- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.501
Valla ya bende mi kahve içsem acapAynen yaaa hiç bişey yok tv de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya bende mi kahve içsem acapAynen yaaa hiç bişey yok tv de
Kızzzz gel ben sana yaparımValla ya bende mi kahve içsem acap
Benim tehlikeli donem ya doktor dinlen dedi eşim bunu biraz abarttı bidaki kontrole kadar böyleyim gibi ama bugün insan yüzü görmeye gittimKız çık gez tabiki de evde oturup napacan
Kızıma hamileyken hergün gezmelerdeydim Doğum yapıcam evde sıkılırım diye hiç oturmamıştım valla bol bol gez
Oooo kaynana nerde kız nasıl izin verdi kendinden başkasını görmeneBende hamdolsun iyim bugün dananın kuyruğunu kopardım insan yüzü görmeye gittim
Oy sağol canım yapmış kadar oldunKızzzz gel ben sana yaparım
Kaynana evde yoktu dün dedim bise demedi Yigenime kız bakmaya gittimOooo kaynana nerde kız nasıl izin verdi kendinden başkasını görmene
Hayırlı işler peşinde hamiş iyi yaptın valla duvara bakmaktan boğuluyor insanKaynana evde yoktu dün dedim bise demedi Yigenime kız bakmaya gittim
Anladım canım ben de 3 ay boyumca yattım düşük tehlikem vardı ama sonrasında bir açıldım pir açıldım hergün gezmelerdeydim 9. Aya girdiğimde denize bile gittim her gören diyordu kızım doğuracan diye bende yok zamanı var diyordumBenim tehlikeli donem ya doktor dinlen dedi eşim bunu biraz abarttı bidaki kontrole kadar böyleyim gibi ama bugün insan yüzü görmeye gittim
Niye kız kaynanası karışıyor muOooo kaynana nerde kız nasıl izin verdi kendinden başkasını görmene
Evet hayırlı işler inşallah hayırlı olur canm sorma valla kaç gündür evdeyim dellenecemHayırlı işler peşinde hamiş iyi yaptın valla duvara bakmaktan boğuluyor insan
Bende bu dönemi bi atlatayım şu kontorele i gidelim bende acilacam valla karismiyo da tehlikeli dönem diye üstüme düşüyorlar eşimleAnladım canım ben de 3 ay boyumca yattım düşük tehlikem vardı ama sonrasında bir açıldım pir açıldım hergün gezmelerdeydim 9. Aya girdiğimde denize bile gittim her gören diyordu kızım doğuracan diye bende yok zamanı var diyordum
Veeee sonuç 1 hafta erken suyum geldi acil doğurdummmm
Niye kız kaynanası karışıyor mu
Yat canım dinlen biraz da naz yapppp boşverEvet hayırlı işler inşallah hayırlı olur canm sorma valla kaç gündür evdeyim dellenecem
Bende bu dönemi bi atlatayım şu kontorele i gidelim bende acilacam valla karismiyo da tehlikeli dönem diye üstüme düşüyorlar eşimle
Allah pişman etmesin canım neyseki az kaldı bu dönemi atlatmana şuan tam kaç haftalıkEvet hayırlı işler inşallah hayırlı olur canm sorma valla kaç gündür evdeyim dellenecem
Bende bu dönemi bi atlatayım şu kontorele i gidelim bende acilacam valla karismiyo da tehlikeli dönem diye üstüme düşüyorlar eşimle
Kız yatmaktan bi yerlerim şişecek hamilelikte zaten kilo alcam duba gibi olmaktan korkuyomYat canım dinlen biraz da naz yapppp boşver
11 haftyaa girdik canm şükürAllah pişman etmesin canım neyseki az kaldı bu dönemi atlatmana şuan tam kaç haftalık
Bişey olmaz kız ben 22 kilo aldımKız yatmaktan bi yerlerim şişecek hamilelikte zaten kilo alcam duba gibi olmaktan korkuyom
Kaç kiloydun hamile olduğundaBişey olmaz kız ben 22 kilo aldım
İlk kızımda 58 kilo ile hamşle kaldım ilk 3 ayda 5 kilo verdim Doğuma 75 kilo ile girdimKaç kiloydun hamile olduğunda
Ben hamile kalmdan önce 64 idim. Gecenlerde sağlık ocağına gittim tartıldım 62 olmuşum. Şuan hiç bilmiyorum korkudan tartılmıyorum önceden 55 idim evlilik yaramadı banaİlk kızımda 58 kilo ile hamşle kaldım ilk 3 ayda 5 kilo verdim Doğuma 75 kilo ile girdim
2. Kızımda 60 kilo ile hamşle kaldım hiç zayıflamadım 82.5 ile Doğuma girdim
Doğumdan 6 ay sonra 58 kiloya kadar geri indim şuanda 65 kiloyum
Sen kaç kilosun
Kız ben evlendiğimde 45 dimmBen hamile kalmdan önce 64 idim. Gecenlerde sağlık ocağına gittim tartıldım 62 olmuşum. Şuan hiç bilmiyorum korkudan tartılmıyorum önceden 55 idim evlilik yaramadı bana
O zayıf halimle hamile kalsaydım iyiydi ama dediğin gibi bebem sağlıklı olsunKız ben evlendiğimde 45 dimm
Kiloyu dert etme canım bebiş sağlıklı olsun kilo verilir
Muz ceviz yoğurt balık
Bol bol ye canım
Afiyet olsun canım hadi ben. Kaçar iyi gecelerO zayıf halimle hamile kalsaydım iyiydi ama dediğin gibi bebem sağlıklı olsun
Evet yiyorum onları canm