Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleyküm kızlar. Ben yine uyuyakalmışım 🙈🙈🙈
Neysek dünden bulgur pilavı kalmıştı. Yanına da tavuk kızarttım. Bugün de böyle oldu. Siz neler yapıyorsunuz? Gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Bende sabah kalktım ilk iş kahvaltı bile yapmadan biber dolması ve yaprak sardım. Kızım durmadı günlerdir yaprak sarması diye
Buzlukta çiğ köfte vardı çıkarmıştım
Yanına salata Turp. Çok şükür bu günümüze.
Çocuklar biraz önce mısır ve çay istediler.çay demledim mısır patlattım 😆

Allah yardımcın olsun. Ama üzülecek bir şey yok.
İnsan yeni yeni şeyler yaptığı zaman yemek yapmak daha eğlenceli oluyor. Mesela pazara çık, farklı sebzeler yiyecekler al, farklı yemekler yaptıkça daha da heveslenirsin. 🤗🤗🤗
kuru patlıcan dolmasına kadar birçok şeyi denedim. ben umutsuz vaka olabilirim :KK70:

Selamlar dun yoğurt corbaSı yapmıştım pilav ve tavukta vardı cocuklar yedi.
eşimde menemen istedi cay kahvaltılık bide oyle yedik.bugunde corba var ama cok az.
Ay uykusuzluk mafetti beni. 4 den beri uyanığız oglum 2 saattr uyuyo ben uyuyamadm aksi gbi iş gücde yapasm yok sobanın yanında yayılıyorum öyle ☺ kuru fasulye buzlukta varsa iki dk atarm düdüklüye baska da hiçbişey gelmiyo aklıma 🤷🏼‍♀️

Selamlar dun yoğurt corbaSı yapmıştım pilav ve tavukta vardı cocuklar yedi.
eşimde menemen istedi cay kahvaltılık bide oyle yedik.bugunde corba var ama cok az.
Ay uykusuzluk mafetti beni. 4 den beri uyanığız oglum 2 saattr uyuyo ben uyuyamadm aksi gbi iş gücde yapasm yok sobanın yanında yayılıyorum öyle ☺ kuru fasulye buzlukta varsa iki dk atarm düdüklüye baska da hiçbişey gelmiyo aklıma 🤷🏼‍♀️
Allah yardımcın olsun canım. Neyi var kuzunun? Hasta mı acaba

Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız. Bugün kızım uyumadı o yüzden ben de uyanığım 🤭🤭🤭
Neyse işlerimi de bitirdim, öğlene tavuk çorbası yapmıştım. Akşam yemeğim yok. Kıyma çıkardım kırmızı biber dolması yapayım diyorum. Yanına da kereviz salatası 😋😋😋😋
Allah bereket versin. Siz ne kaynattınız bakalım 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r

Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız. Bugün kızım uyumadı o yüzden ben de uyanığım 🤭🤭🤭
Neyse işlerimi de bitirdim, öğlene tavuk çorbası yapmıştım. Akşam yemeğim yok. Kıyma çıkardım kırmızı biber dolması yapayım diyorum. Yanına da kereviz salatası 😋😋😋😋
Allah bereket versin. Siz ne kaynattınız bakalım 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Benim dünden makarnam kaldı yanına kabak patates karışık mücver yaptım. Az da tarhana çorbası yaptim. Yarın şehir dışına çıkıyoruz bir kaç gün yazamam belki canım.

Normalde de böyle mi canım . Benimki diş dönemlerinde sabaha kadar ayağımda yatar genelde..
Emzirirken de memede uyurdu canim ya sütten keseli 2 ay oldu tamamen bozuldu gundüz uykusunı bile ayagımda uyuyor.emmediği için dalamiyor gece yarisi kalkıp uyanik duruyor 😣 öğlen uykusu yatırmıyorum gene kalkıyo akşam geç uyutuyorum gene ayni. Her yolu denedim yani . Eşim acıktığı için uyandığını söylüyor gerçektende iştahlı yatırmadan hemen önce doyuruyorum oda fayda etmiyor anlamadim gitti:KK43:

Emzirirken de memede uyurdu canim ya sütten keseli 2 ay oldu tamamen bozuldu gundüz uykusunı bile ayagımda uyuyor.emmediği için dalamiyor gece yarisi kalkıp uyanik duruyor 😣 öğlen uykusu yatırmıyorum gene kalkıyo akşam geç uyutuyorum gene ayni. Her yolu denedim yani . Eşim acıktığı için uyandığını söylüyor gerçektende iştahlı yatırmadan hemen önce doyuruyorum oda fayda etmiyor anlamadim gitti:KK43:
Anladım canım huyu böyle demek ki.. ayağında sallamak yerine yanına yatırıp uyutmaya alistirsan en azından daha kolay olur. Benimki de ayakta uyuyor alıştırmaya çalışıyorum ama pek etkili olamadım gerçi🤷 yeni nesil bebeler değişik 😊

Anladım canım huyu böyle demek ki.. ayağında sallamak yerine yanına yatırıp uyutmaya alistirsan en azından daha kolay olur. Benimki de ayakta uyuyor alıştırmaya çalışıyorum ama pek etkili olamadım gerçi🤷 yeni nesil bebeler değişik 😊
Ay cidden öyle canim bide ben emzirirken tek sütten keseyim de ayağımda sallayarak uyusun yeter ki diyodum.. keşke başka bişey dileseymişim 🤣🤣

X