- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Yani bekle bencede yarın kan vericektim normalde ama zor aliniyor benden kan önce bir bakiyim dedim testle silik bile değil niye boşuna delik deşik ediyim kendimi yoruldum vallahi regli olucak gibide değilim hayırlısı artık sağlığımız sihatimiz huzurumuz olsunda o da olurBen hiç test yapmayı düşünmüyorum bekliycem ufak Bi belirtim olsa dayanamam biliyorum ama bu durumda içimden gelmiyor..
Aynen öyle canım demek ki daha zamanı gelmediNe ilginç biliyor musunuz? Bende problem yok eşimin değerleri fazla iyi yanı şöyle diyim yıkanmadan sonra enjekte edilen 500 milyon spermin %86si ileri hareketliydi benim yumurtam gelişti çatladı hissettim zaten onu bunlara rağmen olmazsa vardır vakti zamanı 2.yi denemeyi düşünmüyorum şuanda
Benim olmadı sımdılık bısey yok ama kasıklarımda hafif sızlama lar varSuan biraz kanamam var normal mi acaba sende de kanama oldu mu :/
Aşılamadan sonra verdi. Bitene kadar kullan dedi. Bitince kontrole gel dedi. Yani 15 gün kullan dediArkadaşlar ben progestan kullanıyodum sabah akşam reglimin 3. Gününden beri. aşılamamın 7. Günü hapım 2 günlük kaldı kullanıma devam edecekmiyim böyle bişi yaşayan var mı acaba ? Doktoruma ulaşamıyorum da
Kasık bel agrısı çok zatenBenim olmadı sımdılık bısey yok ama kasıklarımda hafif sızlama lar var
Verdiğim ilaçları yarın kullanmaya başla demişti oda reglimin 3.günümden itibaren oldu çarşamba son hap alıp kullanayım mı bilemedim bi zararı olur mu fazla kullanımın bilemedim sizin süreç nasıl belirti falan var mıAşılamadan sonra verdi. Bitene kadar kullan dedi. Bitince kontrole gel dedi. Yani 15 gün kullan dedi
Canim çatlatma iğnesi den oluyor ağrılar 1hafta sürdü benim ilaç etkisi geçince gectiKasık bel agrısı çok zatenniye böyle oldu anlamadım kanamada günlük ped dolduracak kadar dı suan kesıldı umarım sıkıntı yoktur ve agrı geçer
Canim regliyi doktorlar catlamadan sonra 15. Günde bekliyorlar o yüzden tek kutu veriyor eğer gebelik olursa devam et dedi bana regli olursan bırak dediVerdiğim ilaçları yarın kullanmaya başla demişti oda reglimin 3.günümden itibaren oldu çarşamba son hap alıp kullanayım mı bilemedim bi zararı olur mu fazla kullanımın bilemedim sizin süreç nasıl belirti falan var mı
22 ocakta aşılama oldu benim. Daha yeni yani. Regl oldun mu ya da gebelik var mı sen de.Verdiğim ilaçları yarın kullanmaya başla demişti oda reglimin 3.günümden itibaren oldu çarşamba son hap alıp kullanayım mı bilemedim bi zararı olur mu fazla kullanımın bilemedim sizin süreç nasıl belirti falan var mı
Ağrının olması yumurtalıkların uyarıldığına işaretmiş. Yani iyi bir şey aslında.Kasık bel agrısı çok zatenniye böyle oldu anlamadım kanamada günlük ped dolduracak kadar dı suan kesıldı umarım sıkıntı yoktur ve agrı geçer
Şuan 7 günüm aşılamada regl günüme var22 ocakta aşılama oldu benim. Daha yeni yani. Regl oldun mu ya da gebelik var mı sen de.
Yani regl olana kadar yada test yapana yapar kullanayım mı kuzumCanim regliyi doktorlar catlamadan sonra 15. Günde bekliyorlar o yüzden tek kutu veriyor eğer gebelik olursa devam et dedi bana regli olursan bırak dedi
Progestan mı verdi sana.Şuan 7 günüm aşılamada regl günüme var
Evet tutunmaya yardımcı düşük önleyici olarak. Çoğu kişi kullanıyo aşılamadaProgestan mı verdi sana.
Evet tutunmaya yardımcı düşük önleyici olarak. Çoğu kişi kullanıyo
Ovülasyon günü mü kaldı. Sizin doktorunuz doğru bilgi verdiğine eminmisiniz düşük tehlikesinde progestan aylarca kullanılıyo aşılamanın amacı da gebelik olması. Düşük tehlikesi normal yolla hamile kalanlardan daha yüksekOvülasyon günün bitti mi. Yani yumurtlama oldu mu. Çünkü aşılama tuttu ise döllenme olmuşsa gerek yok bance çünkü ben verdiği kutu bitince almayacağım yazmadı 2. Kutu.
Doktor progestanı yazdı. Dedi ki fitil olarak kullan. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Sizin kontrol gününüz ne zaman. Ben de biliyorum düşük tehlikesine karşı verildiğini. Ovülasyon bazılarında regle yakın yine oluyor. Döllenme de aşılamadan sonra hemen hemen 9. Günü oluşuyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.Ovülasyon günü mü kaldı. Sizin doktorunuz doğru bilgi verdiğine eminmisiniz düşük tehlikesinde progestan aylarca kullanılıyo aşılamanın amacı da gebelik olması. Düşük tehlikesi normal yolla hamile kalanlardan daha yüksek
Doktorum 12 yada 14 gün sonra gel istersen adet gecikmesini bekle dedi 12 14 günden önce belli olmaz dediDoktor progestanı yazdı. Dedi ki fitil olarak kullan. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Sizin kontrol gününüz ne zaman. Ben de biliyorum düşük tehlikesine karşı verildiğini. Ovülasyon bazılarında regle yakın yine oluyor. Döllenme de aşılamadan sonra hemen hemen 9. Günü oluşuyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?