- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.321
Heh ayni benAynen.2 çocuğum var.kız sabah kahvaltı yapıyo 12de oģlum la eşim öğle yemeğine geliyo.akşam okuldan döndüklerinde yemek vaktinden önce yine acıkıyorlar.bide akşam yemeği. Öğlen gelmeleri çok yoruyo. Birini sevdiğini diğeri sevmiyo.bidaha size yemek yapmicam diyorum ama mutfaktan da çıkmıyorum
Evet öğlen gelmeleri zor.kahvaltıyı hazırlarken yemeği ocağa koyuyorum.yani gün içinde ne yemek yapsam diye düşünecek zaman bile yok.pilavı bile biri diyorki knor kat diğeri katma.sevdikleri tatlılar pastalar bile farklı.eşimin sevdiği yemekler çocuklardan çok çok farklı.Ölmüşüm aģlayanım yokHeh ayni bendun karni yarik pilav yaptim.. herif hepsini yer.. buyuk oglum pilav yedi kucuk oglum sadece karniyarik, kizada ikisinden yedirdim neyseki cok acikmis hepsi bi tuhaf:) yapmicam deyip deyip bende yapiyorum. Uc cocugun yedigi sey nadir. Baxi corbalari yiyolar ucude.. kuru pilav seviyolar lahmacun borek mesela.. yagli bazlama gozleme seviyolar.., her gun hsmu mu yedireyim bunlara senin ogleye eve gelmeleri kotu olmus:)
Benim esimin sevdiklerini degil cocuklarinkini yapiyorum valla.. hep ona gore yapsam her gun hamburger donerEvet öğlen gelmeleri zor.kahvaltıyı hazırlarken yemeği ocağa koyuyorum.yani gün içinde ne yemek yapsam diye düşünecek zaman bile yok.pilavı bile biri diyorki knor kat diğeri katma.sevdikleri tatlılar pastalar bile farklı.eşimin sevdiği yemekler çocuklardan çok çok farklı.Ölmüşüm aģlayanım yok
☺☺Allah yardımcımız olsun.Benim esimin sevdiklerini degil cocuklarinkini yapiyorum valla.. hep ona gore yapsam her gun hamburger doner
Vallaaaaa hiç yapasım yokkkkNerdesiniz kızlar yemek yapmıyormusunuz
Selam canım özlettinnnn vallaSelam kızlar
Yanına da makarna istedi eşim onu da yapacağım:)Dün ıspanak yemeği yapmıştım bugünde fırında karışık sebzeli karnabahar yaptım.. yoğurtla yeriz..
Ohhhh benimde en sevdiğim:))Çok yogun bir gün ardından en sevdiğim menü :, dışarıdan sipariş
Selam canım özlettinnnn valla