Ocağınıza Düştüm 😋

Kızlar tavuklu pilav yapcam ben bugün karar verdim. Ama tüm tavuk değil de sadece göğüs haşlasam sizce aynı olur mu hiç denemedim
Göğüs etinin tadı biraz daha tatsız sade oluyor but daha lezzetli oluyor bu yüzden gogusu genelde kavurularak yapılan yiyeceklerde tercih ederler..

üzerinde deri olmadığı için olsa gerek.

Göğüs etinin tadı biraz daha tatsız sade oluyor but daha lezzetli oluyor bu yüzden gogusu genelde kavurularak yapılan yiyeceklerde tercih ederler..

üzerinde deri olmadığı için olsa gerek.
Anladım canım o zaman güzel olmaz
Başka bi yemek düşüneyimmm
Teşekkür ederim

günaydın canım bnde domates çorbası yapcamda yanına belki makarna yaparım emin değilim

O nasıl kuzummm dur bakayım nete. Beşamelli falan bişeydi demi yanlış hatırlamıyprsam
Yok canım anlatıyım ben sana net.de uzun yazar şimdi

Patatesi dogra (biraz ince olsun patates dilimi gibide yapabilirsin yuvarlak tuvarlakta)
Bir kaba;
Krema
Süt
Tuz
Karabiber
Küçücük kekik kat karistir
Patatesin üstüne dok (patatesin üstüne geleecek kadar olsun olmazsa sütle cogalt)
220 derece 40 45 dk sürüyor patatesin cinsine göre bazen 1 saat

Daha ietada menü yok sonum menemen olacak gibi

Tavuklu pilav göğüsten yapılır zaten. sen nasıl yapıyorsun ki normalde?
Hani bebeğimm tüm tavuğu haşlayıp göğüsünü kullanırız ya normalde. Ama benim elimde tüm tavuk yokda direk göğüs var hatta üstünde başka bişey yazıyor göğüs değilde hatırlayamadım şimdi. Ondan bahsediyorum

Yuvarlak doğrarım ama tuvarlak zor olur
Krema yerine ne kullanabilirim pekiii

Ay yok kuru fasulye sevmiyorum. Mercimekli bulgur pilavı yapcam. Yanına da ne bulursam artık
Şimdi yeşilmercimeği yîkadım ısladım senin mesajı gördümöğlen dünden kalan pâcayı içtik.akşamda mercimekli bulgur pilavı çocuklara makarna yapıcam. Salata yoğurt.bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…