Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hiç test yapmayı düşünmüyorum bekliycem ufak Bi belirtim olsa dayanamam biliyorum ama bu durumda içimden gelmiyor..
Yani bekle bencede yarın kan vericektim normalde ama zor aliniyor benden kan önce bir bakiyim dedim testle silik bile değil niye boşuna delik deşik ediyim kendimi yoruldum vallahi regli olucak gibide değilim hayırlısı artık sağlığımız sihatimiz huzurumuz olsunda o da olur

Aynen öyle canım demek ki daha zamanı gelmedi

Arkadaşlar ben progestan kullanıyodum sabah akşam reglimin 3. Gününden beri. aşılamamın 7. Günü hapım 2 günlük kaldı kullanıma devam edecekmiyim böyle bişi yaşayan var mı acaba ? Doktoruma ulaşamıyorum da

Aşılamadan sonra verdi. Bitene kadar kullan dedi. Bitince kontrole gel dedi. Yani 15 gün kullan dedi

Arkadaşlar ben progestan kullanıyodum sabah akşam reglimin 3. Gününden beri. aşılamamın 7. Günü hapım 2 günlük kaldı kullanıma devam edecekmiyim böyle bişi yaşayan var mı acaba ? Doktoruma ulaşamıyorum da
Benim doktorum hamile kalırsan ya da adet olursan bırak dedi ben kullanıyorum haftada bir ağızdan

Aşılamadan sonra verdi. Bitene kadar kullan dedi. Bitince kontrole gel dedi. Yani 15 gün kullan dedi
Verdiğim ilaçları yarın kullanmaya başla demişti oda reglimin 3.günümden itibaren oldu çarşamba son hap alıp kullanayım mı bilemedim bi zararı olur mu fazla kullanımın bilemedim sizin süreç nasıl belirti falan var mı

Canim regliyi doktorlar catlamadan sonra 15. Günde bekliyorlar o yüzden tek kutu veriyor eğer gebelik olursa devam et dedi bana regli olursan bırak dedi

22 ocakta aşılama oldu benim. Daha yeni yani. Regl oldun mu ya da gebelik var mı sen de.

Ovülasyon günün bitti mi. Yani yumurtlama oldu mu. Çünkü aşılama tuttu ise döllenme olmuşsa gerek yok bance çünkü ben verdiği kutu bitince almayacağım yazmadı 2. Kutu.
Ovülasyon günü mü kaldı. Sizin doktorunuz doğru bilgi verdiğine eminmisiniz düşük tehlikesinde progestan aylarca kullanılıyo aşılamanın amacı da gebelik olması. Düşük tehlikesi normal yolla hamile kalanlardan daha yüksek

Doktor progestanı yazdı. Dedi ki fitil olarak kullan. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Sizin kontrol gününüz ne zaman. Ben de biliyorum düşük tehlikesine karşı verildiğini. Ovülasyon bazılarında regle yakın yine oluyor. Döllenme de aşılamadan sonra hemen hemen 9. Günü oluşuyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Doktorum 12 yada 14 gün sonra gel istersen adet gecikmesini bekle dedi 12 14 günden önce belli olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…