Ocağınıza Düştüm 😋

Canım kız Anaokuluna başladı ona hergün menü yapıyorum.bide eşim öğlen yemeğine de geliyo.bazen yetismiyor .denk geliyor.2 öğün yaptığım çok oluyor
Allah iki kat yardımcın olsun o zaman. Biz bir öğün yapacağız diye helak oluyoruz :KK70:

Allah iki kat yardımcın olsun o zaman. Biz bir öğün yapacağız diye helak oluyoruz :KK70:
Aynen vallla yaaaa .
Bugun menumde taze fasulye pirinc pilavi cacik ve firinsutlac vardi pirincli bol bi aksam oldu diyecegmde ben onceki gunden kalan makarna ile cacik yedim . Esimse yemek yemedi bunlar yarina devretti artik .

Dun aksamda cay saati menusu yapmistim esim bayilir kek peynirli borek ve mercimek.koftesi var idi .

Galiba banada hala bildirim gelmiyor canim Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane

Aynen vallla yaaaa .
Bugun menumde taze fasulye pirinc pilavi cacik ve firinsutlac vardi pirincli bol bi aksam oldu diyecegmde ben onceki gunden kalan makarna ile cacik yedim . Esimse yemek yemedi bunlar yarina devretti artik .

Dun aksamda cay saati menusu yapmistim esim bayilir kek peynirli borek ve mercimek.koftesi var idi .

Galiba banada hala bildirim gelmiyor canim Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Kazen ilgilenecekmiş canım. 🤷‍♀️
Mune Mune öyle söyledi.

Aynen vallla yaaaa .

Afiyet olsun yazmayı unuttum kız 😁😁😁

Konuyu takip listenize alarak bildirim gelip gelmeyeceğini dener misiniz?
Aaa Mune ilk yazışmamız tanıştığımıza memnun oldum heyecanlandım valla. Patronun odasına çıkmış gibiyim.ban yemekten çok korkuyorum bu arada bunu da itiraf ediyorum
😂.....Konu takibimde ama etiketlenme gelmiyor sadece benim mesajıma beğeni olursa geliyor sabah baktım gene öyle konuya mesaj yazanlar da gelmiyor. Bi de ben çalışıyorum genelde böyle topiklere temizlik tipiğine mesela etiketleyince giriyorum burda da öyle olsa iyi olur

Ay yaaaa etikette bile bildirim gelmedi eski yoruma atılan begeniden girip son sayfaya geldim de gördüm... Bu şekilde sayfaya girmeye alıştım artik, sorun değil.. bildirim gelse ayrıca sevinirim tabii.

X