- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.281
Canim ellerine sağlık yemeğin cok güzel görünüyor ama ben de bu folyonun çok zararlı olduğu yönünde yazılar görmüştüm.Kızlar o kadar basit ki
Etleri kuş başı doğruyoruz.
Patatesleri küp küp doğruyoruz.
Yeşil biber, kapya biber, domates doğruyoruz.
Baharat atıp hepsini harmanlıyoruz.
Alüminyum folyonun içine yağlı kağıt koyup malzemeyi içine koyuyoruz. Sonra tekrar yağlı kağıt ve alüminyum folyo kapatıyoruz. Hiç hava almayacak şekilde. Yağlı kağıdın mantığı alüminyum folyo yemeğe temas etmesin diye.
Sonra 180 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirip üzerini açıp üstü kızarana kadar tekrar pişiriyoruz oda yaklaşık 15 dk.
Bu kadan.sonra afiyetle yiyioruz
Evet canım zaten gördüğüm videoda içi kağıt dışı folyo olan ürünler varmış ondan kullanmışlar ben görmemiştim. Bende elimde olmadığı için böyle yaptımCanim ellerine sağlık yemeğin cok güzel görünüyor ama ben de bu folyonun çok zararlı olduğu yönünde yazılar görmüştüm.
Yağlı kağıdı kullanman çok iyi olmuş.Folyo ile yemek pisirilmesi gerektigi durumlar icin fikir olmuş oldu . ❤
Ohhhhhh afiyet olsunnnnnnBugün okul Menümüzde makarna var.domatesli yaparım.akşama az kalırsa yaparım bişeler.dün öğlen pizza yapmıştım yine okul menüsü akşama az kalmıştı Menemen yaptım yedik yanına.okul menüsü de çok işime yaradı.bizim yemeklerde aradan çıkıyo
Ellerine sağlık canım.Bugün okul Menümüzde makarna var.domatesli yaparım.akşama az kalırsa yaparım bişeler.dün öğlen pizza yapmıştım yine okul menüsü akşama az kalmıştı Menemen yaptım yedik yanına.okul menüsü de çok işime yaradı.bizim yemeklerde aradan çıkıyo
Seni seni seniAnneme gidicem birazdan yemek derdim yokkkkkk
Ben de et kizartıcam kaç gündür sebze yiyoruz yanına da acılı ezme salatası yaparımKızlar gelsin menüler. Yemek derdi olmayanlar çok sevinmesin
Fikir olsun diye bize menü yazsınlar ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
Domates çorbası, fırında köfte patates ve salata kuzum iki gün gider artıkKızlar gelsin menüler. Yemek derdi olmayanlar çok sevinmesin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
Taze fasulye yapicam yanina da tarhana corbasiKızlar gelsin menüler. Yemek derdi olmayanlar çok sevinmesin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
Benim dünden dolma ve makarna varKızlar gelsin menüler. Yemek derdi olmayanlar çok sevinmesin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
Bugün bende alışveriş var, yemek getiren olursa yok dememKızlar gelsin menüler. Yemek derdi olmayanlar çok sevinmesin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
O zaman yazayım menğyüEllerine sağlık canım.
Okul menüsü kahvaltı için güzel oluyor. Maalesef bana yemek icin fikir vermiyur
Seni seni seni
Derdin yok ama "evde olsam ne pişirdim" adlı başlığa istinaden örnek menü yazabilirsin
Gel kız annemdeyim beraber yiyekkkkBugün bende alışveriş var, yemek getiren olursa yok demem
Oooooooh afiyet olsunBugun Kıymalı makarna, salata :) yeterli.
Asure dedin beni benden aldinO zaman yazayım menğyü
Tavuklu şehriye çorbası
Kabak biber patlıcan dolması
Kara lahana salatası
Turşu
Aşure