- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.869
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.601
Göğüs etinin tadı biraz daha tatsız sade oluyor but daha lezzetli oluyor bu yüzden gogusu genelde kavurularak yapılan yiyeceklerde tercih ederler..Kızlar tavuklu pilav yapcam ben bugün karar verdim. Ama tüm tavuk değil de sadece göğüs haşlasam sizce aynı olur mu hiç denemedim
Anladım canım o zaman güzel olmazGöğüs etinin tadı biraz daha tatsız sade oluyor but daha lezzetli oluyor bu yüzden gogusu genelde kavurularak yapılan yiyeceklerde tercih ederler..
üzerinde deri olmadığı için olsa gerek.
KurufasulyeAnladım canım o zaman güzel olmaz
Başka bi yemek düşüneyimmm
Teşekkür ederim
Ay yok kuru fasulye sevmiyorum. Mercimekli bulgur pilavı yapcam. Yanına da ne bulursam artıkKurufasulye
Pilav
Günaydın kızlar.
Dünden kalan yemeklerim var. O yüzden yemek derdim yok bugün
Fikir olsun diye yazıyorum.
▪︎Ayran veya yayla çorbası
▪︎Orman kebabı
▪︎Damak tadınıza göre bulgur veya pirinç pilavı veya makarna
▪︎Üzüm hoşafı
Herkese kolay gelsin.
@Kmsl Hnd
@HemGevezeHemDeli
O1deren87
@Cay6
@beautifulsweet
@Lavinya Lavinya
@adel8893
K KurkmantoluS
@BBlair
@Kezmola
Blue0Pink
@Axelia
@Blue_Perii
@zeLina
@MelodiminEsi
@beybisi35
U Ufukta_bebek
@Minik meleklerim
@ladymadyninablasi
minik kalp0753
@Lices_s
@Ayiyogi
Patates graten yap hem kolay hem müthiş lezzetli sadece pisimi biraz uzun ama o da fırında kendi kendine pişiyor zatenAy yok kuru fasulye sevmiyorum. Mercimekli bulgur pilavı yapcam. Yanına da ne bulursam artık
O nasıl kuzummm dur bakayım nete. Beşamelli falan bişeydi demi yanlış hatırlamıyprsamPatates graten yap hem kolay hem müthiş lezzetli sadece pisimi biraz uzun ama o da fırında kendi kendine pişiyor zaten
Tavuklu pilav göğüsten yapılır zaten. sen nasıl yapıyorsun ki normalde?Kızlar tavuklu pilav yapcam ben bugün karar verdim. Ama tüm tavuk değil de sadece göğüs haşlasam sizce aynı olur mu hiç denemedim
Yoğurtlu kızartma yapgünaydın canım bnde domates çorbası yapcamdayanına belki makarna yaparım emin değilim
Yoğurtlu kızartma yap
Gece gece de kızartma yapmak olmaz.kuzum eşim gece gelcek güzel fikirde soğuk eşim yemez
Gece gece de kızartma yapmak olmaz.
Haklisin.
En mantıklısı.işte böle şaşkın şaşkın kaldımkıymalı makarna yaparım olmazsa
En mantıklısı.
kıymalı, tavuklu, balıklı hepsi olur
Yok canım anlatıyım ben sana net.de uzun yazar şimdiO nasıl kuzummm dur bakayım nete. Beşamelli falan bişeydi demi yanlış hatırlamıyprsam
Daha ietada menü yok sonum menemen olacak gibiGünaydın kızlar.
Dünden kalan yemeklerim var. O yüzden yemek derdim yok bugün
Fikir olsun diye yazıyorum.
▪︎Ayran veya yayla çorbası
▪︎Orman kebabı
▪︎Damak tadınıza göre bulgur veya pirinç pilavı veya makarna
▪︎Üzüm hoşafı
Herkese kolay gelsin.
@Kmsl Hnd
@HemGevezeHemDeli
O1deren87
@Cay6
@beautifulsweet
@Lavinya Lavinya
@adel8893
K KurkmantoluS
@BBlair
@Kezmola
Blue0Pink
@Axelia
@Blue_Perii
@zeLina
@MelodiminEsi
@beybisi35
U Ufukta_bebek
@Minik meleklerim
@ladymadyninablasi
minik kalp0753
@Lices_s
@Ayiyogi
Aşk olsun yaaDaha ietada menü yok sonum menemen olacak gibi
Hani bebeğimm tüm tavuğu haşlayıp göğüsünü kullanırız ya normalde. Ama benim elimde tüm tavuk yokda direk göğüs var hatta üstünde başka bişey yazıyor göğüs değilde hatırlayamadım şimdi. Ondan bahsediyorumTavuklu pilav göğüsten yapılır zaten. sen nasıl yapıyorsun ki normalde?
Yuvarlak doğrarım ama tuvarlak zor olurYok canım anlatıyım ben sana net.de uzun yazar şimdi
Patatesi dogra (biraz ince olsun patates dilimi gibide yapabilirsin yuvarlak tuvarlakta)
Bir kaba;
Krema
Süt
Tuz
Karabiber
Küçücük kekik kat karistir
Patatesin üstüne dok (patatesin üstüne geleecek kadar olsun olmazsa sütle cogalt)
220 derece 40 45 dk sürüyor patatesin cinsine göre bazen 1 saat
Şimdi yeşilmercimeği yîkadım ısladım senin mesajı gördümAy yok kuru fasulye sevmiyorum. Mercimekli bulgur pilavı yapcam. Yanına da ne bulursam artık