- 13 Kasım 2009
- 4.692
- 1.586
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.481
Benim dünün favorisi yeşil fasulyem var
Yanına bir tarhana çorbası yapayım yeter bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterli bence afiyet olsun şimdidenBenim dünün favorisi yeşil fasulyem var
Her gün yemek yapamıyorum artık canım ondan katılmıyorum bir şey yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi@Lices_s kız uğramıyorsun buralara.
Ohhhhhh hem gezmeli hem alışverişli olmuşşş missssssssAy kızlar geç kaldım bugün.sabah kahvaltı yyapıp kışlık kıyafet alışverişi ne ćıktık.gelince arkadaşım aradı parka çıkalım dedi.hemen son hızla poğaça yaptîm.eve geç geldik.hemen biraz patates kızarttım çayla yedikyarın paça çorbası yapacam.
Aynen.ya bizim sınıf toplu beslenmeye döndü Benim yapmama daha var ama ben 15 kişilik krep nasıl yapacam yawOhhhhhh hem gezmeli hem alışverişli olmuşşş missssssss
15 tane mi yapıcaksınAynen.ya bizim sınıf toplu beslenmeye döndü Benim yapmama daha var ama ben 15 kişilik krep nasıl yapacam yaw
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar güzel kadınlar
Bol yürüyüşler canım ama akşam patlıcanlarını yap bence yoksa çürürTaze barbunya
sadece bu. Bugunki menum. Patlicanlari digrayip tuzlu suya koydum yuruyuse ciktim eve donemedim yalan oldu biraz
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar güzel kadınlar
Hayırlı akşamlar canım
Nasılsınız güzellerHayırlı akşamlar
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınız güzeller
İyiyim canım minnoşumu uyuttum kahve keyfi yapıyorum sen ne yapıyorsun bakalımNasılsınız güzeller
Bende hamdolsun iyim bugün dananın kuyruğunu kopardım insan yüzü görmeye gittimİyiyim canım sen nasılsın
Of afiyet olsun canım bende napim oturuyom öyle tv bise yok bunaldım attım kendimi burayaİyiyim canım minnoşumu uyuttum kahve keyfi yapıyorum sen ne yapıyorsun bakalım
Aynen yaaa hiç bişey yok tv deOf afiyet olsun canım bende napim oturuyom öyle tv bise yok bunaldım attım kendimi buraya
Kız çık gez tabiki de evde oturup napacanOf afiyet olsun canım bende napim oturuyom öyle tv bise yok bunaldım attım kendimi buraya