Ocağınıza Düştüm 😋

Canım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.
PrensesAnnesi_ ve Yabanmersini14 e soralım. Bileceklerini düşünüyorum.

Annenler gelecekti değil mi?

Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .

Balıklı şehriye çorbası mı?
Daha önce hiç duymamıştım
kk birinci noteri

çünkü yok galiba normalde istavrit hamsi vs aldığımızı da tavaya sigmayan artan baliklari alti yediser tane poşetlerim. normal şehriye çorbası piserken içine buzluktan çıkarıp atarim :)

benim oğlan yemez et balik tavuk falan. bari suyundan ne alirsa diye :) ama güzel oluyo bence tavsiye ederim:)

Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .

Aa şekerle güzel oluyor mu? Karamelize etmiyorsunuz di mi direkt serpiyorsunuz. Elinize sağlık. :)

Canım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.
PrensesAnnesi_ ve Yabanmersini14 e soralım. Bileceklerini düşünüyorum.
Arastrdim 4 video izledim cok cok kolay bi yemsk eristeyi pisiriyosun sonra o puserken bir cay bardagi suyundan al pisince süzuyosun iyice so ra tereyag eritiyoz o ayirdigin suyu o yagin icine koyuyoz sobra tabagin altina toz halindeki ceviz seriliyo uzerine tereyagli eriste uzerine tekrar ceviz vekalan yagi döktü cok basitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…