- 27 Kasım 2016
- 4.366
- 18.344
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Kızlar zayıflama grubuna gelin menüyü yazıyorsun kalorili şeyleri çok yersen uyarıyorlar korkudan yiyemiyorum vallaBenimde bugun istiyordu canim nekadar bogazdan kissamda benimde ayni göbeğim duruyorbogaz saglam birinden kissak birinden aliyoz aşure getirende olmadi hep mahallede yaparlardıda bende esime diyimde yarin alsin ya kendim edecem ya alcam
Bu yemek derdi ne zor bisi yahuAfiyetler olsun
Kuzum bizde yemeksiz ev olmuyor bide adamin yaninda yemegim kusuyor ekmegi kestim allahtan pek yemiyom normal çorba yemegimi yiyiom.Kızlar zayıflama grubuna gelin menüyü yazıyorsun kalorili şeyleri çok yersen uyarıyorlar korkudan yiyemiyorum valla
Oooh masallah benim yerimede tıksaydın bogazanaaaaBiz bugün dışarıdan yedik, lahmacun
Yemek yapamadım çoğu zaman olduğu gibi :)
Annemdeyim tepsi böreği yaptık belim koptu@HemGevezeHemDeli
@Kmsl Hnd
@minik kalp0753
U Ufukta_bebek
O1deren87
@zeLina
@BBlair
@Lices_s
@RosSsS
kk birinci noteri
@Lavinya Lavinya
@MelodiminEsi
@tontriko
@Tulparr
@minik kelebeklerim
@yorgun anneanne
@Deep__Sea
C Cay6
@beybisi35
@Gonulmeyvesi
@blue peri
H hasbeenandgone
@hicmet16
@Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@Scss94
@malii
@Yabanmersini14
T Tatlianne20
beautifulsweet
@yesa1
@Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
@Blue0Pink
@Brunello Cicinelli
@hizuran
@Niran Nevra
I inessa armand
@alimiyon
@slnkhrmn
@D e f n e
@ladymadyninablasi
@MaviKuplik
Kızlar!!!!!
Bu ne sessizlik?
Biz yedileimizi yqzarsak oraya bizi doverler kizzz T Tatlianne20Kızlar zayıflama grubuna gelin menüyü yazıyorsun kalorili şeyleri çok yersen uyarıyorlar korkudan yiyemiyorum valla
LennnnAnnemdeyim tepsi böreği yaptık belim koptu
Oooh masallah benim yerimede tıksaydın bogazanaaaa
hıhıhı sen benim gülagima anlattt ahahah nasil yidigini tahmin edebiliyorum hayal bile canlandiririm baqqk
Aynen bende şu böreği yaptım. Belim kopuyorAnnemdeyim tepsi böreği yaptık belim koptu
EvetLennnn
Senin canın sağolsun Tosiacım. Küçük bebeğin var zaten sen mutlu ol da.....Biz bugün dışarıdan yedik, lahmacun
Yemek yapamadım çoğu zaman olduğu gibi :)
Yemesi bu kadar güzel olmasa hayatta uğraşmamAynen bende şu böreği yaptım. Belim kopuyor
Allah herkese böyle kv nasip etsin. Başka özellikleri de iyiyse tabiii....Kayinvalidem isyerime ugradi bir kac gündür solgun görünüyormuşum masamı 5 çayına çevirdi sağolsun hamur işi kısır börek salata derken öyle geçti günüm.
Ama akşam yemegi olmadan olmadan olmaz çorba balık salata bu akşamki menü'm.❤
Kayinvalidem isyerime ugradi bir kac gündür solgun görünüyormuşum masamı 5 çayına çevirdi sağolsun hamur işi kısır börek salata derken öyle geçti günüm.
Ama akşam yemegi olmadan olmadan olmaz çorba balık salata bu akşamki menü'm.❤