Ocağınıza Düştüm 😋

Üffffff kızlar yaaaaaa 15 gün önce derin dondurucu aldım 13 gün önce geldi darbeli servis rapor tuttu Teknosa ya geri götürdüm raporu değiştirecekler ama var ya 13 gündür oyalıyorlar valla her gün arıyorum yok şu gün yok bu gün valla deli oldum yaaaaaa
İademi verin diyorum onu da yapmıyorlar tüketici haklarına başvuracak dedim siz bilirsiniz diyorlar o da çok uzun sürüyor valla kafayı yicem gidip kafa göz dalasım var

Tüketici hakem heyetine gideceğim de

İşini iyi yapan kaldımı acaba.1 haftadır ev interneti yok.gelmiyorlaaaaaaaaaaaaaar.arıyoruz arıyoruz yok.mobilde bitmek üzere.parayı alırken alıyorlar hizmete gelince sıfır

Daha menü belirlemedim ben ya. Saat kaç oldu, kardeşim de dışarıda yiyeceğim arkadaşlarımla dedi gerçi. Nişanlım gelirse onunla yeriz olmadı. Dünden nohutlu pilavım duruyor, yanına köfte kızartayım olmadı. Salatayla yeriz. Aklıma başka bir şey gelmedi şu an.

Oohh ne güzel olmuş, ellerinize sağlık. Biz de pizza mı söylesek yav dışarıdan, gerçi ev yapımının yerini tutmaz ama, ne yapalım. :)

Benim cocuklar disardan yemiyor..bende cok sevmiyorum, zorda kalirsam ancak. yarim kilo hamur yogursan 2 tane cikiyor, tam size gore 2 kisilik olur..ama genis bir zamanda yap eger ilk defa yapacaksan derim. biraz ugrastirici olabilir, hem ust malzemesini hazirlamak hem hamur yogurmak filan.

İşini iyi yapan kaldımı acaba.1 haftadır ev interneti yok.gelmiyorlaaaaaaaaaaaaaar.arıyoruz arıyoruz yok.mobilde bitmek üzere.parayı alırken alıyorlar hizmete gelince sıfır
Üfff yaaa hiç sormaaaaa
Ayyyyyyy bayıldımmmmm

Tavukluyu nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadım genelde karışık pizza yaparım

Tavukluyu nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadım genelde karışık pizza yaparım
Bazilari cigden koyuyor tavugu ama ben bi kac tane tavuk butu aldim (tavuk gogsu almadim cunku kuru oluyor)kucuk kucuk (asiri kucuk degil)dogradim pisirdim tavada once salcada kattim tabi. Sonra yag biberi kirmizi olandan yesil biber dogradim birde mantar.. onun icinede salca yag tuz baharat katiyorum tabii.. istegine gore.. tavuklarla sebzeleri karistirmadim. Once biraz sebzeli karisimdan koydum sonra tavuklardan serpistirdim. Uzerine kasarlari dizdim.. 1 tanesinin altina koydum kasarlari.. sen karisik pizzaya ne katiyorsun?

Son düzenleme:
Hımmmm değişikmiş hiç böyle yapmadım ben
Hamuru tepsiye açıyorum altına domates sosu kekikli yayıyorum 1 kat kaşar rendesi üzerine küçük küçük doğradığım mantar,, zeytin,,, kırmızı kapya biber,,, salam,,,sosis,,,,sucuk,,,,Mısır. En üstüne kapatmadan 2 dk önce tekrardan kaşar rendesi katıyorum bu kadar

Ya ben sucuk sosis filan yemiyorum.. buyuk oglum sebzeli yemiyo ona sucuklu kasarli yapiyorum. Cogu kisi zaten mantari sebzeyi soslamiyor, ama bence soslu daha guzel oluyo.hamurun uzerine salcali sos suruyorum(orjinali domates sosudur ama salcali daha guzel bence)

Birde kekik dedin aklima geldi. Ben canim
Isterse hamuruna katiyorum kekik.. muazzam oluyor

Ben kekiğii hiç hamurda denemedim hep sosuna katıyorum,,,, sebze kısmını kızım da yemiyor

Olmadı ben de deneyeyim bu haftasonu. Bugün olmadı artık ama :) Güzel duruyor pizzalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…