Ocağınıza Düştüm 😋

Menü belli olunca yapması kolay oluyor. Yemek tapmak değil de ne yemek yapsam kısmı yorucu.
Aynen menü belli olunca yapması çok kolay
Mersin'e babamın yanına gidiyoruz bugün yemekler ondan
Menüsü
Fırında tavuk patates
Közlenmiş domates biber
Pilav
Ohhhhhh en sevdiğim menü afiyet olsun
Ohhhhhh afiyet olsun canım
Kız her gün napacan diye düşünmek zor valla bide evde yemek seçen olunca daha zor
Aynen yaaaa benim eşim de kızım da hep yemek seçiyorlar beğenmediği yemekler varsa sucuklu yumurta yiyorlar yaptığım yemeği de ben yiyorum 3 gün
Bir de kokusundan sen rahatsız oluyorsan daha da zor oluyor.
Ben kıymadan iğrenmiştim mesela. Eşimi bekliyordum ki gelsin kıyma kavursun.
Benim de sucuktan çok midem bulanmıştı

Zor valla rabbim yardımcımız olsun kuzum her gün cızbız yapcan ki yesinler

Biz bugün dışarda yiyeceğiz adana dürüm çocuklar istiyor yanına haydari kornişon ve ezme getiriyorlar ayranla müthiş oluyor

Aynen canım yaaa varya bayılıyorum herşeyi yiyen çocuklara onları görünce mutlu oluyorum büyük kızım çok seçici inşallah küçüğüm öyle olmaz
Herşeyi yer
Eşinle konuş bence canım durumu ilerde iyi olmaz inşallah küçüğün öyle olmaz bende herşeyi yiyen bebelere bayiliyom

Eşinle konuş bence canım durumu ilerde iyi olmaz inşallah küçüğün öyle olmaz bende herşeyi yiyen bebelere bayiliyom
Yok cqnım konuşsam da sevmiyor öyle alışmış bu saatten sonra sevdiremem zaten,,, ama ben yine de sebzemi filan yaparım yer yemez artık karışmıyorum

Yok cqnım konuşsam da sevmiyor öyle alışmış bu saatten sonra sevdiremem zaten,,, ama ben yine de sebzemi filan yaparım yer yemez artık karışmıyorum
Eşim için değil canm çocuğa örnek olmasın ama kivik onlara benzemez inşallah

Ben bugün annemlerdeyim. Yemekte hamsi var.
Afiyet olsun.
Hayırlı yolculuklar o zaman.
Ben yakında bir yer zannetim.
Amin inşallah canım cevremde erkek diyen çoğalıyor erkek mi olcak nedir
Vallahi bilmiyorum öyle yazasım geldi
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat etsin de cinsiyeti önemli değil
Zor valla rabbim yardımcımız olsun kuzum her gün cızbız yapcan ki yesinler
Nerden bulak bacım hergün cizbizi
Her gün yap, ay sonunda karar verir yemek seçmemeye
Biz bugün dışarda yiyeceğiz adana dürüm çocuklar istiyor yanına haydari kornişon ve ezme getiriyorlar ayranla müthiş oluyor
Ohh miss
Afiyet olsun.

Amin inşallah canım benimde isteğim sağlıklı hayırlı olması ama kv erkek diyip canımı sıkıyo biraz.
Yemek seçen onu istiyo e çalışmayınca ay sonunu neden düşünsün ki

Bugün tekim yoğurtlu makarna bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…