- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Bakalım sende neler olucak benim yavaş yavaş göğüslerim acımaya başladı hiç olmazdı yumurtanın geliştiği taraftada ağrı oluyor ara araBenim daha 1. Günüm ben ne yapayım
Bakalım sende neler olucak benim yavaş yavaş göğüslerim acımaya başladı hiç olmazdı yumurtanın geliştiği taraftada ağrı oluyor ara arbe
Hadi hayırlısı bakalım muhtemelen bir gebe arkadaş var aramızda inşallah daha çok haber alirizBen kendimi çok dinlememeye çalışıyorum bol bol yiyorum o kadar
İnşallah canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah yardımcımız olsunHadi hayırlısı bakalım muhtemelen bir gebe arkadaş var aramızda inşallah daha çok haber aliriz
İnşallah canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah yardımcımız olsun
Canim ilacın etkisi 5 gunde teste pozitif cikmazBende oldum aşılama ocak 15 inde ve rastgele erken gebelik testi yaptim silik cikti sonra dayanamadim cok erken cikmasina ragmen gittik kan testi verdim ve sonuc pozitif ilk asilamamdi 12 15 gun degil eger varsa 4. Gunden sonra cikiyor ben canli ornegim
Sağol kuzumKuzular benim kanda testte negatifti 0.100 dü 15 .gundeyim hala adet olmadım 5 gündür ağrım geçmedi hala kasık ağrısı ayağa bele vuruyor göğüs hassasiyeti de cabası acile gidip iğne atilayimnnegatif dedim doktor adet olana kadar bekle dedi ağrı icjnde uyumaya çalışıyorum kafayı yicem negatif bu ağrı niye boşuna ağrıyı hala çekiyorum hap içmeye acile gidip iğne atinmayada korkuyorum bı ihtimal ama negatifti Dr gördüm kafam doldu bı fikir verin lütfen
Kuzum acaba kist filan mı oluştu o mu ağrı yapıyor? Ultrasonla baktı mı doktor?Kuzular benim kanda testte negatifti 0.100 dü 15 .gundeyim hala adet olmadım 5 gündür ağrım geçmedi hala kasık ağrısı ayağa bele vuruyor göğüs hassasiyeti de cabası acile gidip iğne atilayimnnegatif dedim doktor adet olana kadar bekle dedi ağrı icjnde uyumaya çalışıyorum kafayı yicem negatif bu ağrı niye boşuna ağrıyı hala çekiyorum hap içmeye acile gidip iğne atinmayada korkuyorum bı ihtimal ama negatifti Dr gördüm kafam doldu bı fikir verin lütfen
Sadece test verdim gitmedim doktora ama gdecegim kuzum bende ondan şüphelendimKuzum acaba kist filan mı oluştu o mu ağrı yapıyor? Ultrasonla baktı mı doktor?
Canim adet aşılamadan 14gun sonra en erken olabiliyor ilaçlardan dolayı 3 4 gün oynayabilir. Ama bu kadar durmicak seviyede ağrı varsa neden ultrasonda bakmıyor doktor anlamadimKuzular benim kanda testte negatifti 0.100 dü 15 .gundeyim hala adet olmadım 5 gündür ağrım geçmedi hala kasık ağrısı ayağa bele vuruyor göğüs hassasiyeti de cabası acile gidip iğne atilayimnnegatif dedim doktor adet olana kadar bekle dedi ağrı icjnde uyumaya çalışıyorum kafayı yicem negatif bu ağrı niye boşuna ağrıyı hala çekiyorum hap içmeye acile gidip iğne atinmayada korkuyorum bı ihtimal ama negatifti Dr gördüm kafam doldu bı fikir verin lütfen
Akşam kullanıyor musun canim. Ilk yarim saat yapabilirMrb arkadaşlar bugün 11. Gündeyim az önce mutfakta yemek hazırlarkwn çok kötü oldum bayılacak gibi bir hal aldım başim acayip dönüyor ayakta duramadım resmen hafiften mide bulantım oldu haliyle ve karnımın alt tarafında bi ağrı hissesiyorum, ve aşırı halsizim, progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi varmı bu ilacı kullanan.Sizde durumlar nasıl ilerliyor.
canım sen nasılsın asıl pazar aşılandın değil mi sen progestan fitil verdi mi doktor sanadaSelam kızlar..nasilsiniz .varmi belirtiler
Benim dün gece başım döner gibi oldu ama muhtemelen psikolojik başka hiçbir şey yok bende. Aşılamadan Bu yana Hiç akıntım yok acaba bu normal mi ?Selam kızlar..nasilsiniz .varmi belirtiler
valla canım çok güzel bir tüp bebek sayfası buldum gün gün olacakları yazıyor aşılama günü 0 sayıcaksın sonraki 7. günde tutunma başlıyor 7-9 arası yerleşme oluyor. hepimizin belirtileri ya ilaçtan yada psikolojik 9 günden önce belirti olmuyormuşBenim dün gece başım döner gibi oldu ama muhtemelen psikolojik başka hiçbir şey yok bende. Aşılamadan Bu yana Hiç akıntım yok acaba bu normal mi ?
Hayırlısı canım bekleyelim o zaman başka bir şey gelmiyor eldenvalla canım çok güzel bir tüp bebek sayfası buldum gün gün olacakları yazıyor aşılama günü 0 sayıcaksın sonraki 7. günde tutunma başlıyor 7-9 arası yerleşme oluyor. hepimizin belirtileri ya ilaçtan yada psikolojik 9 günden önce belirti olmuyormuş
çok özeniyorum var ya. bir sürü arkadaşım pandemide can sıkıntısından bir denesek mi diyip hamile kaldılar. biri korunmayı bıraktığı ilk ay kaldı diğeri doğum kontrol hapını aksatmış düzene sokarken olmaz nasılsa diyip bir kez sadece bir kez korunmadan ilişkiye girmiş. yani allah bağışlasın nazarlardan korusunda acaip özeniyorum bu kafalaraHayırlısı canım bekleyelim o zaman başka bir şey gelmiyor elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?