- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.301
Benimde akşam kızım istedi kek.eşim ve oğlum zaten keki sevmezler. Kızımla yedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunBenimde akşam kızım istedi kek.eşim ve oğlum zaten keki sevmezler. Kızımla yedik
Afiyet olsun . Benim kızda çok sever yapmayi da yemeyi deBenimde akşam kızım istedi kek.eşim ve oğlum zaten keki sevmezler. Kızımla yedik
Müzik dinleyebilirsin canım biraz kendinle baş başa kalmaya çalış. Uyuyabilirsin, temizlik yapabilirsin, film izleyebilirsin, kitap okuyabilirsinHerkesin ellerine sağlık. Bende gene bi menü yoktu kızlar kızım düğüne gitti orda yemis. Bende pilav yapmıstım yanına birseyler yapacakken akşam oldu bi tencere pilav öylece yarına kaldı kahvaltılık yedim.. bugun cok negatif bi gün gecirdim ya sabahın köründen bu saat oldu hâla negatiflik üstümde eşime bile çatıp durdum ins yarın böle olmam böyle ters olduğunuz günler evde ne yapiyosunuz mesela kızlar mutlu hissetmek kafa dağıtmak için?
Burdayım kızzzzzzzz
Yufkan varsa mantar domates soğan biber baharat pişir yufkaya sar pişir afiyet olsunBuarada bi paket mantar var son kullanma tarihi 15i bu mantarla sote haric ne yapabilirim güzel degisik bi tarif biliyo musunz kızlar kahvaltiya da olabilir sabah esime hazirliycam canımda böle degisik bisiler istiyo
Diyet nerde diyettttttttBenimde akşam kızım istedi kek.eşim ve oğlum zaten keki sevmezler. Kızımla yedik
Hıc sorma geçen 2 günde 1 kilo verdim.3.gün diyete devam etmeme rağmen 800gram geri geldi.bende anlamadım nasıl oldu. Bütün motivem yerle bir oldu.misafir de gelince hepten bittı. Bugün yine başlıyorum ama sonuç yok.kendi eksenmde dònüyorumDiyet nerde diyetttttttt
Saģol canımAfiyet olsun . Benim kızda çok sever yapmayi da yemeyi de
Saģol canımAfiyet olsun
Aa iyi fikir bunu yapiyim cnm tesekkur ederimYufkan varsa mantar domates soğan biber baharat pişir yufkaya sar pişir afiyet olsun
3 ogun yemrk pisirmek cok zorBugün kızımın anasınıfı toplu beslenmesi bendeyedi. 15 kişilik içi çikolatalı krep yaptım.8 buçuk ta girdim mutfaģa 11 buçuk ta çıktım. Çok yoruldum afiyet olsun kuzucuklara inşallah yetmiştir. Böyle olacağı ıcın dün gece bugüne tavuklu pilav yaptîm öğlen yediler. Akşama az kaldı.bende Kuşbaşı et koydum ocağa pişiyor.salata ayran yaparım.şuan dinleniyorrm. Omuzlarım ağrıyo
Ya aynen.millet akşama ne yapacağım der ben öğlene ne yapacam3 ogun yemrk pisirmek cok zor
Kac cocuk var? normal okula gittiklerinde kahvalti yapiyolar.. ogle yemegi okulda.. sonra birde gelince aksama dogru yiyolar..yani 3 kez birde agir yemek cok yorucu hakketYa aynen.millet akşama ne yapacağım der ben öğlene ne yapacam
Aynen.2 çocuğum var.kız sabah kahvaltı yapıyo 12de oģlum la eşim öğle yemeğine geliyo.akşam okuldan döndüklerinde yemek vaktinden önce yine acıkıyorlar.bide akşam yemeği. Öğlen gelmeleri çok yoruyo. Birini sevdiğini diğeri sevmiyo.bidaha size yemek yapmicam diyorum ama mutfaktan da çıkmıyorumKac cocuk var? normal okula gittiklerinde kahvalti yapiyolar.. ogle yemegi okulda.. sonra birde gelince aksama dogru yiyolar..yani 3 kez birde agir yemek cok yorucu hakket