- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Yanı her zaman olan seyler gıbı geliyor hani dıger aylardan farklı bısey yok gıbı bırtek kasıklarımda batma var benim gobegıme dogru batma lar oluyor tek farkettıgım sey buCumartesi kesin dayanamam evde test yaparım gıbı gelıyor banadaınsallah güzel olur sonuç akıntı vs oluyor mu sende
İlk gün sayılmıyor degıl mı yanı ıslem günüYanı her zaman olan seyler gıbı geliyor hani dıger aylardan farklı bısey yok gıbı bırtek kasıklarımda batma var benim gobegıme dogru batma lar oluyor tek farkettıgım sey buVala cumartesi bende yapmak istiyorum ama negatıf gorunce de moralim bozulur ama kendimi de hazırlamış olurum en azından negatıfe
İlk gün sıfır diyoruz :)İlk gün sayılmıyor degıl mı yanı ıslem günü
Aynen canım sayılmıyor ben pazartesi gunu gitmekten yanayım ama esim sureklı cuma gıdelım dıyor 11. Gun belli olur mu ki acaba garanti olsun diye pazartesi ıstıyorum benİlk gün sayılmıyor degıl mı yanı ıslem günü
Canım bugün iğnenin 13.günü sabah yaptım hemen böyle cıktı iğnenin 11 günü yaptigimda çok az zor görülen bi çizgi vardı.ignenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorumInşallah canim haber et bizede test yapınca
Bencede gıtmıstır canim ınsallah hamılesındırKizlar bugün çatlama iğnsinin 13.Günü test sonucum bu sabah yaptım hemen cıktı sonuç
Çatlama iğnesinjn 11.Günü yaptigimda çok silik zor görülüyordu çizgi bugün daha belirgin
Igneninde etkisi gitmiştir diye düşünüyorum.sizce?
Kendi doktoruma gitmek istiyorum canım ondan cumayı beklicem inşallah Allah herkese nasip etsinBencede gıtmıstır canim ınsallah hamılesındırbizlerede umut olursun hemen git kan tahlili ver bence
Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısıhadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Allah Hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin insaAllahKızlar sonucu erken cikanda var geç cikanda var. Ümitsiz olmayın. Ben reglimi bekliyorum doktordan randevumu bile aldım dedim regli ağrılarım başladı hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Reglim 1 gün gecikti yola cikicam tsh tahlili verirken kanda baktiricam dedim. Saglikocaginda cuma olunca pazartesiye sonuç kaldı. Biran icime birsey düştü idrar testi aldım (bu arada 14.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı) 2 idrar testinde silik pozitif çıktı pazar günü artışıda görürüm diye kan verdim 120cikti cuma günkü tahlilde pazartesi geldi elime oda 40ti. Hala daha belirtim yok bir bugün sabah hafif bulantım oldu o kadar ne göğüs ne bilmem ne sadece sol kasigimda tatlı tatlı ağrılar oluyor lekelenme bile olmadı. Tabi daha yolumuz var keseye bakicaz kalp atışı falan ilk 2 ay çok önemli Allah isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım bence hamilesin sen keske bide ven girebilsem o silik çizgiyiCanım bugün iğnenin 13.günü sabah yaptım hemen böyle cıktı iğnenin 11 günü yaptigimda çok az zor görülen bi çizgi vardı.ignenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum
Insallah sağlıcakla kucagina da alırsın senin kaçıncı asilamaydi bide sorun neydi ?Kızlar sonucu erken cikanda var geç cikanda var. Ümitsiz olmayın. Ben reglimi bekliyorum doktordan randevumu bile aldım dedim regli ağrılarım başladı hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Reglim 1 gün gecikti yola cikicam tsh tahlili verirken kanda baktiricam dedim. Saglikocaginda cuma olunca pazartesiye sonuç kaldı. Biran icime birsey düştü idrar testi aldım (bu arada 14.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı) 2 idrar testinde silik pozitif çıktı pazar günü artışıda görürüm diye kan verdim 120cikti cuma günkü tahlilde pazartesi geldi elime oda 40ti. Hala daha belirtim yok bir bugün sabah hafif bulantım oldu o kadar ne göğüs ne bilmem ne sadece sol kasigimda tatlı tatlı ağrılar oluyor lekelenme bile olmadı. Tabi daha yolumuz var keseye bakicaz kalp atışı falan ilk 2 ay çok önemli Allah isteyen herkese nasip etsin
Bide bisey daha soracam canım kusuruma bakma eger asilamayla kaldiysan hic mi göğüs agrin olmadi benim bugun 4. Gunum goguslerum şişti uçları aciyo sadece ilactan kesin gerci ama senin hic mi olmadıKızlar sonucu erken cikanda var geç cikanda var. Ümitsiz olmayın. Ben reglimi bekliyorum doktordan randevumu bile aldım dedim regli ağrılarım başladı hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Reglim 1 gün gecikti yola cikicam tsh tahlili verirken kanda baktiricam dedim. Saglikocaginda cuma olunca pazartesiye sonuç kaldı. Biran icime birsey düştü idrar testi aldım (bu arada 14.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı) 2 idrar testinde silik pozitif çıktı pazar günü artışıda görürüm diye kan verdim 120cikti cuma günkü tahlilde pazartesi geldi elime oda 40ti. Hala daha belirtim yok bir bugün sabah hafif bulantım oldu o kadar ne göğüs ne bilmem ne sadece sol kasigimda tatlı tatlı ağrılar oluyor lekelenme bile olmadı. Tabi daha yolumuz var keseye bakicaz kalp atışı falan ilk 2 ay çok önemli Allah isteyen herkese nasip etsin
Allahım isteyen herkese nasip etsin 6 yıllık evliyim inanki ilk defa testte pozitif gördüm 50 yi gecik test yapmışımdır . Belirtiye gelirsek hiç bir belirtim yok suanlik hiç olmadi daGözün aydın canım bence hamilesin sen keske bide ven girebilsem o silik çizgiyibelirtiye ait biseyler var mi peki?
Insallah sağlıcakla kucagina da alırsın senin kaçıncı asilamaydi bide sorun neydi ?
Canim ilk asilamamdi. Bende veya eşimde problem yoktu bizim sadece normal ilişkide spermler çok geri geliyordu ben ona çok takılmıştım. birde hsg cektirmistim 7 8 ay olmayınca. hsgyi değerlendirmek istedim aşılama yaptık. iğne kullanmadım ilaçla tek yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vurduk. Çatlatma iğnesinide ilk defa vuruldum onun etkisiyle ilk 8 9 gün göğüslerim hafif acıdı kiramplarim bacak ağrım bel ağrım oldu sonra 8. Günde bıçak gibi kesildiler. 13 veya 14. Günde regli sancılarım başladı sonrasıda yazdığım gibiBide bisey daha soracam canım kusuruma bakma eger asilamayla kaldiysan hic mi göğüs agrin olmadi benim bugun 4. Gunum goguslerum şişti uçları aciyo sadece ilactan kesin gerci ama senin hic mi olmadı
İnşallah hepimizin inşallah ben tam 1senedir deniyorum geçen sene ocaktan beri. Stres çok önemli kızlar ben bu ay kendime hep olumlama yaptım. Çok zor günlerden geçtim 2020 çok kötüydü benim için 5 ay arayla gencecik annemi babamı kaybettim hiçbir sıkıntım yokken stresten olmadı bu ay kendimi çok simarttim hep yattım dinlendim bu platform dışında bu konuyu çok konusmadim kafa çok önemli Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah Hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin insaAllah
Amin Ecmain. Aynen oyle moral cok önemli basiniz sagolsun Allah size tutunacak bi dal vermis ne guzel herkesin imtihani baska oluyo isteİnşallah hepimizin inşallah ben tam 1senedir deniyorum geçen sene ocaktan beri. Stres çok önemli kızlar ben bu ay kendime hep olumlama yaptım. Çok zor günlerden geçtim 2020 çok kötüydü benim için 5 ay arayla gencecik annemi babamı kaybettim hiçbir sıkıntım yokken stresten olmadı bu ay kendimi çok simarttim hep yattım dinlendim bu platform dışında bu konuyu çok konusmadim kafa çok önemli Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?