Ocağınıza Düştüm 😋

Kız çık gez tabiki de evde oturup napacan

Kızıma hamileyken hergün gezmelerdeydim Doğum yapıcam evde sıkılırım diye hiç oturmamıştım valla bol bol gez
Benim tehlikeli donem ya doktor dinlen dedi eşim bunu biraz abarttı bidaki kontrole kadar böyleyim gibi ama bugün insan yüzü görmeye gittim

Benim tehlikeli donem ya doktor dinlen dedi eşim bunu biraz abarttı bidaki kontrole kadar böyleyim gibi ama bugün insan yüzü görmeye gittim
Anladım canım ben de 3 ay boyumca yattım düşük tehlikem vardı ama sonrasında bir açıldım pir açıldım hergün gezmelerdeydim 9. Aya girdiğimde denize bile gittim her gören diyordu kızım doğuracan diye bende yok zamanı var diyordum
Veeee sonuç 1 hafta erken suyum geldi acil doğurdummmm
Oooo kaynana nerde kız nasıl izin verdi kendinden başkasını görmene
Niye kız kaynanası karışıyor mu

Hayırlı işler peşinde hamiş iyi yaptın valla duvara bakmaktan boğuluyor insan
Evet hayırlı işler inşallah hayırlı olur canm sorma valla kaç gündür evdeyim dellenecem
Bende bu dönemi bi atlatayım şu kontorele i gidelim bende acilacam valla karismiyo da tehlikeli dönem diye üstüme düşüyorlar eşimle

Yat canım dinlen biraz da naz yapppp boşver

Allah pişman etmesin canım neyseki az kaldı bu dönemi atlatmana şuan tam kaç haftalık

Kaç kiloydun hamile olduğunda
İlk kızımda 58 kilo ile hamşle kaldım ilk 3 ayda 5 kilo verdim Doğuma 75 kilo ile girdim

2. Kızımda 60 kilo ile hamşle kaldım hiç zayıflamadım 82.5 ile Doğuma girdim

Doğumdan 6 ay sonra 58 kiloya kadar geri indim şuanda 65 kiloyum

Sen kaç kilosun

Ben hamile kalmdan önce 64 idim. Gecenlerde sağlık ocağına gittim tartıldım 62 olmuşum. Şuan hiç bilmiyorum korkudan tartılmıyorum önceden 55 idim evlilik yaramadı bana

Ben hamile kalmdan önce 64 idim. Gecenlerde sağlık ocağına gittim tartıldım 62 olmuşum. Şuan hiç bilmiyorum korkudan tartılmıyorum önceden 55 idim evlilik yaramadı bana
Kız ben evlendiğimde 45 dimm

Kiloyu dert etme canım bebiş sağlıklı olsun kilo verilir

Muz ceviz yoğurt balık
Bol bol ye canım

Kız ben evlendiğimde 45 dimm

Kiloyu dert etme canım bebiş sağlıklı olsun kilo verilir

Muz ceviz yoğurt balık
Bol bol ye canım
O zayıf halimle hamile kalsaydım iyiydi ama dediğin gibi bebem sağlıklı olsun
Evet yiyorum onları canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…