Ocağınıza Düştüm 😋

Heh ayni ben dun karni yarik pilav yaptim.. herif hepsini yer.. buyuk oglum pilav yedi kucuk oglum sadece karniyarik, kizada ikisinden yedirdim neyseki cok acikmishepsi bi tuhaf:) yapmicam deyip deyip bende yapiyorum. Uc cocugun yedigi sey nadir. Baxi corbalari yiyolar ucude.. kuru pilav seviyolar lahmacun borek mesela.. yagli bazlama gozleme seviyolar.., her gun hsmu mu yedireyim bunlarasenin ogleye eve gelmeleri kotu olmus:)

Evet öğlen gelmeleri zor.kahvaltıyı hazırlarken yemeği ocağa koyuyorum.yani gün içinde ne yemek yapsam diye düşünecek zaman bile yok.pilavı bile biri diyorki knor kat diğeri katma.sevdikleri tatlılar pastalar bile farklı.eşimin sevdiği yemekler çocuklardan çok çok farklı.Ölmüşüm aģlayanım yok

Benim esimin sevdiklerini degil cocuklarinkini yapiyorum valla.. hep ona gore yapsam her gun hamburger doner

Geçen haftadan patlıcanım vardı bu haftada alınca dolap patlıcan doldu.. bende uygunluk durumlarına göre musakkalık ve karnıyarıklık kızartıp buzluğa attım kızartmışken akşamada karnıyarık yaptım..eşim patlıcanı pek sevmiyor bende ona kalan içle patatesli karnıyarık denedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…