- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Kavurma en kolayı ve en güzeli.Köfte basit geliyor ona böyle kebap gibi haşlama gibi yada fırına sürülmüş biseyler düşünüyorum
Bir de pilav üstü olursa fevkaladenin fevkinde olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavurma en kolayı ve en güzeli.Köfte basit geliyor ona böyle kebap gibi haşlama gibi yada fırına sürülmüş biseyler düşünüyorum
Kız ben hiçbi konuyu takibe almam ki bak ilk defa seninkini aldımTakibe de mi almadın?
Getir serçe parmağını küsüyoruz
Ben konuya yorum yaptığım zaman direkt takibe alıyor. Seninki neden almıyor?Kız ben hiçbi konuyu takibe almam ki bak ilk defa seninkini aldım
Alıyo belki de ben çıkıyorumdur takipten muhtemelenBen konuya yorum yaptığım zaman direkt takibe alıyor. Seninki neden almıyor?
şimdi kalktım kahvaltıdan yaklaşık 5 su bardağı çay içtimTenceresiz kaldim anne çiğköfte yiyom şuan ballll gel haydee
Serçe parmagi barisirken lazım olmuyor muyduTakibe de mi almadın?
Getir serçe parmağını küsüyoruz
Biz serçe parmağı kullanıyorduk.şimdi kalktım kahvaltıdan yaklaşık 5 su bardağı çay içtim
Tşk ederim ama benim oğlana yollayabilirsin bayılıyor çiğ kofteye
Serçe parmagi barisirken lazım olmuyor muydu
Sanki kuserken orta parmağı işaret parmağına bindiriyorduk
Biz onu barisirken uzatiyorduk :))Biz serçe parmağı kullanıyorduk.
5 su bardağımı hay maşallahşimdi kalktım kahvaltıdan yaklaşık 5 su bardağı çay içtim
Tşk ederim ama benim oğlana yollayabilirsin bayılıyor çiğ kofteye
Serçe parmagi barisirken lazım olmuyor muydu
Sanki kuserken orta parmağı işaret parmağına bindiriyorduk
Caysamisim bugün cok5 su bardağımı hay maşallah
Oyy çaysayısını yidiğim afiyet olsun bol bolda WC ye çık artıkCaysamisim bugün cok
Ve hala yemek yapmadım bu saate kadar telefon kurcaladım
Köfte patates pilav salata... candır valla. Sevmeyeni görmedim yanına ayran üstüne çayNe yemek yapsam kizlar yaaa
Ya patatesi kahvaltida kizarttim sabahKöfte patates pilav salata... candır valla. Sevmeyeni görmedim yanına ayran üstüne çay
Ben şuan küçük bir parça kemikli et attım dudukliye pantlican kızartıp patlıcan yemeği yapıyorum bir yandan birde kabak kavurması yapacağım zeytinyağlı yanına pilav da yaptım mı tamamdir :))Ne yemek yapsam kizlar yaaa
O zaman şnitzel pilav salata... çocukların gözdesi hem protein almış olurlarYa patatesi kahvaltida kizarttim sabah
Markete ciktim ama ne alacagmi blmiyorum pazara gitmeyince iste boyle ne pisirecegni sasiriyor insan
Nerelisin kız?Caysamisim bugün cok