- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Bıgün menümüzde
Çıtır tavuk
Kıymalı semizotu yemeği
Salata
Yoğurt vardı
Çıtır tavuk
Kıymalı semizotu yemeği
Salata
Yoğurt vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıgün menümüzde
Çıtır tavuk
Kıymalı semizotu yemeği
Salata
Yoğurt vardı
Afiyet olsun kızlarBizim Menümüzde öğlen köfte ekmek ayran. Akşama da kıymalî sulu patates ve bulgur pilavı yoğurt vardı
Canım kız Anaokuluna başladı ona hergün menü yapıyorum.bide eşim öğlen yemeğine de geliyo.bazen yetismiyor .denk geliyor.2 öğün yaptığım çok oluyor
Allah iki kat yardımcın olsun o zaman. Biz bir öğün yapacağız diye helak oluyoruzCanım kız Anaokuluna başladı ona hergün menü yapıyorum.bide eşim öğlen yemeğine de geliyo.bazen yetismiyor .denk geliyor.2 öğün yaptığım çok oluyor
Aynen vallla yaaaa .Allah iki kat yardımcın olsun o zaman. Biz bir öğün yapacağız diye helak oluyoruz
Kazen ilgilenecekmiş canım.Aynen vallla yaaaa .
Bugun menumde taze fasulye pirinc pilavi cacik ve firinsutlac vardi pirincli bol bi aksam oldu diyecegmde ben onceki gunden kalan makarna ile cacik yedim . Esimse yemek yemedi bunlar yarina devretti artik .
Dun aksamda cay saati menusu yapmistim esim bayilir kek peynirli borek ve mercimek.koftesi var idi .
Galiba banada hala bildirim gelmiyor canim Feslegen Kokulu Nane
Afiyet olsun yazmayı unuttum kızAynen vallla yaaaa .
Bugun menumde taze fasulye pirinc pilavi cacik ve firinsutlac vardi pirincli bol bi aksam oldu diyecegmde ben onceki gunden kalan makarna ile cacik yedim . Esimse yemek yemedi bunlar yarina devretti artik .
Dun aksamda cay saati menusu yapmistim esim bayilir kek peynirli borek ve mercimek.koftesi var idi .
Galiba banada hala bildirim gelmiyor canim Feslegen Kokulu Nane
Aaa Mune ilk yazışmamız tanıştığımıza memnun oldum heyecanlandım valla. Patronun odasına çıkmış gibiyim.ban yemekten çok korkuyorum bu arada bunu da itiraf ediyorumKonuyu takip listenize alarak bildirim gelip gelmeyeceğini dener misiniz?
Aynen canım ama yemek yapmayı çok seviyorumAllah iki kat yardımcın olsun o zaman. Biz bir öğün yapacağız diye helak oluyoruz
Ay yaaaa etikette bile bildirim gelmedi eski yoruma atılan begeniden girip son sayfaya geldim de gördüm... Bu şekilde sayfaya girmeye alıştım artik, sorun değil.. bildirim gelse ayrıca sevinirim tabii.Selam kızlar!!!
Bugün taze fasulye ve arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah.
Yanına da ayran yaparım.
Etiket bildirimi gelenler dönüş yapabilir mi acaba? Gitmeyen arkadaşlar varmış. Onları tespit etmek için yani.
@HemGevezeHemDeli
Kmsl Hnd
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
O1deren87
Z zeLina
BBlair
@Lices_s
@RosSsS
@samdan
Lavinya Lavinya
MelodiminEsi
tontriko
Tulparr
M minik kelebeklerim
yorgun anneanne
@Deep__Sea
C Cay6
beybisi35
Gonulmeyvesi
blue peri
H hasbeenandgone
hicmet16
Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
Scss94
@malii
Yabanmersini14
T Tatlianne20
beautifulsweet
@yesa1
Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
Blue0Pink
B Brunello Cicinelli
hizuran
@Niran Nevra
@tosia
alimiyon
@slnkhrmn
D e f n e
ladymadyninablasi
@MaviKuplik
aaynaa
Yaa ben de anlamadım. Halbuki etiket yapıyorum amaAy yaaaa etikette bile bildirim gelmedi eski yoruma atılan begeniden girip son sayfaya geldim de gördüm... Bu şekilde sayfaya girmeye alıştım artik, sorun değil.. bildirim gelse ayrıca sevinirim tabii.
Yaa ben de anlamadım. Halbuki etiket yapıyorum ama
Alıntı yapınca ve beğeni olunca geliyor.Bak bunun bildirimi geldi. Olaylar çok karışık
Kıymalî sulu patates
Pirinç pilavı
patlıcan salatası
Afiyet olsun kızlar.Bugün dışardan oldu çünkü eşimin is yerindeki odasını temizlemek için çıktık..
Bebeğime de havuç yemeği, yoğurt.
Sen neler yaptın?Afiyet olsun kızlar.
Taze fasulye, arpa şehriye pilavıSen neler yaptın?