- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.869
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.561
Corbada riske gitmezdim ilk yemek ağız tadına iyi gelirse gerisi için düşünülmez çünkü o yüzden en iyi yaptığım ve herkes tarafından beğenilenKızlar bu arada diyelim ki kayinvalideniz veya kayinvalide adayınızyemeğe gelecek.
Ne hazırlardınız?
Bende çok iyi yerim onu
Kadayıflı muhallebiyi cok iyi yaparım.
Karnıyarık denemeleri yapmam lazım bol bol
Menü gayet güzel ve uyumlu teşekkür ederim.
Ahh buraya geldiğimden beri tatilim sankiGünaydın kızlar. Bugün pazar. O yüzden tatil yapın, yemek yapmayın
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
@Cay6
beautifulsweet
@Lavinya Lavinya
@adel8893
@BenSero
@BBlair
@Kezmola
Blue0Pink
@Axelia
@Blue_Perii
Z zeLina
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Ufukta_bebek
@Minik meleklerim
ladymadyninablasi
@minik kalp0753
@Lices_s
Hımm nazar değer hersey güzel olmasın dimiCorbada riske gitmezdim ilk yemek ağız tadına iyi gelirse gerisi için düşünülmez çünkü o yüzden en iyi yaptığım ve herkes tarafından beğenilen
Domates çorbası ni yapardim
Ana yemek olarakta zor gözüken kolay yemek seçerdim maksak görünüş güzel olsun
İçi beşamelli garnitür dolu olan tavuk sarması yapardım
Eh yanına bir pilav yeter her şeyde güzel olmasın nazar değer sonra
Tatlı olarakta en sevdiği tatlıyı öğrenir onu yapardım az torpilden bir şey olmaz
Ortaya salata ve kapta salata ya da biber dolması bir de yoğurt üstü acı pul biber ile süslenmiş..
O zaman gelmelisin ehehe hem yemek yeriz beraber hem arkadaş olursun banaBende çok iyi yerim onukendimize yaparken patlıcanları fırında közleyip yapıyorum hafif olsun diye ama misafire kızartıyorum daha lezzetli oluyor kolay gelsin şimdiden
Ben de bugün köfte, piyaz ve pilav yapıyorum.
Ellerine sağlık canım ❤❤Bugün kuru fasulye, pilav, turşu var bende
Sus kız çaktırma iki saattir mutfaktayımKeskeee ya ama bize tatil yok hergun yemrk yapacagiz malesef
Benim yerime de yeTatil yapıcammm
Anneme gidicim bugün hazırcıyım yine
Nasılsa sarmalar dolmalar pastalar börekler yapılmıştır.
Bu topik bana pis boğazımı hatırlatıyor.
Halbuse diyet yapacağdım.
Çok basit ve çok lezzetli.Hiç yapmadım desem
Allah yardımcın olsun derdim sanırımKızlar bu arada diyelim ki kayinvalideniz veya kayinvalide adayınızyemeğe gelecek.
Ne hazırlardınız?
Ooo afiyet olsun.Bugün fırında balık geç patates var yanına salata
Dünden domates çorba var ama yenir mi bilmem
Mercimek yap o zaman.Ben o hakkımı dün kullandım maalesef bizde kışlık alışverişe çıktık karnımızı da doyurup geldik.. bugünde kemik suyuna bir çorba yapacağım ama nasıl bir şey olacağına karar veremedim miniğe de yedireceğim çünkü yanına da makarna yaparım sanırım..
VayyyyCorbada riske gitmezdim ilk yemek ağız tadına iyi gelirse gerisi için düşünülmez çünkü o yüzden en iyi yaptığım ve herkes tarafından beğenilen
Domates çorbası ni yapardim
Ana yemek olarakta zor gözüken kolay yemek seçerdim maksak görünüş güzel olsun
İçi beşamelli garnitür dolu olan tavuk sarması yapardım
Eh yanına bir pilav yeter her şeyde güzel olmasın nazar değer sonra
Tatlı olarakta en sevdiği tatlıyı öğrenir onu yapardım az torpilden bir şey olmaz
Ortaya salata ve kapta salata ya da biber dolması bir de yoğurt üstü acı pul biber ile süslenmiş..
Kavanoz mu?Ek olarak mercimek çorbası, semizotu ve puding pişirdim. 1 haftalık menüm hazırçorbayı kavanozlara sıcak doldurup vakumluyorum. Sulu yemeklere de aynı işlemi yapıyorum. Hafta içi kolaylık oluyor. Fasulyeyi 2 bardaktan haşladım. Onun da yiyeceğimiz kadarını kullanıp gerisini dolaba koyacağım. Hafta içi bitiremezsek yemeğini yapıp kavanozlarım.
Ayy böyle tekliflere her zaman açığımdırO zaman gelmelisin ehehe hem yemek yeriz beraber hem arkadaş olursun bana
Fırında közlemekben tavada alt üst kızartmıştım biraz, bu da harika bir fikir köz tadı daha bi lezzet katar.
Teşekkür ederim.
Sanırım onu yapacağım.. bebeği de düşününce işler iyice karışıyor..Ellerine sağlık canım ❤❤
Sus kız çaktırma iki saattir mutfaktayım
Benim yerime de ye
Çok basit ve çok lezzetli.
5 tane domatesi soy rendele
Tencereye iki kaşık sıvı yağ burkasın un koyup kavur, istersen miktarları artırabilirsin
Kavurduktan sonra domates rendesini bir iki çevir, ustune 1 lt su ekle. Piştikten sonra blenderden geçirip üstüne kadar veya dereotu koy. Bu kadar.
Allah yardımcın olsun derdim sanırım
Ayran çorbası
Taze fasulye veya etli türlü
Islim kebabı,pilav, su böreği
Ortaya mevsim salata, yogurtlu kabak salatası
Sekerpare
Ooo afiyet olsun.
Çorba dolapta idiyse bozulmaz yersin tabiki. Zaten bozulunca hemen anlıyorsun, tadı acayip oluyor.
Mercimek yap o zaman.
Vayyyy
Kavanoz mu?
Kavanoz mu?
ohhhhhhh afiyet olsun çok severimKizlar bn tantuni yapacagim karar verdimyanina kola turşu iyi gider
Ay burada çok iyiymişş
Keşke benide karnıyarık yapıp davet etselerKlasik Misafir menüm
Tavuk suyu çorba
Karnıyarık
Pilav
Salata
Börek
Kadayıflı muhallebi
Her misafirim en az bir kere bu menüye denk gelmiştir
Saklarsın canım.bişe olmazkiKızlarr meraba, elmalı kurabiyeyi buzlukta saklayabilir miyiz?
Gel ben sana yaparımKeşke benide karnıyarık yapıp davet etseler
Nasıl yapıyorsun?Evet. Yarım litrelik cam kavanozlara koyuyorum.