Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzular benim kanda testte negatifti 0.100 dü 15 .gundeyim hala adet olmadım 5 gündür ağrım geçmedi hala kasık ağrısı ayağa bele vuruyor göğüs hassasiyeti de cabası acile gidip iğne atilayimnnegatif dedim doktor adet olana kadar bekle dedi ağrı icjnde uyumaya çalışıyorum kafayı yicem negatif bu ağrı niye boşuna ağrıyı hala çekiyorum hap içmeye acile gidip iğne atinmayada korkuyorum bı ihtimal ama negatifti Dr gördüm kafam doldu bı fikir verin lütfen
İnşallah canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah yardımcımız olsun

Sağol kuzum

Kuzum acaba kist filan mı oluştu o mu ağrı yapıyor? Ultrasonla baktı mı doktor?

Canim adet aşılamadan 14gun sonra en erken olabiliyor ilaçlardan dolayı 3 4 gün oynayabilir. Ama bu kadar durmicak seviyede ağrı varsa neden ultrasonda bakmıyor doktor anlamadim

Akşam kullanıyor musun canim. Ilk yarim saat yapabilir

Benim dün gece başım döner gibi oldu ama muhtemelen psikolojik başka hiçbir şey yok bende. Aşılamadan Bu yana Hiç akıntım yok acaba bu normal mi ?
valla canım çok güzel bir tüp bebek sayfası buldum gün gün olacakları yazıyor aşılama günü 0 sayıcaksın sonraki 7. günde tutunma başlıyor 7-9 arası yerleşme oluyor. hepimizin belirtileri ya ilaçtan yada psikolojik 9 günden önce belirti olmuyormuş

Hayırlısı canım bekleyelim o zaman başka bir şey gelmiyor elden

Hayırlısı canım bekleyelim o zaman başka bir şey gelmiyor elden
çok özeniyorum var ya. bir sürü arkadaşım pandemide can sıkıntısından bir denesek mi diyip hamile kaldılar. biri korunmayı bıraktığı ilk ay kaldı diğeri doğum kontrol hapını aksatmış düzene sokarken olmaz nasılsa diyip bir kez sadece bir kez korunmadan ilişkiye girmiş. yani allah bağışlasın nazarlardan korusunda acaip özeniyorum bu kafalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…