- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.461
Aynen menü belli olunca yapması çok kolayMenü belli olunca yapması kolay oluyor. Yemek tapmak değil de ne yemek yapsam kısmı yorucu.
Ohhhhhh en sevdiğim menü afiyet olsunMersin'e babamın yanına gidiyoruz bugün yemekler ondan
Menüsü
Fırında tavuk patates
Közlenmiş domates biber
Pilav
Ohhhhhh afiyet olsun canımKızlaaarr nasılsınız uzun süredir giremedim
Baya yoğundum bu hafta
Bugünkü menüm dünden kalan yemekler :)
Dün misafirlerim vardı çaya
Onların menüsü
Kalem böreği
Poğaça
Gelin tatlısı
Kısır
Kıyma soslu yoğurtlu makarna
Önce ki gün menüsü
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
Yoğurt
Önce ki.güni yine çaya misafirim vardı
Menüm dnküyle aynıydı hemen hemen :)
Bugünde kalan bi sürü şey var
Anneme gitmeyi düşünüyorum ama bakalımm
Hepinize kolay gelsiinn
Aynen yaaaa benim eşim de kızım da hep yemek seçiyorlar beğenmediği yemekler varsa sucuklu yumurta yiyorlar yaptığım yemeği de ben yiyorum 3 günKız her gün napacan diye düşünmek zor valla bide evde yemek seçen olunca daha zor
Benim de sucuktan çok midem bulanmıştıBir de kokusundan sen rahatsız oluyorsan daha da zor oluyor.
Ben kıymadan iğrenmiştim mesela. Eşimi bekliyordum ki gelsin kıyma kavursun.
Afiyet olsun cqnım anne yemeği candırBen bugün annemlerdeyim. Yemekte hamsi var.
AnkaraaaNerde oturuyorsunuz canım?
Inşallah canim hamile misinBana da dua et canımm inşallah benimde midem bulanır artık bebiştenRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinn
Amin inşallah canımAminnn
Gör bak nasıl geçecek günler. Doğacak da büyüyecek de delikanlı olacak.
Niye böyle dediysem
Zor valla rabbim yardımcımız olsun kuzumAynen menü belli olunca yapması çok kolay
Ohhhhhh en sevdiğim menü afiyet olsun
Ohhhhhh afiyet olsun canım
Aynen yaaaa benim eşim de kızım da hep yemek seçiyorlar beğenmediği yemekler varsa sucuklu yumurta yiyorlar yaptığım yemeği de ben yiyorum 3 gün
Benim de sucuktan çok midem bulanmıştı
Inşallah canim hamile misin
Inşallah tez zamanda nasip olur canmYok değilim canım ama istiyorummm
Biz bugün dışarda yiyeceğiz adana dürüm çocuklar istiyor yanına haydari kornişon ve ezme getiriyorlar ayranla müthiş oluyorGünaydınnnn hamarat ve becerikli hatunlar.
Ben ne yapacağıma daha karar veremedim ama örnek menü yazayım fikir olsun diye.
▪︎Mercimek çorbası
▪︎Patlıcan musakka
▪︎Pirinç veya bulgur pilavı
▪︎Ayran
▪︎Tatlı olarak da havuçlu bisküvili pasta
Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd dün yazdin ❤❤
@HemGevezeHemDeli
@O1deren87
@Cay6
@beautifulsweet
@Lavinya Lavinya
-Adel-
@BenSero
@BBlair
@Kezmola
Blue0Pink
@Axelia
@Blue_Perii
@zeLina
@MelodiminEsi
@beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
@ladymadyninablasi
@minik kalp0753
Aynen canım çok zor o değilde küçük cadı da bu gidişle onlar gibi yiyecekkkZor valla rabbim yardımcımız olsun kuzumher gün cızbız yapcan ki yesinler
Görüyo iyi bise gibi oda yapiyo kuzum ama iyi yapmiyolarAynen canım çok zor o değilde küçük cadı da bu gidişle onlar gibi yiyecekkk
Aynen canım yaaa varya bayılıyorum herşeyi yiyen çocuklara onları görünce mutlu oluyorum büyük kızım çok seçici inşallah küçüğüm öyle olmazGörüyo iyi bise gibi oda yapiyo kuzum ama iyi yapmiyolar
Eşinle konuş bence canım durumu ilerde iyi olmaz inşallah küçüğün öyle olmazAynen canım yaaa varya bayılıyorum herşeyi yiyen çocuklara onları görünce mutlu oluyorum büyük kızım çok seçici inşallah küçüğüm öyle olmaz
Herşeyi yer
Yok cqnım konuşsam da sevmiyor öyle alışmış bu saatten sonra sevdiremem zaten,,, ama ben yine de sebzemi filan yaparım yer yemez artık karışmıyorumEşinle konuş bence canım durumu ilerde iyi olmaz inşallah küçüğün öyle olmazbende herşeyi yiyen bebelere bayiliyom
Eşim için değil canm çocuğa örnek olmasın ama kivik onlara benzemez inşallahYok cqnım konuşsam da sevmiyor öyle alışmış bu saatten sonra sevdiremem zaten,,, ama ben yine de sebzemi filan yaparım yer yemez artık karışmıyorum
Aynen canımEşim için değil canm çocuğa örnek olmasın ama kivik onlara benzemez inşallah
Afiyet olsun.Ben bugün annemlerdeyim. Yemekte hamsi var.
Hayırlı yolculuklar o zaman.Ankaraaa
Vallahi bilmiyorum öyle yazasım geldiAmin inşallah canımcevremde erkek diyen çoğalıyor erkek mi olcak nedir
Nerden bulak bacım hergün cizbiziZor valla rabbim yardımcımız olsun kuzumher gün cızbız yapcan ki yesinler
Ohh missBiz bugün dışarda yiyeceğiz adana dürüm çocuklar istiyor yanına haydari kornişon ve ezme getiriyorlar ayranla müthiş oluyor
Amin inşallah canım benimde isteğim sağlıklı hayırlı olması ama kv erkek diyip canımı sıkıyo biraz.Afiyet olsun.
Hayırlı yolculuklar o zaman.
Ben yakında bir yer zannetim.
Vallahi bilmiyorum öyle yazasım geldi
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat etsin de cinsiyeti önemli değil
Nerden bulak bacım hergün cizbizi
Her gün yap, ay sonunda karar verir yemek seçmemeye
Ohh miss
Afiyet olsun.
Bugün tekim yoğurtlu makarna bana yeterGünaydınnnn hamarat ve becerikli hatunlar.
Ben ne yapacağıma daha karar veremedim ama örnek menü yazayım fikir olsun diye.
▪︎Mercimek çorbası
▪︎Patlıcan musakka
▪︎Pirinç veya bulgur pilavı
▪︎Ayran
▪︎Tatlı olarak da havuçlu bisküvili pasta
Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd dün yazdin ❤❤
@HemGevezeHemDeli
@O1deren87
@Cay6
@beautifulsweet
@Lavinya Lavinya