- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.681
Allah kolaylık versin canımAy cidden öyle canim bide ben emzirirken tek sütten keseyim de ayağımda sallayarak uyusun yeter ki diyodum.. keşke başka bişey dileseymişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canımAy cidden öyle canim bide ben emzirirken tek sütten keseyim de ayağımda sallayarak uyusun yeter ki diyodum.. keşke başka bişey dileseymişim
Kız adel aşkolsun yeni gördüm bu mesajını insan Adanalı arkadaşına sormazmi bunuuuSelam kızlar bem bugun Adana kebap yapmayı düşünüyorum tarifi güzel lezzetli olan yada bilen varmı
İyi eğlenceler size canımBenim dünden makarnam kaldı yanına kabak patates karışık mücver yaptım. Az da tarhana çorbası yaptim. Yarın şehir dışına çıkıyoruz bir kaç gün yazamam belki canım.
İyi yolculuklar canımMerhaba. Biz yolcuyuz Bugün kayınvalide mlere gidiyoruz. Bir hafta yazamayabilirim.
Sabah eşim ve çocuklar illa simit yap dediler. Bende yaptim.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız. Bugün kızım uyumadı o yüzden ben de uyanığım
Neyse işlerimi de bitirdim, öğlene tavuk çorbası yapmıştım. Akşam yemeğim yok. Kıyma çıkardım kırmızı biber dolması yapayım diyorum. Yanına da kereviz salatası
Allah bereket versin. Siz ne kaynattınız bakalım
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Çok teşekkür ederim hepimize insallah canm❤Allah kolaylık versin canım
Sana aşkolsun gruba yazdımKız adel aşkolsun yeni gördüm bu mesajını insan Adanalı arkadaşına sormazmi bunuuu
Hahahah kizzz ben görmemişim kiiSana aşkolsun gruba yazdım
Döverim görmeden laf ediyonHahahah kizzz ben görmemişim kii
Hahaha kendi ayağıma sıktım resmen gözümden kaçmışş güzelimDöverim görmeden laf ediyon
Bencede öyle yaptınHahaha kendi ayağıma sıktım resmen gözümden kaçmışş güzelim
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız. Bugün kızım uyumadı o yüzden ben de uyanığım
Neyse işlerimi de bitirdim, öğlene tavuk çorbası yapmıştım. Akşam yemeğim yok. Kıyma çıkardım kırmızı biber dolması yapayım diyorum. Yanına da kereviz salatası
Allah bereket versin. Siz ne kaynattınız bakalım
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
dün akşamki menümBize takıl o zaman yemek aşkıyla doluyor insan
Selam hayırlı cumalarSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Dün akşam eşim makarna isteyince dünkü menü bugüne kaldı
Kırmızı biber dolması ve kereviz salatası. Siz de neler var neler yok, akşama ne yemek var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl