-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.641
Tum yemeklerimi koydum pisiyorTutturmusuz canım bizdekolay gelsin ben bitirdim mutfak işini sütlü kahvemi de içtim. Dinleniyorum şimdi
Hiç uyumadık gece gene canim sabah 7 de yattım 9da kalktım öğlen uykusunda da gece de ayağımda sallamamı istiyor bıraktığım an kalkıyorNeyin var tatlım
Hosgeldin canım. Evli misin? Evliysen kaç yıllık evlisin? Ben bekarken yemek yapmayı bile bilmiyordum. Evlendikten sonra öğrendim yemek yapmayı. Zamanla alışıyor insan. Bu arada ben de yemek yapmayı pek sevmemya şu sayfayı gördükçe, yemek konusunda bir türlü planlı olamadığımı görüp üzülüyorum.
ya niye beceremiyorum. Sevmediğim için mi acaba?
11 yıllık evliyim. 1 kızım var 6 yaşındaHosgeldin canım. Evli misin? Evliysen kaç yıllık evlisin? Ben bekarken yemek yapmayı bile bilmiyordum. Evlendikten sonra öğrendim yemek yapmayı. Zamanla alışıyor insan. Bu arada ben de yemek yapmayı pek sevmem
Allah yardımcın olsun. Ama üzülecek bir şey yok.11 yıllık evliyim. 1 kızım var 6 yaşında
Ben de bekarken yemek yapmayı bilmiyordum, evlendikten sonra da internetten baka baka yaptım hala da öyle yaparım çoğu şeyi :)
Ben alışamadım. ama oldum olası da sevmem yemek yapmayı
Fırsat buldukça uyu canım bende bulabilsem uyuyacağım valla..Selamun aleyküm kızlar. Ben yine uyuyakalmışım
Neysek dünden bulgur pilavı kalmıştı. Yanına da tavuk kızarttım. Bugün de böyle oldu. Siz neler yapıyorsunuz? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Kiz tum gun boyu mu uyuyon nasil uyuyakaliyosnSelamun aleyküm kızlar. Ben yine uyuyakalmışım
Neysek dünden bulgur pilavı kalmıştı. Yanına da tavuk kızarttım. Bugün de böyle oldu. Siz neler yapıyorsunuz? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Ben yine uyuyakalmışım
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet olsun canımSelamun aleyküm kızlar. Ben yine uyuyakalmışım
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ben de fırında somon yaptım.Yanına da patates brüksel lahana garnitür ve salata yaptım.Selamun aleyküm kızlar. Ben yine uyuyakalmışım
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Uyku borcunu geri alırmış. Benimkisi o misalFırsat buldukça uyu canım bende bulabilsem uyuyacağım valla..
Bizimde dünden kuru fasülye kalmıştı yanına makarna yaptım.
Yok canım tüm gün uyumuyorum. Küçük kızımı uyuttuktan sonra siteye girebiliyorum. Onunla beraber uyuyunca yazamıyorum kızKiz tum gun boyu mu uyuyon nasil uyuyakaliyosn
Benim dunden yemekelrim var taze fasulye et sote pirinc pilavi . Ben yedim bile yemegmi
Ellerine sağlık canım. Ev işi hiç bitmiyor. Zaten yapmak da istemiyoruzCanım bizdede nohut pilav var bugün pişirdim şükür :) şimdi sofrayı hazırlıcam
Daha yeni evin işi.bitti
Yaprak sarmasına bayılırım ellerine sağlık canımDünden yaprak sarması ve mercimek çorbası kaldı. Kek yaptım.
Bide makarna pişiririm az.
Teşekkür ederim ablacım. Senin de ellerine sağlık. Afiyet şifa olsun inşallahAfiyet olsun canımKış menüsü var bizde. Kuru fasulye, tavuklu pirinc pilavi, salata , turşu...