- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Canım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.Nişanlımın canı cevizli erişte çekmiş, küçükken anneannesi yaparmış da sen de yapar mısın dedi. Ben de hiç yapmadım, var mı aranızda nasıl yapılacağını bilen? Birkaç tarife baktım gerçi. Bir de yanına ne yapılır, ne yakışır? Yardımcı olabilir misiniz? :)
Canım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.
PrensesAnnesi_ ve Yabanmersini14 e soralım. Bileceklerini düşünüyorum.
Annenler gelecekti değil mi?Kızlar bugün bende yemek yapmadım dünden yemekelrim var :)
Bugün çopunluk pzar tatili yapmış dimii
Dün misafirlerim vardı menümü yazayım
Dımates çorbası
Güveç sunumlu etli kurufasulye
Fırında köfte patates
Pirinç pilavı
Salata
Börek
Revani
Annenler gelecekti değil mi?
Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .Nişanlımın canı cevizli erişte çekmiş, küçükken anneannesi yaparmış da sen de yapar mısın dedi. Ben de hiç yapmadım, var mı aranızda nasıl yapılacağını bilen? Birkaç tarife baktım gerçi. Bir de yanına ne yapılır, ne yakışır? Yardımcı olabilir misiniz? :)
Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .
balıklı şehriye çorbası
bulgur pilavı
salata var bizde:)
Ayy ne oldu anlamadım. yazdığım mesaj önce kayboldu. Sonra geri geldi, sonra üç tane mesaj peşpeşe yazıldı.
o ne giz cevizden nefret ederimCanım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.
Sağlık olsun.o ne giz cevizden nefret ederimfeslegenim napiyon nasilsin malesef bilemedim ben bugun yemege ne yaptim biliyonmuuu
Tantuni ayran yan gel yaylanyedik ve bitti
Soruyum hemenSağlık olsun.
Peki kim bilebilir?
Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .
Hiç görmedim ben canımSoruyum hemenBlue_Peri -Adel- minik kalp0753 Kara_gozlum balbocuuu kizlar cevizli eriste nasil yapilir biliyomusunuz
Arastrdim 4 video izledim cok cok kolay bi yemsk eristeyi pisiriyosun sonra o puserken bir cay bardagi suyundan al pisince süzuyosun iyice so ra tereyag eritiyoz o ayirdigin suyu o yagin icine koyuyoz sobra tabagin altina toz halindeki ceviz seriliyo uzerine tereyagli eriste uzerine tekrar ceviz vekalan yagi döktü cok basitmisCanım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.