-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.341
Daha da bırakıp gitme bizi:)Ben de sizi özledim.
Bir hafta ban yemiş gibi oldum
Ellerine sağlık canım da kola kısmını beğenmedimBugünkü menüm
Karışık soslu kızartma
Şehriye çorbası
Yoğurtlu kereviz salatası
Cola
Afiyet olsun tatlım.Yanına da makarna istedi eşim onu da yapacağım:)
Günün menüsü ilan ediyorum..Çok yogun bir gün ardından en sevdiğim menü :, dışarıdan sipariş
Bulamadın mı kız hâlâ?Ne pişiricim hâla bilmiyoorm
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.Saç kavurma
Nohut
Pilav
Turşu
kavun
Aaa onun sütyen olduğunu yeni farkettimEllerine sağlık canım da kola kısmını beğenmedim
Hem niye sutyen salliyon söyle bakayım.
Ben çok severimde eşimin midesini rahatsız ediyor o yüzden o makarna yiyecekAfiyet olsun tatlım.
Karnabahar ile pek aram yok maalesef.
Colasız duramıyorum yaaaaaEllerine sağlık canım da kola kısmını beğenmedim
Hem niye sutyen salliyon söyle bakayım.
Normalde yemek seçmem ama karnabaharla bir türlü yıldızımız barışmadı.Aaa onun sütyen olduğunu yeni farkettim
Ben çok severimde eşimin midesini rahatsız ediyor o yüzden o makarna yiyecek
Colasız duramıyorum yaaaaa
Kız o sütyen miydi hiç farkında değilim ben balon sanıyorum yaaaa
Ohhhh benimde en sevdiğim:))
Günün menüsü ilan ediyorum..
Bayılırım hamsiye kızMercimek corbasi, hamsi var bugun bizde kızlar:)
Aynenn bende canım her türlü balığı cokk severimmmBayılırım hamsiye kız
Muhtemelen geç kalmışımdır yazmakta ama ben hamsiyi tavaya dizerek yapıyorum hem daha lezzetli oluyor hemde çok uğraştırmıyorAynenn bende canım her türlü balığı cokk severimmmama kucuk kucukmus hamsiler ya yani normalkilerden dahada kücük, kızartsam cok mu çıtır olur ki?
Yok canim tam tersi hamsiler yarına kaldı bizimMuhtemelen geç kalmışımdır yazmakta ama ben hamsiyi tavaya dizerek yapıyorum hem daha lezzetli oluyor hemde çok uğraştırmıyor
Yine yenir fark etmez ama temizlemesi çok zor onları.Aynenn bende canım her türlü balığı cokk severimmmama kucuk kucukmus hamsiler ya yani normalkilerden dahada kücük, kızartsam cok mu çıtır olur ki?