- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Şekermi tatlı niyetine mi yemek mi ????Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .
Tmm kuzum hallettikYok kuzum bilmiyom
Yemek kiz bi dene derim isyerinde de eriste ciktigi gun ablaya derdjm haslayinca ayir bana ben sekerli yicem diye bana sasirirlardi ama enfes olur tereyagi ceviz ve sekerli olursaŞekermi tatlı niyetine mi yemek mi ????
Ay gerçekten deniyecem ama kuzu şeker nekadar ekliyon nasıl oluyor kiYemek kiz bi dene derim isyerinde de eriste ciktigi gun ablaya derdjm haslayinca ayir bana ben sekerli yicem diye bana sasirirlardi ama enfes olur tereyagi ceviz ve sekerli olursa
Ya kararinca hani tadina da bakabilirsin 2 3 yemek kasigi katip daha tatli istersen az daha eklersin . Dene bak bana yaz deneynce biz cok severiz sekerli makarna da yapariz bazen ama cnm istedi yakn zamanda eristeden yapicam bende insallah yufkacidan eriste alayimdaAy gerçekten deniyecem ama kuzu şeker nekadar ekliyon nasıl oluyor ki
Soruyum hemenBlue_Peri @adel8893 minik kalp0753 @Kara_gozlum @balbocuuu kizlar cevizli eriste nasil yapilir biliyomusunuz
Cok basutmis kuzum ama ben ceviz sevmem o yuzden de yemezdim buyuk ihtimalilk defa duyuyorum bende kenarda oturayımda öğreneyim
Cok basutmis kuzum ama ben ceviz sevmem o yuzden de yemezdim buyuk ihtimal
günaydin
her maaş gününde markete gidip tavuk alırız
maaş günü tavuk günü demek bizde
roka sezonu açildi. bol bol yiyebilirim:)
hergün de bugün ne pişircem diye kara kara düşünmekten sıkıldım.
et de yeriz tavuk daniden tavukkkkkk
niden et değil
et de yeriz tavuk da
haftada bi gün et veya tavuk yemesi sart.Bizde et yerükbonfile alırız bayram eder midelerimiz her zaman olmuyo tabi ama arada yapıyoz
haftada bi gün et veya tavuk yemesi sart.
genelde sebze yemegi yapıyorum:)
makarna hiç yapmiyorumbende öle canım sebze karbonhidratoda makarna
Peki bi denerimYa kararinca hani tadina da bakabilirsin 2 3 yemek kasigi katip daha tatli istersen az daha eklersin . Dene bak bana yaz deneynce biz cok severiz sekerli makarna da yapariz bazen ama cnm istedi yakn zamanda eristeden yapicam bende insallah yufkacidan eriste alayimda
Ciğeriiiiim