- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.741
Sencesi bencesi olmuyor canim bizim evde bu islerinİki gündür karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsiniz bence protein alın bugün
Daha once de demistim yemegin yaninda makarna pilav mutlaka ister esim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sencesi bencesi olmuyor canim bizim evde bu islerinİki gündür karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsiniz bence protein alın bugün
Ellerine sağlık canım. Köfteyi fırında yapınca hem hafif oluyor hem etraf batmıyor hem de başında beklemek zorunda kalmıyorsun.
At fırına uzat ayaklarını
Merhabalar,Selamun aleyküm kızlar. Bugün eşim mesaide. Yemeğe de Allah ne verdiyse artık
Kafamıza göre takılacağız. Siz ne düşünüyorsunuz? Cumartesi pazar günleri ben de tatil moduna giriyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Görünüşü de çok güzel yapması da çok kolay.Gorunusu söyle. Zaten normal kapuska tarifi disinda gibi nerdeyse
Sadece sogani kavurdukdan sonra 1-2 dis sarimsak ve Kuru nane ekleyip kavurmaya devam ediyorsun.
Ardindan lahana ile kisik atesde kavurmaya devam.
Sonra biraz domates ve biber salcasi en sona haslanmis mercimegi ekliyorsunuz. Su ekleyip biraz daha hasliyorsunuz
Eki Görüntüle 2772653
Üstünden yük kalkmış gibi bir enerji sezdimMerhabalar,
Kıymalı biber dolması ve domates çorbası yaptım hazır ettim
Biz döner söyledik dışarıdan onu yedik ben de tatilde gibi oluyorum haftasonuSelamun aleyküm kızlar. Bugün eşim mesaide. Yemeğe de Allah ne verdiyse artık
Kafamıza göre takılacağız. Siz ne düşünüyorsunuz? Cumartesi pazar günleri ben de tatil moduna giriyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Allah yardımcın olsun. Bayağı yorulmuşsun. Ama bugün güzel olmuş senin içinMerhaba herkese☺ Valla 2 haftadır müfettiş var kurumda yemekler de yorgunluktan hep buzluk üzerinden geçti bugün de böyle kallavi bir kahvaltı ettik, sonra temizlik yaptık, sonra ben uyumuşum eşim de fırına balık koymuş, yanına salata meze de yapmış. Valla o pişince yiyeceğiz işte, en sevdiğim hazır yemek herkese afiyet olsun
En güzel menü seninki olmuş benceBiz döner söyledik dışarıdan onu yedik ben de tatilde gibi oluyorum haftasonu
Kesinlikle doğru bir his!Üstünden yük kalkmış gibi bir enerji sezdim
Ellerine sağlık canım
Tantuni yaptım. Yufkası hazır :)Selamun aleyküm kızlar. Bugün eşim mesaide. Yemeğe de Allah ne verdiyse artık
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Evet hem uyku hem yemek yapmamak süperdi Tesekkür ederim ☺Allah yardımcın olsun. Bayağı yorulmuşsun. Ama bugün güzel olmuş senin için
Yazın buzluğa bir şeyler atınca kışın çok iyi oluyor. Ellerine sağlık canım.Bugün yazdan kalma taze fasulye ve bulgur pilavı vardı menüde yanına da salata
Tarhana corbamiz var aksam yapmistim kizim lahmacun istedi dun galiba onu alacagiz bakalim babasiyla kapiya ciktilar evi supurdum simdi bende rahatim gayetSelamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar. Şimdi kızımı uyuttum. Yemek faslına geçiyorum. Allah nasip ederse yemekte mercimek çorbası ve mantar sote var. Siz de bir an önce yapın rahat rahat oturun. Haydi kızlar yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Teşekkür ederim canım.Tarhana corbamiz var aksam yapmistim kizim lahmacun istedi dun galiba onu alacagiz bakalim babasiyla kapiya ciktilar evi supurdum simdi bende rahatim gayet
Size de afiyet olsn sende rahat bir pazar gecirmeye devam islerni halletmissin
En güzel pazar menüsü makarna salataSelamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar. Şimdi kızımı uyuttum. Yemek faslına geçiyorum. Allah nasip ederse yemekte mercimek çorbası ve mantar sote var. Siz de bir an önce yapın rahat rahat oturun. Haydi kızlar yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar. Şimdi kızımı uyuttum. Yemek faslına geçiyorum. Allah nasip ederse yemekte mercimek çorbası ve mantar sote var. Siz de bir an önce yapın rahat rahat oturun. Haydi kızlar yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl