Ocağınıza Düştüm 😋

Nasıl yapıyorsun?
Bozulmuyor mu?

Yemek veya çorba piştikten sonra altını kapatmadan önce kavanozu buhara tutuyorum sonra doldurup kapağını kapatıyorum. Yarım saat içinde kendiliğinden vakumlanıyor, tık diye ses geliyor. Soğuyunca dolaba kaldırıyorum. Beyaz kavanoz kapaklarına güvenmiyorum. Hazır kavanoz kapaklarının vakumlanması daha iyi. 3-4 hafta sonra açtığım çorba oldu. 1 kere nohut yemeğim ekşimişti, onun da kapağı tutmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlarr meraba, elmalı kurabiyeyi buzlukta saklayabilir miyiz?
Kek bile saklayabilirsin tatlım hiç bir şey olmuyor.
Benim buzlukla

Kalem böreği
Poğaça
Börek
Kurabiye
Kek

Hepicigi var.. (misafir bol geliyirda bebekle her zaman insan yapamıyor hazır olmalı)

Kek bile saklayabilirsin tatlım hiç bir şey olmuyor.
Benim buzlukla

Kalem böreği
Poğaça
Börek
Kurabiye
Kek

Hepicigi var.. (misafir bol geliyirda bebekle her zaman insan yapamıyor hazır olmalı)
Aynen öyle canım teşekkür ederim benimde 2 buçuk yaşında kızım ve 4 aylık oglum var sürekli bebek görmeye gelenler oluyor buzluk süper nimet:)) ya keki bende duydum hic denemedim onuda bi deniycem :)

Aynen öyle canım teşekkür ederim benimde 2 buçuk yaşında kızım ve 4 aylık oglum var sürekli bebek görmeye gelenler oluyor buzluk süper nimet:)) ya keki bende duydum hic denemedim onuda bi deniycem :)
Allah bağışlasın canım 2 buçuk yaşında olan kızın geceleri uyuyor mu? Gece emzirmesini ne zaman kestin? Uzmanlar 4 ila 6 ay arası diyor benim oğlum 3 buçuk aylıkken gece 1 kere uyanirdi 1 ay sonrasında diş başladı 10dk da bir uyanmaya başladı ondan beri alışkanlık 2 saatte bir kalkıyor hatta bazen sürekli kalkıyor .. senin nasıl durumlar?

Son düzenleme:
Kek bende denemedim.ama cay demlenene kdr olacaj bisey cirp at firina taze ve sicak yensin bence buzlukta kek olmaz sanki gerci deneyenler yazms guzel diye de ben keki pistigi an sevdgm.icin bana oyle geliyoda olabilir

Aminn canım cümlemizin.
Ben 19 aylıkken komple kestim emzirmeden ve kesince çok rahat ettim bağımlıydı resmen .gece gündüz emiyodu hicbisey yemiyodu simdi gayet güzel yemeğini yiyo geceleri de uyuyor uyansada su filan istiyip kendi dalıyor geri. Oğlumda 1-2 kere kalkıyor böyle iste

Günaydın kızlar.
Dünden kalan yemeklerim var. O yüzden yemek derdim yok bugün
Fikir olsun diye yazıyorum.
▪︎Ayran veya yayla çorbası
▪︎Orman kebabı
▪︎Damak tadınıza göre bulgur veya pirinç pilavı veya makarna
▪︎Üzüm hoşafı
Herkese kolay gelsin.

Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
@Lices_s
1 1mirac

[/QUOTE]

Peki nasıl kestin sütten ? Bazılari direk kesiyor gece isterse su falan veriyor (bir kaç arkadaşım) bazıları azaltarak kesiyor mesela gece 5 defa emiyorsa önce 3 sonra 1 sonra 0 a düşür diyor (yaklaşık 6 aydır gece kesmesine çalışıyor) bende denedim ama gece çocuk uyku sersemi olduğu için ara ara emip ara ara emmediginden serseme dönüyor ne yapacam bilemiyorum. Net.de bir doktorda çocuğa anlatın ve geceyi direk kesin yazmış ama her uyandığında yanında olun ilgilenin Çocuk meme ile değil sizin varliginizla kendini güvende hisseder demiş.

Mangal mangal mangal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…