- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.721
Güzel oluyor ya şimdiden afiyet olsun kuzumBende yarin sabahki kahvaltiya yapacagim insallah mayali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel oluyor ya şimdiden afiyet olsun kuzumBende yarin sabahki kahvaltiya yapacagim insallah mayali
Ben kıymalı yeşil fasulye ve bulgur pilavı yaptım akşam çay yanına da bisküvili pastaSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Dün akşam eşim makarna isteyince dünkü menü bugüne kaldı
Kırmızı biber dolması ve kereviz salatası. Siz de neler var neler yok, akşama ne yemek var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Olmaz mi hamurGüzel oluyor ya şimdiden afiyet olsun kuzum
BakseeenOlmaz mi hamur
Esim evdeyken yapiyorum bazen kahvaltiya ozeniyorum o varken
As canım....Valla fırında patates tavuk ve makarna klasiğiSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Dün akşam eşim makarna isteyince dünkü menü bugüne kaldı
Kırmızı biber dolması ve kereviz salatası. Siz de neler var neler yok, akşama ne yemek var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Dün aklımdan geçtin inan ki. Nasılsınız be yaptınız canım?As canım....Valla fırında patates tavuk ve makarna klasiği
Bismillah kahvaltidan yeni kalktik cay iciyoruz okadar tokumki mayali pogaca yapmistim kahvaltiya da dun aksam makarna yendi pirasa yemedik pirasam var yani yanina da sehriye pilavi vs yapabilirim bakalim kismet hic blmiyorm suanSelamun aleyküm kızlar. Bugün eşim mesaide. Yemeğe de Allah ne verdiyse artık
Kafamıza göre takılacağız. Siz ne düşünüyorsunuz? Cumartesi pazar günleri ben de tatil moduna giriyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Bugün eşim mesaide. Yemeğe de Allah ne verdiyse artık
Kafamıza göre takılacağız. Siz ne düşünüyorsunuz? Cumartesi pazar günleri ben de tatil moduna giriyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Benimde eşim çalışıyor bugün.sabah çocuklara mayali poğaça yaptım .evi süpürüp sildim.markete gittim.sıvıyağ aldım. Öf hersey çok pahalı.nasıl gidecek bu durum bilmiyorum.Selamun aleyküm kızlar. Bugün eşim mesaide. Yemeğe de Allah ne verdiyse artık
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sağol canım benim iyiyiz devam bakalımDün aklımdan geçtin inan ki. Nasılsınız be yaptınız canım?
Bu arada ellerine sağlık canım.
İki gündür karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsiniz bence protein alın bugünBismillah kahvaltidan yeni kalktik cay iciyoruz okadar tokumki mayali pogaca yapmistim kahvaltiya da dun aksam makarna yendi pirasa yemedik pirasam var yani yanina da sehriye pilavi vs yapabilirim bakalim kismet hic blmiyorm suan
Sizde kizlar gecesi yapacaksniz he hadi bakalm bol eglenceler
Ellerine sağlık canım. Köfteyi fırında yapınca hem hafif oluyor hem etraf batmıyor hem de başında beklemek zorunda kalmıyorsun.Kahvaltıya mantarlı omlet yaptım. Akşama da köfte yoğurmuştum onu kızartırım muhtemelen. Dün domates çorbası ve mantı vardı, dünden çorbam da var.
AminBenimde eşim çalışıyor bugün.sabah çocuklara mayali poğaça yaptım .evi süpürüp sildim.markete gittim.sıvıyağ aldım. Öf hersey çok pahalı.nasıl gidecek bu durum bilmiyorum.
Çocuklu ailelere Allah yardım etsin.
Sürekli acıkıyorlar canları bise istiyor. Giderken peynir siparis etti kızım.
Alahım olmayanlara yardım etsin
Açılmış tavuk but vardı.güzelce sosladım dolaba koydum fırına vercem akşama. Üstünede patates dilimleyip baharatlayip katacam
Yanına pilav ve pirinç pilavı.çok şükür bugünü hallettik.darısı yarina
Ellerine sağlık canım. Mercimekli kapuska ilk defa duydum.Mercimekli kapuska yaninda köfte olacak aksama
Allah yardımcınız olsun. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınızSağol canım benim iyiyiz devam bakalım
Bende insta da bir diyet hesabinda gormustum. Ailecek cok begendikEllerine sağlık canım. Mercimekli kapuska ilk defa duydum.
Ben de merak ettim şimdi. İnsan değişik şeyler yapınca güzel oluyor.Bende insta da bir diyet hesabinda gormustum. Ailecek cok begendik
Gorunusu söyle. Zaten normal kapuska tarifi disinda gibi nerdeyseBen de merak ettim şimdi. İnsan değişik şeyler yapınca güzel oluyor.