- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.521
Sağol canım iyi geceler öpüldünAfiyet olsun canım hadi ben. Kaçar iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım iyi geceler öpüldünAfiyet olsun canım hadi ben. Kaçar iyi geceler
Keşke yakın olsa tam 7 saat sürüyorHayırlı yolculuklar o zaman.
Ben yakında bir yer zannetim.
Maşallah canım çokta korkma artık bu haftayı doldurduktan sonra Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz11 haftyaa girdik canm şükür
Geçti korkularım zaten canım benim bide doktara gidip görsek iyi şeyler duysak benden iyisi yok ❤Maşallah canım çokta korkma artık bu haftayı doldurduktan sonra Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz
Oh ellerine sağlık şimdiden afiyet olsunKızlar günün ilk menüsü benden gelsin
Fırında mantarlı balık
Roka salatası
Turşu
Çorbaya karar veremedim daha
Evet yaa keşke. Ama hayat şartları işteKeşke yakın olsa tam 7 saat sürüyor
Allah ailenizle sağlıklı sıhhatli ömürler versin canımEşimin bugün Doğum günü ona karın mumbar yaptım çokkk mutlu olduuuuu
Daha neler.Her gün yemek yapamıyorum artık canım ondan katılmıyorum bir şey yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi
Her zaman dakik mi olacağız?Ay kızlar geç kaldım bugün.sabah kahvaltı yyapıp kışlık kıyafet alışverişi ne ćıktık.gelince arkadaşım aradı parka çıkalım dedi.hemen son hızla poğaça yaptîm.eve geç geldik.hemen biraz patates kızarttım çayla yedikyarın paça çorbası yapacam.
Tek çeşit bence daha makbul.Taze barbunya
sadece bu. Bugunki menum. Patlicanlari digrayip tuzlu suya koydum yuruyuse ciktim eve donemedim yalan oldu biraz
Kiz patlıcanlar bozulur. Fazla bekletme diyecektim ki sen yazmissin.Bol yürüyüşler canım ama akşam patlıcanlarını yap bence yoksa çürür
Sıkıntı yoksa gez toz tabiki.Bende hamdolsun iyim bugün dananın kuyruğunu kopardım insan yüzü görmeye gittim
Kalk gidelim çok komik. Seyretmeni tavsiye ederimAynen yaaa hiç bişey yok tv de
Kiz ne kahvesiValla ya bende mi kahve içsem acap
Yapma sakınKızzzz gel ben sana yaparım
Duyarsın canım ne zaman görüş günüGeçti korkularım zaten canım benim bide doktara gidip görsek iyi şeyler duysak benden iyisi yok ❤
Şimdiden ellerine sağlık kuzum benim çorba kültürüm yok yardımcı olamayacağımKızlar günün ilk menüsü benden gelsin
Fırında mantarlı balık
Roka salatası
Turşu
Mevsimi geçmeden bol bol domates çorbası içinKızlar günün ilk menüsü benden gelsin
Fırında mantarlı balık
Roka salatası
Turşu
Bugün kuru fasulye, pilav, turşu var bendeGünaydın kızlar. Bugün pazar. O yüzden tatil yapın, yemek yapmayın
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
@Lices_s
Ve beklenen mesaj buydu işte buGünaydın kızlar. Bugün pazar. O yüzden tatil yapın, yemek yapmayın
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
@Lices_s
Keskeee ya ama bize tatil yok hergun yemrk yapacagiz malesefGünaydın kızlar. Bugün pazar. O yüzden tatil yapın, yemek yapmayın
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
@Lices_s
Dışarda yiyin bugün de.Keskeee ya ama bize tatil yok hergun yemrk yapacagiz malesef
Bnde mi köfte yapsam kii aklimda deli sorularBen de bugün köfte, piyaz ve pilav yapıyorum.