- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.421
Hepimiz anlaşmış gibiHep senin ve O1deren87 in yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz anlaşmış gibiHep senin ve O1deren87 in yüzünden
Ama olmadıFirinda levrek patates kola
Senmi yapcan kızŞimdiden yarının menüsünü yazayım
Karın mumbar yapıcam
Evetttttttt cadı kızım durursa da yapıcam inşallahhhSenmi yapcan kız
Becerikli hatun kolay gelsin kız.Şimdiden yarının menüsünü yazayım
Karın mumbar yapıcam
Sağol canımBecerikli hatun kolay gelsin kız.
Ben hiç yapmadım da yemedim de.
Hımm iyi iyi afiyet olsun.ben şimdiden düşünüyorum ne yapsamEvetttttttt cadı kızım durursa da yapıcam inşallahhh
Yarın kocişimin doğumgünü hediye olsun dimi
Adanalı olmak böyle bir şey demek kiEvetttttttt cadı kızım durursa da yapıcam inşallahhh
Yarın kocişimin doğumgünü hediye olsun dimi
Biz de hiç yapan görmedim. Hani var da ben yapmıyor değilim. Yemek kültürümüzde yokSağol canım
Çok büyük bi eksiklik kızzzz çok güzel oluyor
3 4 günlük menüm belliiiiiHımm iyi iyi afiyet olsun.ben şimdiden düşünüyorum ne yapsam
Yaz kız menünü hemen .merak ettim.bizde kopya ćekelim.ben menüye değil bakliyat falan yapmazsın dedim3 4 günlük menüm belliiiii
Hani yapamazdım
Tavuk sote veya tavuk budu falan yap bari yanınaBenim de yarin ki menum belli hafif seylerle gidicem sabah dr kontrolum var eve gelince zaten is yapmak istemem bir de mide yanmam olunca gecistircem biraz
Yogurtlu patlican
Salata
Menum inanilmaz degil mi
Evet canım güzel oluyor ama bilmeyenin de midesi bulanıyor nasıl yiyorsunuz diye sen nereleisinAdanalı olmak böyle bir şey demek ki
Yok kız millet doğum günü için pasta yapar, sen mumbar dolmasıEvet canım güzel oluyor ama bilmeyenin de midesi bulanıyor nasıl yiyorsunuz diye sen nereleisin
Yarın karın mumbarYaz kız menünü hemen .merak ettim.bizde kopya ćekelim.ben menüye değil bakliyat falan yapmazsın dedim
Eşim yaşpasta filan sevmez hediyeyi beğenmez parfümü de yeni aldıYok kız millet doğum günü için pasta yapar, sen mumbar dolması
Hoşuma gitti yani
Nüfusta kars yazıyor canım.
Güzelmiş afiyet olsunYarın karın mumbar
Pazar balık salata
Pazartesi kuru fasulye pilav yoğurt
Salı tavuklu mantar sote
Şimdilik böyle umarım uyarım listeyerrr
Güzelmiş afiyet olsun