Ocağınıza Düştüm 😋

Kızlar bu arada diyelim ki kayinvalideniz veya kayinvalide adayınız 😜 yemeğe gelecek.
Ne hazırlardınız?
Corbada riske gitmezdim ilk yemek ağız tadına iyi gelirse gerisi için düşünülmez çünkü o yüzden en iyi yaptığım ve herkes tarafından beğenilen

Domates çorbası ni yapardim

Ana yemek olarakta zor gözüken kolay yemek seçerdim maksak görünüş güzel olsun

İçi beşamelli garnitür dolu olan tavuk sarması yapardım

Eh yanına bir pilav yeter her şeyde güzel olmasın nazar değer sonra

Tatlı olarakta en sevdiği tatlıyı öğrenir onu yapardım az torpilden bir şey olmaz :sus:

Ortaya salata ve kapta salata ya da biber dolması bir de yoğurt üstü acı pul biber ile süslenmiş..

😍
Kadayıflı muhallebiyi cok iyi yaparım.
Karnıyarık denemeleri yapmam lazım bol bol😜
Menü gayet güzel ve uyumlu teşekkür ederim. 🙂
Bende çok iyi yerim onu :kk77: kendimize yaparken patlıcanları fırında közleyip yapıyorum hafif olsun diye ama misafire kızartıyorum daha lezzetli oluyor😊 kolay gelsin şimdiden😁

Ahh buraya geldiğimden beri tatilim sanki :KK70: bugün güveç var fırına vericez şimdi sonra da yuzmeceee denizden çıkınca da lop lop yeme
(Ama diyetteyim goyaaa :ıslık: caktirmasin kimse)

Corbada riske gitmezdim ilk yemek ağız tadına iyi gelirse gerisi için düşünülmez çünkü o yüzden en iyi yaptığım ve herkes tarafından beğenilen

Tatlı olarakta en sevdiği tatlıyı öğrenir onu yapardım az torpilden bir şey olmaz :sus:

Ortaya salata ve kapta salata ya da biber dolması bir de yoğurt üstü acı pul biber ile süslenmiş..
Hımm nazar değer hersey güzel olmasın dimi 😜
O heyecanla bir sakarlık yaparım gibi.
Tavuk sarma hiç aklıma gelmemişti.
Güzel fikirler oluyor bana teşekkür ederim 😍

Bende çok iyi yerim onu :kk77: kendimize yaparken patlıcanları fırında közleyip yapıyorum hafif olsun diye ama misafire kızartıyorum daha lezzetli oluyor😊 kolay gelsin şimdiden😁
O zaman gelmelisin ehehe hem yemek yeriz beraber hem arkadaş olursun bana😍
Fırında közlemek🤨 ben tavada alt üst kızartmıştım biraz, bu da harika bir fikir köz tadı daha bi lezzet katar. 😋
Teşekkür ederim. 😍😘

Ben de bugün köfte, piyaz ve pilav yapıyorum.

Ek olarak mercimek çorbası, semizotu ve puding pişirdim. 1 haftalık menüm hazır😁 çorbayı kavanozlara sıcak doldurup vakumluyorum. Sulu yemeklere de aynı işlemi yapıyorum. Hafta içi kolaylık oluyor. Fasulyeyi 2 bardaktan haşladım. Onun da yiyeceğimiz kadarını kullanıp gerisini dolaba koyacağım. Hafta içi bitiremezsek yemeğini yapıp kavanozlarım.

Bugün kuru fasulye, pilav, turşu var bende 🤗
Ellerine sağlık canım ❤❤
Keskeee ya ama bize tatil yok hergun yemrk yapacagiz malesef :KK43:
Sus kız çaktırma iki saattir mutfaktayım 😒😒😒
Tatil yapıcammm :KK53:
Anneme gidicim bugün hazırcıyım yine😜
Nasılsa sarmalar dolmalar pastalar börekler yapılmıştır.
Bu topik bana pis boğazımı hatırlatıyor.
Halbuse diyet yapacağdım. :KK53: :KK53:
Benim yerime de ye 😋😋😋
Hiç yapmadım desem😒😒😒
Çok basit ve çok lezzetli.
5 tane domatesi soy rendele
Tencereye iki kaşık sıvı yağ burkasın un koyup kavur, istersen miktarları artırabilirsin
Kavurduktan sonra domates rendesini bir iki çevir, ustune 1 lt su ekle. Piştikten sonra blenderden geçirip üstüne kadar veya dereotu koy. Bu kadar.
Kızlar bu arada diyelim ki kayinvalideniz veya kayinvalide adayınız 😜 yemeğe gelecek.
Ne hazırlardınız?
Allah yardımcın olsun derdim sanırım 🤣🤣🤣
Ayran çorbası
Taze fasulye veya etli türlü
Islim kebabı,pilav, su böreği
Ortaya mevsim salata, yogurtlu kabak salatası
Sekerpare
Bugün fırında balık geç patates var yanına salata
Dünden domates çorba var ama yenir mi bilmem
Ooo afiyet olsun.
Çorba dolapta idiyse bozulmaz yersin tabiki. Zaten bozulunca hemen anlıyorsun, tadı acayip oluyor. 🤢
Ben o hakkımı dün kullandım maalesef bizde kışlık alışverişe çıktık karnımızı da doyurup geldik.. bugünde kemik suyuna bir çorba yapacağım ama nasıl bir şey olacağına karar veremedim miniğe de yedireceğim çünkü yanına da makarna yaparım sanırım..
Mercimek yap o zaman.

Vayyyy 👍👍👍👍
Ek olarak mercimek çorbası, semizotu ve puding pişirdim. 1 haftalık menüm hazır😁 çorbayı kavanozlara sıcak doldurup vakumluyorum. Sulu yemeklere de aynı işlemi yapıyorum. Hafta içi kolaylık oluyor. Fasulyeyi 2 bardaktan haşladım. Onun da yiyeceğimiz kadarını kullanıp gerisini dolaba koyacağım. Hafta içi bitiremezsek yemeğini yapıp kavanozlarım.
Kavanoz mu?

O zaman gelmelisin ehehe hem yemek yeriz beraber hem arkadaş olursun bana😍
Fırında közlemek🤨 ben tavada alt üst kızartmıştım biraz, bu da harika bir fikir köz tadı daha bi lezzet katar. 😋
Teşekkür ederim. 😍😘
Ayy böyle tekliflere her zaman açığımdır😍 kv.ni de oyalarım arada😂 rica ederim 😙

Ellerine sağlık canım ❤❤

Sus kız çaktırma iki saattir mutfaktayım 😒😒😒

Benim yerime de ye 😋😋😋

Çok basit ve çok lezzetli.
5 tane domatesi soy rendele
Tencereye iki kaşık sıvı yağ burkasın un koyup kavur, istersen miktarları artırabilirsin
Kavurduktan sonra domates rendesini bir iki çevir, ustune 1 lt su ekle. Piştikten sonra blenderden geçirip üstüne kadar veya dereotu koy. Bu kadar.

Allah yardımcın olsun derdim sanırım 🤣🤣🤣
Ayran çorbası
Taze fasulye veya etli türlü
Islim kebabı,pilav, su böreği
Ortaya mevsim salata, yogurtlu kabak salatası
Sekerpare

Ooo afiyet olsun.
Çorba dolapta idiyse bozulmaz yersin tabiki. Zaten bozulunca hemen anlıyorsun, tadı acayip oluyor. 🤢

Mercimek yap o zaman.

Vayyyy 👍👍👍👍

Kavanoz mu?
Sanırım onu yapacağım.. bebeği de düşününce işler iyice karışıyor..😊

X