- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.869
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.101
Bana abur cubur diyince akla direk çikolata geliyor..Akşama sulu yemek yapmayayım dedim. Abur cubur ne yapabilirim diye. Lazanya iyi fikir ama evde yok
Makarna yap sende..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana abur cubur diyince akla direk çikolata geliyor..Akşama sulu yemek yapmayayım dedim. Abur cubur ne yapabilirim diye. Lazanya iyi fikir ama evde yok
Mercimek çorbası yaptım sadece.Bana abur cubur diyince akla direk çikolata geliyor..
Makarna yap sende..
Bizde arada sadece helle corbasi içiyoruz yaa iyi geliyor hafif şeylerMercimek çorbası yaptım sadece.
Tabi elhamdülillah
Aynen de oyle iste ne yerdeym ne gokte ... nefret ediyorum bu durumdan ....Eşinle atıştıysan dünya iyi olsa yine iyi olmazsın eşinle aran iyiyse dünya kötü olsa yine kötü olmazsın.
Evlilik böyle bir şey işte
Ohhh ohhh misss . Bin sukur dolabimda bi kase var komsum yapmis elinr saglk bolca da verdi sagolsun hala 1 kase kadari var mutluluk sebebimKızlarrrrrrr bugün dünden yemeğim varrrrr
Aşure yapıyorum buyrun gelin beraber yiyelim
Içimden şöyle dürüm, hamburger, köfte patates falan geciriyordumBizde arada sadece helle corbasi içiyoruz yaa iyi geliyor hafif şeyler
Özel değilse sorun ne tatlım?Aynen de oyle iste ne yerdeym ne gokte ... nefret ediyorum bu durumdan ....
Valla anlatacak dermanim yok ozelligi yok eften puften sacma seyler altta yatan sebep de maddiyatsizlik diyeym sana ..Özel değilse sorun ne tatlım?
Kavga sebepleriniz ne?
Ahahhhhhh afiyet olsun canımOhhh ohhh misss . Bin sukur dolabimda bi kase var komsum yapmis elinr saglk bolca da verdi sagolsun hala 1 kase kadari var mutluluk sebebim
Yaaaaaaa benim de canım hamburger istiyorrrrrr kocaman cipsssssss colaaaaIçimden şöyle dürüm, hamburger, köfte patates falan geciriyordum
mercimek çorbası çıktı, ona mirin kirin ettim
Mercimek çorbası ile kaçamak yapılmaz tabiIçimden şöyle dürüm, hamburger, köfte patates falan geciriyordum
mercimek çorbası çıktı, ona mirin kirin ettim
Kaç gel yanımaAhahhhhhh afiyet olsun canım
Yaaaaaaa benim de canım hamburger istiyorrrrrr kocaman cipsssssss colaaaa
Aç kapıyııııKaç gel yanıma
Beraber yapalım.
Erkekler çok takıyor maddi şeylere.Valla anlatacak dermanim yok ozelligi yok eften puften sacma seyler altta yatan sebep de maddiyatsizlik diyeym sana ..
Gel de anlat...Erkekler çok takıyor maddi şeylere.
Para kazanılır da aslolan kalp kırmamak.
Üzme canım kendini ya .ara ara olur öyle şeylerGel de anlat...
Yettim bacımmmmToplaşın kızlar aşure yapıyorum
Duzelttik cnm sukurÜzme canım kendini ya .ara ara olur öyle şeyler