- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.761
Selam herkese☺ ben bugün nohut ve pilav yaptım . Yanina da salata, yogurt ve turşu çıkardım. Hepimize afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm hamburgere donduk gazamiz mubarek olsn bakalmTeşekkür ederim canım.
Size de afiyet olsun
Ben anca girdim benim dünden bulgur pilavım ve çorbam vardı bide ev usülü adana yaptım oda hazırdı dolaptaSelamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar. Şimdi kızımı uyuttum. Yemek faslına geçiyorum. Allah nasip ederse yemekte mercimek çorbası ve mantar sote var. Siz de bir an önce yapın rahat rahat oturun. Haydi kızlar yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet olsun güzel olur umarımMenemen :)
Muzlu fındıklı kek yaptım bir de şimdi pişiyor bakalım ilk kez denedim
En güzel pazar menü
Bende bugün iki banyoyu da temizledim.mutfaktan hiç çıkılmiyor zaten☺kısır yaptım bugün .yanına marul ayran.dünden poğaça da vardı.Selamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar. Şimdi kızımı uyuttum. Yemek faslına geçiyorum. Allah nasip ederse yemekte mercimek çorbası ve mantar sote var. Siz de bir an önce yapın rahat rahat oturun. Haydi kızlar yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
As Canım. Fırında köfte patates ve lokma Tatlısı vardı bizde de. Dediğin gibi erkenden yaptım 6 gibi yedik erkenden mutfağımı da toparladım rahat rahat yatıyorum yataktaSelamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar. Şimdi kızımı uyuttum. Yemek faslına geçiyorum. Allah nasip ederse yemekte mercimek çorbası ve mantar sote var. Siz de bir an önce yapın rahat rahat oturun. Haydi kızlar yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
İsmini görmemişim tariflere bakıp dedim 1 1mirac dir bu ama şenmişsinBende bugün iki banyoyu da temizledim.mutfaktan hiç çıkılmiyor zaten☺kısır yaptım bugün .yanına marul ayran.dünden poğaça da vardı.
Yarın çocuklara güzel bi pasta yapayım diyorum.gezinim biraz tariflerde
İlk defa duydum. Sonucu bize de yaz.Menemen :)
Muzlu fındıklı kek yaptım bir de şimdi pişiyor bakalım ilk kez denedim
Orta oldu. Öyle aman aman güzel olmadı açıkçası, daha güzel olur diye beklemiştim :)İlk defa duydum. Sonucu bize de yaz.
Yaaa ama olsun değişik bir tat olmuş.Orta oldu. Öyle aman aman güzel olmadı açıkçası, daha güzel olur diye beklemiştim :)
Sadece fındıklı yapmak daha mantıklı gibi
Geçmiş olsun ben bugün dolma ve yoğurt çorbası yapacağımSelamun kızlar. Ben şifayı kapmışım galiba. O yüzden kemikli haşlama yaptım. İçine bol karabiber koydum. Sizlerde de kolay gelsin. Öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Tam şifa çorbası olmuş.Selamun kızlar. Ben şifayı kapmışım galiba. O yüzden kemikli haşlama yaptım. İçine bol karabiber koydum. Sizlerde de kolay gelsin. Öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım iyi yapmışsın biz de pek zayıfmışız gibi oğluşa glütensiz pizza ve bize kıymalı börek yaptıkSelamun kızlar. Ben şifayı kapmışım galiba. O yüzden kemikli haşlama yaptım. İçine bol karabiber koydum. Sizlerde de kolay gelsin. Öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
merhaba.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Çocuklarla beraber hasta olmuşuz. Et suyu ile corba yaptım. Daha ne yaparım bilmiyorum.
Size de kolay gelsin hanımlar.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Korona olmadıktan sonra diğer gribal enfeksiyonlara şükreder hale geldik.Ben bugün tavuk sote ve çorba yapcam.Yanına belki pilav da yaparım.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Çocuklarla beraber hasta olmuşuz. Et suyu ile corba yaptım. Daha ne yaparım bilmiyorum.
Size de kolay gelsin hanımlar.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria