
İnsallah canım guzel haberler alırızAnladim canim benimde 2. Asilamam benimse esimin sperm hizi pek iyi degildi 1 sene boyunca ilac kullandi yemesine icmesine dikkat etti simsi duzene girdi ama hala olmadi ilk asilamada da degerleri güzeldi ama yinede tutmadi bakalim bu sefer nasıl sonuçlanacak
Valla hafif bi gogus agrisindan baska hic bi belirtim yok canım aynen öyle daha cok erken canim sabrey azcik daha cok zor biliyorum ama inşallah sonunda yüzümüz gülerİnsallah canım guzel haberler alırızbu surec oldukça zor bizde hıc bir neden cıkmadı bitek dusuk ıcın arastırma yaptırdım onda da kanda pırtılasma var dediler hamıle kalırsam iğne olmam gerekıcek zor surec hepsi ama yeter ki olsun saglıklı bir sekılde sende belirti var mı ben bugun idrar testı yaptım ama tek cızgı cıktı belki erkendir ama insan o cift cızgı yı girmeyi cok ıstıyor
Hayirlisi canim bende oladi gibi hissediyorum ayni senin gibiBende göğüs agırıs hıc yok arada bel agrısı oluyor. Oda adet olacağım zamankı gıbı arada ama ılk aşılamam sebebsız dedıler ama nıe bılmıyorum sankı olmadı gıbı hıssedıyorum /(
İnşallah yanılıyoruzdur demekten başka bısey yok genelde hep hamıle olduğumu hıssettım derler ole bı hıs dahı oluşmayınca karamsarlık çöküyor ınsallah güzel olur sonuçlar ama herseyı hayırlısıHayirlisi canim bende oladi gibi hissediyorum ayni senin gibi
Aynen öyle canım sağlık olsun ne diyelim olur inşallah pozitifi görürsek seviniriz goremezsekte zamani var demek ki deriz yapacak bişey yokİnşallah yanılıyoruzdur demekten başka bısey yok genelde hep hamıle olduğumu hıssettım derler ole bı hıs dahı oluşmayınca karamsarlık çöküyor ınsallah güzel olur sonuçlar ama herseyı hayırlısı
Amin canım insallah guzel haberler verırızValla hafif bi gogus agrisindan baska hic bi belirtim yok canım aynen öyle daha cok erken canim sabrey azcik daha cok zor biliyorum ama inşallah sonunda yüzümüz güler
Cok zor bu sureci yasamaya bilemez o kadar cok anlıyorum ki Allahım daha fazla bızı suruklemesınBen de 25 ocakta 2. asilamami yaptırdim. Birincide tutmadi simdi bilmiyorum umutlanmaktan korkuyorum. Ilk gunlerde cok iyiydim unutuyordum ama simdi kafaya takmaya basladim biraz her agriyi adet mi oluyorum diye yormaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?